aQuaLand yazdı: Bende arkadaşın nickini ilk gördüğümde çok güldüm. Bana biraz daha mizahi geldi. Ayrıca cınsel içerekli şikayet edeceğim vb. şeyleri söyleyen arkadaşlara söylicek sözlerim var.
Bu ülkede
1.Günün hemen hemen her saati tv reklamlarından orkid vb markaların tanıtımları ve orneklemeleri yapılmakda,
2.Günün hemen hemen her saati yine tv reklamlarında bi adam okeeeeeeYYYYYY diye çıkıp prezevatif satıyor yada baska şekillerde direk olarak prezervatif kelimesi geçerek tanıtımı yada örneklemesi yapılıyor,
3.Muzık kanallarında kadının teki çıkıp dunyaya kondom herkese kondom diye şarkı söylüyebiliyor,
4.Bazı ilk okul ve orta okullarda (ilköğretim) cinsellik üzerine dersler veriliyor. Kondom, prezervatif vb ürünler tanıtılıyor kullanımları anlatılıyor. (bu durumada asla karşı değilim bencede öğretilmeli)
Şimdi soruyorum size arkadaşlar PrezerLatif in şikayet edilecek neresi var ??? Peki bunu şikayet eden arkadaşlar neden saydığım ilk 3 maddede duyarlı olup seslerini çıkarmadılar.. ?? Bence bu nıckı elestıren arkadaslar sadece boş konuşuyorlar. Yada Türkiyede Yaşamıyorlar..
ReFik..!
Üstüne bişey söylemeye gerek yok zaten.Teşekkür ediyorum arkadas konuya acıklık getirdiği için.İsmimi 15 yas altı cocukları olumsuz etkilesin diye yazmadım.Kendi kararım değişik bir şifacı ismi düşünürken aklıma geldi.Tereddüt etmeden yazdım,rahatlıklada kasıyorum.
aQuaLand yazdı: Bende arkadaşın nickini ilk gördüğümde çok güldüm. Bana biraz daha mizahi geldi. Ayrıca cınsel içerekli şikayet edeceğim vb. şeyleri söyleyen arkadaşlara söylicek sözlerim var.
Bu ülkede
1.Günün hemen hemen her saati tv reklamlarından orkid vb markaların tanıtımları ve orneklemeleri yapılmakda,
2.Günün hemen hemen her saati yine tv reklamlarında bi adam okeeeeeeYYYYYY diye çıkıp prezevatif satıyor yada baska şekillerde direk olarak prezervatif kelimesi geçerek tanıtımı yada örneklemesi yapılıyor,
3.Muzık kanallarında kadının teki çıkıp dunyaya kondom herkese kondom diye şarkı söylüyebiliyor,
4.Bazı ilk okul ve orta okullarda (ilköğretim) cinsellik üzerine dersler veriliyor. Kondom, prezervatif vb ürünler tanıtılıyor kullanımları anlatılıyor. (bu durumada asla karşı değilim bencede öğretilmeli)
Şimdi soruyorum size arkadaşlar PrezerLatif in şikayet edilecek neresi var ??? Peki bunu şikayet eden arkadaşlar neden saydığım ilk 3 maddede duyarlı olup seslerini çıkarmadılar.. ?? Bence bu nıckı elestıren arkadaslar sadece boş konuşuyorlar. Yada Türkiyede Yaşamıyorlar..
ReFik..!
/alkış
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz." smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Bu ülkede
Ben bU Nick i İlk Gördügümde Ne Yalan Söyleyeyim Çok Güldüm.Bence Arkadaşın Nick i Çok Mizahi Ayrıca GmLerin Şuana Kadar Bu Nicki Görmemeleri İmkansız O yüzden Gmlerde Bence Bu Nick E Gülüp GeçmişLerdir.
kımseyle tartısmak ıstemıyorum artık bu konu hakkında....
hele benm acıklamalarımı anlamayanlarla hıc tartısmayacam...
adamın nıckıne bakın sonra konusun ayıp...
bunlar hayatımız da var dıye gozumuze sokmanıza gerek yok...
doorss yazdı:kımseyle tartısmak ıstemıyorum artık bu konu hakkında....
hele benm acıklamalarımı anlamayanlarla hıc tartısmayacam...
adamın nıckıne bakın sonra konusun ayıp...
bunlar hayatımız da var dıye gozumuze sokmanıza gerek yok...
Zaten tartışacak bir şeyde yok herşeyi yeterince güzel açıkladım. Anlayanlarda yorumlarını yazdı. Sadece hala ayıp diyebiliyor olmanı anlayamadım. Nesi ayıp ? Prezervatif in nesi ayıp kullanım seklimi ? İsmimi ? Kaçıncı yüzyilda yaşıyorsun? Bunlar gözüne, kulağına günde en az 300 kez sokuluyor 3 - 5 günde bir kez oyunda görmüşsün buna mı takıldın allah aşkına çocuklaşma. Ayrıca acıklamalarında anlaşılmıyacak bir şeyde yok.