TimunderworLd.....!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Afacan74
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

TimunderworLd.....!

Mesaj gönderen Afacan74 »

Eski Handan da Bycellatla 50m sne vs attık parayı hakem tutsun dedim... orda mec....ler vardı onlara verlim dedim kabul etmedi.sonra Timunderworld geldi bn sedat dedi mecxasixsedatlxtr cellat sedata tutsun parayı o zaman dedi bnde kabul ettim vs 4 1 öndeydi sonra bn bunu 5 4 kestim.. 100m para alacaktım ama adı it timunderwolrd kaçtı... o çar kimsinse yada onu tanıyan kimse bana ulaşşın Bycellat sanda diyorum bu işin altından bir elin çıksın vay haline......

şunuda diyeyim Bycellat eğer o adam kaçarsa MEC lonacasının üstüne atarız şucu dedi..... orda olanlar da bunu gördüler..vs bittikden sonra bölgede Timunderwolrd çalınımıştır denildi.... Ama buna kim inanır...

ATAARAS
Kullanıcı avatarı
sananeLenxD
İskele Babası
İskele Babası

Re: TimunderworLd.....!

Mesaj gönderen sananeLenxD »

Sen eşşek oLduktan sonra sırtına binen çok oLur :mrgreen: :mrgreen: :arrow: :arrow: 8-)
Bir dost :D
Kullanıcı avatarı
ByXCeLLaT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ByXCeLLaT »

Evet dedim underworld mec loncasında oldugu için meclere yükleniriz dedim çünkü mec loncasından adam oyuna bile girmiyomuş mecxarap dedigine göre ama underworld onu ypmaz mecxasiltrsedat 4/1 den 5/4 yendn evet tebrikler ama bnm burda yapcagım bişe yok yalanda yok yanlışda
underworld çaldı yada düştü oyundan ama sedat öle bişe ypcagını sanmazdım .

Bycellat
Kullanıcı avatarı
Afacan74
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Afacan74 »

sananeLenxD yazdı:Sen eşşek oLduktan sonra sırtına binen çok oLur :mrgreen: :mrgreen: :arrow: :arrow: 8-)

biz orda 100m lafı yapmadık... biz o adama slm verip hal hatir sorardık.. ama senin kafan sadece paraya basıyormuş bu belli.... ben gerekirse seni param la satın alabilcek gücüm var :D sen kendini bu kadar küçük bir şekilde düşürebildiğine göre... kaç paralık adamsında essekli diyon senin gözünü oyuna para bürümüş... beni de bilen bilir.. bize para koymaz.. bize kendi arkadaşlarımız tarafından satılmak koyar...ama senin beyin bunu kaldıramaz o belli ;)

ATAARAS
Kullanıcı avatarı
amonra153
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen amonra153 »

O kişi Bycellat değilse biz neden burdayız :S

İyi formlar.
Kullanıcı avatarı
canoski61
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen canoski61 »

Timxunderworld serhat abinin charıdır ama o öyle bişi yapmaz zaten oyunu bıraktı abisi giriyodu o chara
°±° Lєqєηd кiηq °±°

Legendxfrederik
/ Legendxfrederikx / Frederik / Leqendxkinq

Resim
Kullanıcı avatarı
Parthenious
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Parthenious »

ByXCeLLaT yazdı:Evet dedim underworld mec loncasında oldugu için meclere yükleniriz dedim çünkü mec loncasından adam oyuna bile girmiyomuş mecxarap dedigine göre ama underworld onu ypmaz mecxasiltrsedat 4/1 den 5/4 yendn evet tebrikler ama bnm burda yapcagım bişe yok yalanda yok yanlışda

Bycellat

Vs esnasında Ataaras benim evimdeydi ve olaya baştan sona şahit oldum. Parayı tanımadığı birine vermemesini söyledim fakat iyi niyetinden olsa gerek çıkardı 50m Timxunderworld a verdi ve bunun fotosunu bile almaya gerek duymadı.. Bycellatında verdiğini sanıyorduk fakat yazdıklarını okuduktan sonra vermediğini anladık. Çünkü; 50m ondan çıkmış olsaydı yapacağı çok şey olurdu. daha bu sabah başka birisinden alamadağı para için bölgeden kavga ediyordu.. Şunu da ekliyeyim "benim hiç kimseyle çıkar amaçlı ortaklığım yoktur." Kendini bilmezin birisi sen de mi ortaktın yazmasın.. Haklıyı haksızı ayırt edebilecek kadar olaya şahit olduğum için yazıyorum..

Timxunderworl'un Bycellat ile ilişkisi olmamış olsa parayı aldığı anda kaçardı.. Ama o 9 el Vs yi bekledikten sonra Bycellatın 4-1 den 4-5 yenildiğini gördükten sonra oyundan kaçtı.. Ve Bycellat kazanmış olsaydı parasına kavuşacaktı ki tahminimce yine de kavuştu..

Burada Almamız gereken dersler olduğu kadar, İnsanların 50m gibi şu devirde hatırı bile sayılmayacak bir para için haysiyetlerini satmalarına şahit oluyoruz..
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
Kullanıcı avatarı
ByXCeLLaT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ByXCeLLaT »

Parthenious yazdı:
ByXCeLLaT yazdı:Evet dedim underworld mec loncasında oldugu için meclere yükleniriz dedim çünkü mec loncasından adam oyuna bile girmiyomuş mecxarap dedigine göre ama underworld onu ypmaz mecxasiltrsedat 4/1 den 5/4 yendn evet tebrikler ama bnm burda yapcagım bişe yok yalanda yok yanlışda

Bycellat

Vs esnasında Ataaras benim evimdeydi ve olaya baştan sona şahit oldum. Parayı tanımadığı birine vermemesini söyledim fakat iyi niyetinden olsa gerek çıkardı 50m Timxunderworld a verdi ve bunun fotosunu bile almaya gerek duymadı.. Bycellatında verdiğini sanıyorduk fakat yazdıklarını okuduktan sonra vermediğini anladık. Çünkü; 50m ondan çıkmış olsaydı yapacağı çok şey olurdu. daha bu sabah başka birisinden alamadağı para için bölgeden kavga ediyordu.. Şunu da ekliyeyim "benim hiç kimseyle çıkar amaçlı ortaklığım yoktur." Kendini bilmezin birisi sen de mi ortaktın yazmasın.. Haklıyı haksızı ayırt edebilecek kadar olaya şahit olduğum için yazıyorum..

Timxunderworl'un Bycellat ile ilişkisi olmamış olsa parayı aldığı anda kaçardı.. Ama o 9 el Vs yi bekledikten sonra Bycellatın 4-1 den 4-5 yenildiğini gördükten sonra oyundan kaçtı.. Ve Bycellat kazanmış olsaydı parasına kavuşacaktı ki tahminimce yine de kavuştu..

Burada Almamız gereken dersler olduğu kadar, İnsanların 50m gibi şu devirde hatırı bile sayılmayacak bir para için haysiyetlerini satmalarına şahit oluyoruz..
salak saçma konuşma orda bşka birne vrcektik parayı timxunder görünce daha güvenlir diye vrdik olan oldu adam bekledi snra oyundan cıktı burda bnle hiç bi alakası yok eger bna çamur için ypılmıssa allh belanızı veririr zaten bnm timxudnerle 1 gram alakam olamaz 1 kere kp kastrdı o kadar bnm yeterince param var zaten bni kmse oyunda iyi tanımadıgı için bilmiyonuz şimdi ne haliniz vrsa görün bnlik olay yok ister inanın isterseniz kulaç atın.
Kullanıcı avatarı
Parthenious
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Parthenious »

salak saçma konuşma orda bşka birne vrcektik parayı timxunder görünce daha güvenlir diye vrdik olan oldu adam bekledi snra oyundan cıktı burda bnle hiç bi alakası yok eger bna çamur için ypılmıssa allh belanızı veririr zaten bnm timxudnerle 1 gram alakam olamaz 1 kere kp kastrdı o kadar bnm yeterince param var zaten bni kmse oyunda iyi tanımadıgı için bilmiyonuz şimdi ne haliniz vrsa görün bnlik olay yok ister inanın isterseniz kulaç atın.
Ben de kimlerle muhatap oluyorum... Hiç sevmem ama polemiğe çekiyorsunuz..
25m için ağlayan bir kişi ( viewtopic.php?f=32&t=15926 ) 50m parayı Timxunderworlda kaptırmış olsaydı neler yapardı acaba..??
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
Kullanıcı avatarı
Gomeos
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gomeos »

ya kuzen apaçık ortada adam kendisi para koymuş olsa 50m nin peşine düşerdi ama adamda en ufak hareket yok nedense :P Ha desekı bende para çok mühim değil bunlar ,ozmaanda 25m için açtığı konu var halihazırda.Anlaşılan oki Ataaras ın 50m parasını indiregandi yapmış bunlar.
  • Resim
    yNçRxGOMEOS
    yNçRxGoMeOS
    yNçRxDocTR
    Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön