Beni hırsız olarak nitelendiren kişi sensin , seni hırsız olarak nitelendiren kişileri yazsam ömrüm biter.
Tamam hırsız değilsiniz , yok hırsız değilsiniz tamam.Sana lafım yok o efecikxreis e diyorum.Emef ne güzel söylemiş öyle , en büyük hırsızlık emek hırsızlığıdır diye.Adam onları yazmak için uğraşmış , geliyor çalıyor ve koyuyor.Vahit de ne güzel demiş öyle bende düşünüyordum kapasiteleri yetmez diye.
Hırsız değilsiniz ama loncanızdaki itleri saysam saysam bitmez.Başta Assidon - Efelerxsirreal.Adamın işi gücü yok tepegözlerdeki küçük mağaraya çıkmış , aşağıdan geleni geçeni kesiyor.29 level charımı kesti , öbür charla geldim sustu.Adamın ettiği küfürlerin haddi hesabı kalmadı.Sanırım loncadan atılmış , gerçi atılmamıştır da bilmiyorum.
Efelerxharun , adamın işi gücü yok itlik yapıyor , ona buna şuna şifa basıyor.Herhalde grup kurmuş kp için olsa gerek.O eleman loncada.
Ecoreisden bahsetmeyeceğim , ettiği küfürler ortada.
Peki şöyle söyleyeyim adını unuttuğum üyeleriniz neden hiçbir problemimiz yokken gelip daldı , kuzenin charıydı.Kuzende sonradan iyi garez beslemiş size kesmiş gördüğünde.Onuda tebrik ettim.
Dedim fazla uğraşma , teke tek gelemezler 3 kişi falan gelirler.Haklı da çıktım.
Adını unuttuğum o kadar #@!? üye var ki , sırf kp için bir taraflarını yırtan.
Loncanızda adam çok olsun diye önünüze geleni almışsınız belli.
Tayfun'da aynı hatayı yaptı.Adama hırsız diye iftira attınız.İftira atan bu sefer loncanın başkanı efelerxreis.Kendi charını kaptırmış milletten suç buluyor mal.
Size 2 dakikada onu yaptı şunu yaptı nasıl yaptı hırsızlık diyenleri fazla destekliyor değilim , olabilitesi var ancak bilip bilmeden böyle bir şey söyleyemem.
Gelip loncanızdan bazı kişilerde inadına papaz oluyor benle.Bak beyzadeyle sorunum yok git sor kavga etmişmiyiz şöyle yapmışmıyız böyle yapmışmıyız.O adamla kavga felan ettiğimi hatırlamıyorum ben.Ama efeler loncasından başka kavga etmediğimde yoktur herhal.
Ws'de bir kaç kez yenilince ezik mezik diye tutturan elemanlarınız da var , onlara da söylüyorum kendilerinden utanmalarını rica ediyorum.Adamlar ya 187+ardeneller/plevne dizmiş ya 187+direnç.Benim üstümde 2 direnç 1 tora tora var gerisi düz.Onları yenince ezik oluyoruz , yenilincede.Haa gelip anca böyle itemlere sınırın erişir derseniz , bende sizin gibi günlerce madende oturmasını şunu bunu yapmasını biliyorum.Oyunu zevk için oynarım ve o itemler benim zevkimi idare ediyordu.Daha fazlasını dizemezsin zaten derseniz de , dizmemi istemezsiniz bence.
Benim bana şerefsizlik yapan haricinde kimseyle sorunum yok.Efelerden şu kişiler bunu yaptı diye loncayıda suçlamam.Ancak o şerefsizlik yapanlar gelip benim arkamda efeler loncası var derse , efelerin hepsini muhattap almayı zorunda bırakmış olur.
***efecikler ve sancak iyi okuyun !!! ***
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ***efecikler ve sancak iyi okuyun !!! ***
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Tydixx, ben de bir tane ekleyeyim. Bab-ı Ali'de bir şifacı alışveriş açıyor, diğerleri kesiyor.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
daywalker yazdı:Sizin lonca lideriniz kendi azıyla söyledi kardeşim benim hesabımı ve arkadaşlarımın hesabını çaldı diye
Üzerine birde kardeşimin yaptığı hırsızlık beni ilgilendirmez diyebildi
Nasıl bir aile nasıl bir ahlak anlayışları var bu ailenin benim kardeşim hırsızlık yapacak kolunu bacağını kırarım
Ama senin liderin gayet doğal birşey gibi beni ilgilendirmez diyebiliyo
Çünkü o çalınanlardan kendide nasiplendi, liderinin bu konuşmayı nerde yaptığını merak ediyosan forumu biraz araştır bulamazsan ben sana link veririm![]()
Lonca konusuna gelince utanmadan adamların yazısını birebir kopyala yapıştır yapmışsınız bari bir alıntı yazın emeğe saygınız olsun ama niyet başka işte
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Tydixx, ben de bir tane ekleyeyim. Bab-ı Ali'de bir şifacı alışveriş açıyor, diğerleri kesiyor.
Gülüyorum size ya kesilmek nekadar zorunuza gidiyor
.Ona bakarsan benim yanımdaki arz bana alışveriş açıyor lodoslarla savaşırken
.Siz bize yapılanları bilseniz neler yaparsınız tahmin bile edemiyorum.Bize diyenlere bakın ya hepiniz ağlama duvarı olmuşsunuz.Bize çamur atmak için daha neler bulacaksınız bekliyorum.Sana diyorumki bize hırsız diyorsun ispatla.Sen bana hikaye anlatıyorsun şurda şunu kestiler burda bunu kestiler diye.Ben kesme kesilmeleri anlatsam sayfalar yetmez
.Ben 25 lvl de kp kasıp rütbe yapmıştım ve o şekilde kasmaya başladım.Ancak önüne gelen atax başta olmak üzere kesiyor niye kesiyosun dediğimde ee sizden şu bana küfür etti diyor
.Şimdi sen sorununu onunla halledemeyip beni kesiyorsun sonrada haklı gibi karşıma çıkıp ahkam kesiyorsun.Ve ben 49 lvl im hiçbir meteor görevini yapmadım anladınmı güzel kardeşim.Şimdi ben ozaman çıkıp forumda konumu açsaydım beni kesiyolar diye.Hadi bakın işinize ya.
Gülüyorum size ya kesilmek nekadar zorunuza gidiyor
Efeciklerin çalışma şekli .
Açıklıyorum
Efecikxreis < bu efecik yeni hesap alıyor , karakteri açıp kasıyor , Bizlerle savaş olduğunda msn den diğer arkadaşlarına haber veriyor , hesapları onlara veriyor savaşıyorlar , bakıyorlarki biz onları gömüyoruz geri gidiyorlar.
Sunucuda olan efecikleri sıralıyorum
efecikxgüzelkız
efecikxlordof
efecikxdoctor
ve isimlerini bilmediğim 4 efecik daha
Diğer efeciklerin alayı ama alayııı efecikxreis
Soru:Em istedik gelmiyorlar, nedenmi gelmiyorlar :?:
Cevap:Bütün karakterleri efecikxreis kullandığından hepsini birden kullanamıyor nasıl girsin em e
Vay anam haberi yokmuş
Bu herife rüyasında bu kuralları agah bey gibi sakallı bir amca söylemiş sanırım
Ermiş bu ermiş
Vesselam
Açıklıyorum
Efecikxreis < bu efecik yeni hesap alıyor , karakteri açıp kasıyor , Bizlerle savaş olduğunda msn den diğer arkadaşlarına haber veriyor , hesapları onlara veriyor savaşıyorlar , bakıyorlarki biz onları gömüyoruz geri gidiyorlar.
Sunucuda olan efecikleri sıralıyorum
efecikxgüzelkız
efecikxlordof
efecikxdoctor
ve isimlerini bilmediğim 4 efecik daha
Diğer efeciklerin alayı ama alayııı efecikxreis
Soru:Em istedik gelmiyorlar, nedenmi gelmiyorlar :?:
Cevap:Bütün karakterleri efecikxreis kullandığından hepsini birden kullanamıyor nasıl girsin em e
efelerxyildiz yazdı:İlkönce ben şahsım adına yazayım ben eminünü sunucusunda efeler diye lonca olduğunu bilmiyordum.Ancak olsa nefarkederki biz sancaktayız ve hiçbirzaman eminönü sunucusundan geldik veya başka bişekilde bir görüşümüz olmadı ne yani birbenzerlik olamazmı yada benzerliği boşverinde (ben sonradan katıldım loncaya tam bilmiyorum) diyelimki bizden biri gördü ve beğenip burda boyle bi lonca açtı size ne kardeşim siz eminönü sunucunda oyununuzu oynayın kim engel oluyor.Ha derseniz (İSİM)telif haklarını satın aldık o başka.Yoksa eminönü sunucundan itemmi çalıp bu sunucuya aktardık
(Hep hırsız derler bize daha ispatlayan çıkmadıda) .Şimdi ozaman başka sunucularda aynı nick le oynayan oyuncularda gelsin burdakilere ben önce açmıştım diye hesap sorsun
.Hadi sevgili arkadaşlarım burdakiler yetiyor bide eminünü sunucusuyla uğraşmayalım.
Vay anam haberi yokmuş
Bu herife rüyasında bu kuralları agah bey gibi sakallı bir amca söylemiş sanırım
Ermiş bu ermiş
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

Hepsi öylecomplex yazdı:Tydixx, ben de bir tane ekleyeyim. Bab-ı Ali'de bir şifacı alışveriş açıyor, diğerleri kesiyor.
Özellikle beyzade yani efecikxreis
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

Ben sizi kesenlerden sorumlu değilim çünkü her Lodos arkadaşım değil, Lodos olurken bana sormuyorlar. Ama bir efecik beni keserse hepiniz sorumlusunuz. Anlaşarak giriyorsunuz, sözde arkadaşsınız ama görüyoruz. Beni ilgilendirmez diğerlerinin yaptığı diyorsunuz. Ayrıca kimin içten içe ağladığı kendini kasarak koyduğun pişkin gülücüklerinden belli oluyor.complex yazdı:Tydixx, ben de bir tane ekleyeyim. Bab-ı Ali'de bir şifacı alışveriş açıyor, diğerleri kesiyor.efelerxyildiz yazdı:Gülüyorum size ya kesilmek nekadar zorunuza gidiyor.Ona bakarsan benim yanımdaki arz bana alışveriş açıyor lodoslarla savaşırken
.Siz bize yapılanları bilseniz neler yaparsınız tahmin bile edemiyorum.Bize diyenlere bakın ya hepiniz ağlama duvarı olmuşsunuz.Bize çamur atmak için daha neler bulacaksınız bekliyorum.Sana diyorumki bize hırsız diyorsun ispatla.Sen bana hikaye anlatıyorsun şurda şunu kestiler burda bunu kestiler diye.Ben kesme kesilmeleri anlatsam sayfalar yetmez
.Ben 25 lvl de kp kasıp rütbe yapmıştım ve o şekilde kasmaya başladım.Ancak önüne gelen atax başta olmak üzere kesiyor niye kesiyosun dediğimde ee sizden şu bana küfür etti diyor
.Şimdi sen sorununu onunla halledemeyip beni kesiyorsun sonrada haklı gibi karşıma çıkıp ahkam kesiyorsun.Ve ben 49 lvl im hiçbir meteor görevini yapmadım anladınmı güzel kardeşim.Şimdi ben ozaman çıkıp forumda konumu açsaydım beni kesiyolar diye.Hadi bakın işinize ya.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
Benle uyumsuzluk sağlayan ben değilim sensin.
Yorumumun tamamını okusan bu yorumu atamazdın.
Kesilmek zorumuza gitmiyor kafanı yorma , sizin lonca kurallarınız ne ? şerefsizlik yapmama değilmi.
Durup dururken kp açlığına dalma , sıkça görülen şey.Hep yapıyorsunuz , şerefsizlik değil mi ?
Tayfuna attığınız iftiranın haddi hesabı yok , iftira atmak şerefsizlik değil mi ?
Öbür charla teke tek gel diyince 3 kişi dalmak şerefsizlik değil mi ?
Küfür ediyorsunuz boyuna , ana bacı.Şerefsizlik değil mi ?
Kurallarınıza uymazsanız , kurallarınızla dahil sizinde yok olmanız gerekir.
Bundan sonra da gerekeni yaparım.
Daha şüphelendiğim neler neler var, o efelerxreisin tayfuna gıcığı olduğu için sırf Efelerxreıs çakma charını açtığını düşünüyorum loncayı dağıtmak için , ispatım yok iftira olmasın diye fazla üstüne gitmiyorum ama öyle olduğundan eminim.Ama ben sizin gibi iftira olarak ortaya atmam.Zaman gösterir.
Yorumumun tamamını okusan bu yorumu atamazdın.
Kesilmek zorumuza gitmiyor kafanı yorma , sizin lonca kurallarınız ne ? şerefsizlik yapmama değilmi.
Durup dururken kp açlığına dalma , sıkça görülen şey.Hep yapıyorsunuz , şerefsizlik değil mi ?
Tayfuna attığınız iftiranın haddi hesabı yok , iftira atmak şerefsizlik değil mi ?
Öbür charla teke tek gel diyince 3 kişi dalmak şerefsizlik değil mi ?
Küfür ediyorsunuz boyuna , ana bacı.Şerefsizlik değil mi ?
Kurallarınıza uymazsanız , kurallarınızla dahil sizinde yok olmanız gerekir.
Bundan sonra da gerekeni yaparım.
Daha şüphelendiğim neler neler var, o efelerxreisin tayfuna gıcığı olduğu için sırf Efelerxreıs çakma charını açtığını düşünüyorum loncayı dağıtmak için , ispatım yok iftira olmasın diye fazla üstüne gitmiyorum ama öyle olduğundan eminim.Ama ben sizin gibi iftira olarak ortaya atmam.Zaman gösterir.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ya Vah it cik yine güldürdün beni sen bi psikolojik tedavi görsen iyi olur
.Vah senin haline adam kendi yazıyo sonrada okuyup inanıyor
.
DEMEKKİ BEN AYNI anda sirreal,sniper,beyzade,hellforce,damilla,notdenge,şehzade,ölüm,ecoreis,bulut,şifha,doctor,ws ws yazmakla bitmez, yazışırken reis le yazışıyomuşum (15-20 pc var herhalde)
.Uçmuş bu vah it cik uçmuş :shock:
Ayrıca kardeş biz kesince #@!? oluyoruz siz kesince adammı oluyonuz.Kısa kesin aydın havası olsun. Bundan sonra sizleride muhatap alıp cevap bile vermeyeceğim.Ancak Vah it cik doktor raporu getirise onunla muhatap olabilirim belki
DEMEKKİ BEN AYNI anda sirreal,sniper,beyzade,hellforce,damilla,notdenge,şehzade,ölüm,ecoreis,bulut,şifha,doctor,ws ws yazmakla bitmez, yazışırken reis le yazışıyomuşum (15-20 pc var herhalde)
Ayrıca kardeş biz kesince #@!? oluyoruz siz kesince adammı oluyonuz.Kısa kesin aydın havası olsun. Bundan sonra sizleride muhatap alıp cevap bile vermeyeceğim.Ancak Vah it cik doktor raporu getirise onunla muhatap olabilirim belki
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Kurt
S.a arkadaşlar konu güzel derlenmiş eline sağlık Vahit kardeşim bir durum dikkatinizi çekmiştir Efelerxreis yani yakup yani Tılsımda ki char isimleriyle Meyhaneci yada Dumanxlider ayda daha çok var çünkü her zaman kandıracak birilerini buluyorlardı char çalıyorlardı bu loncanın başkanı Efelerxreis isimli şahıs neden bu konulara cevap yazamıyor sadece Efelerxyıldız loncasını savunmaya kalkıyor Efelerxyıldız sen başkanın olucak kişiyi ne kadar süredir tanıyorsun ne kadar güvenyorsun ki herşey bu kadar açık bir şekilde ortadayken hala daha onu savunmaya çalışıyorsun ? hiç düşündün mü ben bu kadar yırtınırken başkanım neden hiç cevap vermiyor diye bu yorumumdan sonra düşünmelisin cevabınıda sen düşünmeden verim burada yorum yazanların hepsi gerçeği söylüyor yani verebilicek bir cevabı yok ne diyicek sıkıyca çıksın şurada desin ki Kurtreis sen yalan söylüyorsun biz hırsız arsıs deiliz desin sıkıysa çıksın desin ki EMEF siz yanılıyorsunuz sizden çalmadım yada diyebiliyorsa desin ki Sancak bize iftira atıyorsunuz biz öyle deiliz neden diyemiyor da sen kendini paralıyorsun anlamıyorum o susmak zorunda kalmışsa yine zora geldiğindendir işte meydan çıkıp hakkını savunsaya ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...