Yeni itemlerin fiaytlarıyla ilgili
- KingWarrior
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Yeni itemlerin fiaytlarıyla ilgili
Arkadaşlar neden itemlerin fiyatı bu kadar pahalı derindeki sırdan öncede İTEM KAVRAMI vardı.Ama o zman en popüler hasan 2 idi en çok o pahalı olurdu. diğer itemler o kadar pahalı olmazdı.Ama şimdi yücelen ve urban en iyi itemler tamam da diğer itemleride neden aynı kefeye koyuyorlar.Onlara abartılı seyler söyleniyor.Merak ediyorum herkesin oyunda çokmu parası var 50-60 m felan.Yani uzun lafın kısası derindeki sır paketinin gelmesiyle item fiyatları abartıldı.Daha çnceende item vardı ama bu kadar pahalı değildi XD..
Kralsavaşçıı & Krallbüyücü & Qralşifacı
- Rukio
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni itemlerin fiaytlarıyla ilgili
Sallama eskiden en pahalı item hasan2 Jandarma ali kütük değildi
Max+kritik Takılardı Fiyatları 20 m di
Element+saldırı takı fiyatları ise 10 m di
Max+kritik kıyafetler 6-8 m arası
Element+saldırı/savunma itemler 4-7m arasındaydı
Max+kritik Takılardı Fiyatları 20 m di
Element+saldırı takı fiyatları ise 10 m di
Max+kritik kıyafetler 6-8 m arası
Element+saldırı/savunma itemler 4-7m arasındaydı
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı
klişe bi laf olacak ama herkes istediğini istediği fiyattan satar tabi ama bütün itemlerde bi sorun var
örn : yücelen ardennelere 70 m diyebildiği bir sunucuda neden urban tora tora 5 para etmiyor alt tarafı 2eksik almanlar ile aynı fiyat verenler oluyor çileden çıkmamak mümkün değil..
ayrıca sözettiğin konuya şöyle bakmak lazım...örn ben uzun zamandır oynarım fakat yeraltı gelmeden üstümde doğru dürüst item yoktu ama yeni bölge gelince üstünede er meydanı eklenince em lerden düşen item hediye herkesi bi seviye yukarı çıkarttı diye düşünüyorum..savaşcımı em lerden kazandığım itemlerle dizdim
örn : yücelen ardennelere 70 m diyebildiği bir sunucuda neden urban tora tora 5 para etmiyor alt tarafı 2eksik almanlar ile aynı fiyat verenler oluyor çileden çıkmamak mümkün değil..
ayrıca sözettiğin konuya şöyle bakmak lazım...örn ben uzun zamandır oynarım fakat yeraltı gelmeden üstümde doğru dürüst item yoktu ama yeni bölge gelince üstünede er meydanı eklenince em lerden düşen item hediye herkesi bi seviye yukarı çıkarttı diye düşünüyorum..savaşcımı em lerden kazandığım itemlerle dizdim
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
- VicTorY
- Demirci Çırağı
Abartılan bişey yok ortada bence ... i]
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı
Piyasa gerçekten şuan çok dengesiz. Yücelen halit kolye veya yüzük 60-70m, fakat urban phil olursa 20m bu da bazı kişilerin elindekileri çok değerli sanmasından başka bir şey değil.Ama şuna eminim ki ,burda yakınanlar Yücelen Halit girmenç eşya düşürse diğerlerinden daha aşağı bi fiyat söylemeyecek.

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

hakankusay yazdı:Piyasa gerçekten şuan çok dengesiz. Yücelen halit kolye veya yüzük 60-70m, fakat urban phil olursa 20m bu da bazı kişilerin elindekileri çok değerli sanmasından başka bir şey değil.Ama şuna eminim ki ,burda yakınanlar Yücelen Halit girmenç eşya düşürse diğerlerinden daha aşağı bi fiyat söylemeyecek.
Kendiside diyemezki
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı
Aksini savunmadım zaten ,piyasa neyse onu diyecek herkes mecbur.Kim kendini enayi yerine koydurtur ki ? Bu fiyatlar anca taleplerin azalmasıyla düşer,Bkz:Budaksız abanoz.

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

- Johan
- Salgın Koruyucusu
bazılarına katıldıgım solenemez fiyatlar aşırı dengesız bunu ınkar edemezsınız ben derındekı sır gelmeden once 6 menekşe elması 1m 200 e sattım şimdi tanesini 1 m den alıyorlar matertallerı cok abartıyorlar iridyum adamlar 15 m diyor 3 tane istiyor yapıyon eşyayı 1 m ye alan yok xD materyallerın fıyatları cok dengesız ıtem olarak eskıden En pahalı şey bunların hiçbiri degıl gozluktu Tabi oyunun betadan sonra metor paketı yenı geldıgınde ben o zaman oynuyordum gozlukler yenı yenı alınıyordu 1 gozluk pfff kac m hatırlamıyom ama ucuk bır fıyattı 100m dıyen bıle olmustu
- JOHAN
- İsimsileri
- Johan
- Salgın Koruyucusu
VicTorY yazdı:Abartılan bişey yok ortada bence ... i]
Bence yanlıs dusunuyon menekse elmas 80 binden alınırken şimdi 1 m koni çiçeği 400 bn
- JOHAN
- İsimsileri