Mecx Lerin Haysiyetsizliqi!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sethxlyder
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Mecx Lerin Haysiyetsizliqi!

Mesaj gönderen Sethxlyder »

Mecxarap ..

Benim canım sıkıldı oyuna şöyle geziyim dedim. Orda sen varmışşın vs atıyodun bellisimayla suna vs teklif edeyim dedim kabul ettin vsyi attık . 3-1 Aldım sonra bellisima vsye gel dedi .Onunlada attık 5-3 yendım 2. vsde 1-1 idi bu bellisima 2-1 yendim dedi . Oyundan düştüm neden yalan atayım ki size yalan borcummu var ? . Mecxarap tekrar vsye çaqrıdın benı qelmedim doqru . Yanıma qeldin kalkan açtın dalacaqını anladım . Daldın , arkadan dalmana ragmen yine yerde pertsin . Vs sonucunda bu Bellisima denilen belirsiz kesti beni yediremeyince.

Resim

Cevap ordada haysiyetsizliqiniz burdan belli sizin.Mecxjuzzky [Ali] Saan cevap vermiyorum . Mecxlerin yalakası olmuşşun arttık belli . Burda mecxloncasının eziqlinizi foto koyaRım. Adam olun Akıllı Olun , .Ben kımseden korkacak deqilim .

Mecxarapı yendım , yenilince hazmedemiyor qururuna bu yalakalılarınıda yanına çaqrııyor Kanıtlar ortada yaptıqınız haysiyetsizliqi herkez bilsin . Benmi hırs yapıyorum lazovi :) :D hehe qesilince kuduz köpeqi qibi olan arap napıyor :D Diyene bak ya ben bu oyuna basladıqımda hırs yapmadım yarışada qiRmedim oqe ? :D Mecx Loncası size açıldıqınızdan beri sevmedim saten üyeliqinizi . Odunlar bir araya qelmiş lonca kurmuşLar :D Arap foto kyamıyorsun mecxjuzzkyemi koyduruyosun Ln aqıLsız :D. Ben mecx loncasına lonca başvurusu falan yapmadım sacmalamaıyın oqe ?? Ne zaman yapmışım loncaya alın diye bol q*tten sallıyorsunuz .
BycRox
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun

€min .. !

SusqunLuqmu Hafife aLma ,KonuşuRsam aqıR qeLır kaLdıRamazsın . !
Kullanıcı avatarı
Drowxminatour
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Drowxminatour »

Gereksiz Bir konu Bence. :geek:
[*]Viktoriaxbuse[*][/b][/i][/color]
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.

[*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]
Kullanıcı avatarı
fkorzay
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fkorzay »

gereksız bı konu bencede konuyu kimin actıgına bakmak gerek :D
Arzın Çocukları/Sancak/Lazovi/Mecxlazovi

“Genel Sohbet” sayfasına dön