Arkadaşlar saat 1 qibi oyuna qirdim dolanıyım derken mecxarap vs atıyordu . Canım sıkıldı mecxarapa vs ye gel dedim oda tamam dedi . Attık vs 3-1 aldım . 1. Vsde eldiveni oldugu halde eldivenimi giymemişim dedi . Gururuna yediremediqi için . Bunların yaptıkları şeref yoksunları allta kanıtları ile gösterecem.Sonra mecxbellisima vs ye qel dedi tm dedim tekrar , attık 1. elde o aldı 2. elde 1-1 yaptım durumu , Sonra 2. vs yi atarken ben oyundan düştüm . Oyuna girdigimde bu bellisima 2-1 yendim dedi .[ Düşünce vsmi sayılır dedim evet dedi oda ].
Sonra ses cıkarmadım 3. vsyi attık 1-1 olmasına ragmen bu bellisima 2-1 diyodu . Sonra devam ettik 2-2 yaptım 3-2 o aldı , sonra gel devam edelim dedi tekrar attık 3-3 , ve 2 el vs sonucunda 5-3 yendım ikisininde gururu yediremeyip bana daldılar . İŞte fotolar. Mecxarapın daha önceden yenildiqi fotolarıda koyacam . Meclerin haysiyetsizilqini herekz görsün .
Öle bi konu acmıssınki 1. arap eldıvensız vs attı kestın olesıne dedın sonra sana tekrar vs atalım dedı yok dedın hatta 50m dedı cvp bıle yazamadn 2. bellisimiyla vs yaparken kesıldıkten sonra oyundan cıktın oyundan dustum dedın nasıl oluyor anlamadım 3. herkese zevkıne vs dıosun ama hırs yapıp foto alıyorsun bu nasıl oluyor Bunlarıda Yarın Acıkla O Zaman Çok Merak Ettm
Mecxarap ı kestin Mecx ler adına sana bi madalya veresim geldi Len ezmecan eldiveni oldugu halde eldiveni giymemişim diyorsun orda hatalı olduğumu anlayıp geç olmadan eldivensiz attığım ws nin fotosunu alyım dedim kendi fotonu incele takmadıgım nasıl belli çirkefçi neyseki eldivensiz attığım fotoyu iyiki almışım burdan yalancı ve kendini yuceltmek başkalarını düşürmek gibi egoya sahip oldugunu anlıyoruz. eldiveni taktıktan sonra neden 50 m ws yi kabul etmedin cevap bile vermedin.adınEmin ama kendinden emin değilsin yenildin uza diyorsun kaçmayacaktın evlat beni yenebiliyorsan teklifi kabul edecektin bellisima ile atacam diye tutturdun hadi attın ws yi durum 1*1 di bellisima seni kesti durum 2*1 olunca kalkmadan alt f4 yaptın düştüm dedin ykardaki fotoda bellisama 2*1 diyor sen 1*1 diyorsun yalancı oğlan benim yerime alinin katıgı 3.resme bakın adamsan gel ws diyorum bana kızıyor tabi ws ye gelmiyor tehdit ediyor brazdan foruma bakın gibi çirkeflik yapcak ya .. zamanında loncaya katılmak istedin sanırım bu acın ordan geliyor Byböcek ŞANSTAN 1 EL OLSA BİLE YENDİĞİ WS LERİN FOTOSUNU ALIYOR KENDİSİNE TERS GİDENLERİN FORUMA KATIYOR (FORUMA DEĞİL GAZETEYE BİLE VERSEN NE OLUR ) WS ATILACAK Bİ ŞAHİS BİLE DEĞİL DİKKATLİ OLUN Kendi fotosundan anlaşıldığı gibi ÇOCUĞUN çantasında kafası gibi boş.. bi kaç milyon vereyimde rahat rahat eğlen coş Bunla ws atmak sakıncalı itemsiz arkadaşlar olabilir onları rencide edebilir ki zaten amacı öle bi duruma getirmek milleti lütfen dikkatli olun
Arap yazdı:Mecxarap ı kestin Mecx ler adına sana bi madalya veresim geldi Len ezmecan eldiveni oldugu halde eldiveni giymemişim diyorsun orda hatalı olduğumu anlayıp geç olmadan eldivensiz attığım ws nin fotosunu alyım dedim kendi fotonu incele takmadıgım nasıl belli çirkefçi neyseki eldivensiz attığım fotoyu iyiki almışım burdan yalancı ve kendini yuceltmek başkalarını düşürmek gibi egoya sahip oldugunu anlıyoruz. eldiveni taktıktan sonra neden 50 m ws yi kabul etmedin cevap bile vermedin.adınEmin ama kendinden emin değilsin yenildin uza diyorsun kaçmayacaktın evlat beni yenebiliyorsan teklifi kabul edecektin bellisima ile atacam diye tutturdun hadi attın ws yi durum 1*1 di bellisima seni kesti durum 2*1 olunca kalkmadan alt f4 yaptın düştüm dedin ykardaki fotoda bellisama 2*1 diyor sen 1*1 diyorsun yalancı oğlan benim yerime alinin katıgı 3.resme bakın adamsan gel ws diyorum bana kızıyor tabi ws ye gelmiyor tehdit ediyor brazdan foruma bakın gibi çirkeflik yapcak ya .. zamanında loncaya katılmak istedin sanırım bu acın ordan geliyor Byböcek ŞANSTAN 1 EL OLSA BİLE YENDİĞİ WS LERİN FOTOSUNU ALIYOR KENDİSİNE TERS GİDENLERİN FORUMA KATIYOR (FORUMA DEĞİL GAZETEYE BİLE VERSEN NE OLUR ) WS ATILACAK Bİ ŞAHİS BİLE DEĞİL DİKKATLİ OLUN Kendi fotosundan anlaşıldığı gibi ÇOCUĞUN çantasında kafası gibi boş.. bi kaç milyon vereyimde rahat rahat eğlen coş Bunla ws atmak sakıncalı itemsiz arkadaşlar olabilir onları rencide edebilir ki zaten amacı öle bi duruma
getirmek milleti lütfen dikkatli olun
[/b][/color]
Burda param yok doqru ama ben parayı bulurum sen merak etme oqe assadaki fotoları inceleyin
fkorzay yazdı:Öle bi konu acmıssınki 1. arap eldıvensız vs attı kestın olesıne dedın sonra sana tekrar vs atalım dedı yok dedın hatta 50m dedı cvp bıle yazamadn 2. bellisimiyla vs yaparken kesıldıkten sonra oyundan cıktın oyundan dustum dedın nasıl oluyor anlamadım 3. herkese zevkıne vs dıosun ama hırs yapıp foto alıyorsun bu nasıl oluyor Bunlarıda Yarın Acıkla O Zaman Çok Merak Ettm
Mecxarap bana ne zaman 50msine vs dedi açıklarmısınz ? İnanayım.
fkorzay yazdı:Öle bi konu acmıssınki 1. arap eldıvensız vs attı kestın olesıne dedın sonra sana tekrar vs atalım dedı yok dedın hatta 50m dedı cvp bıle yazamadn 2. bellisimiyla vs yaparken kesıldıkten sonra oyundan cıktın oyundan dustum dedın nasıl oluyor anlamadım 3. herkese zevkıne vs dıosun ama hırs yapıp foto alıyorsun bu nasıl oluyor Bunlarıda Yarın Acıkla O Zaman Çok Merak Ettm
Mecxarap bana ne zaman 50msine vs dedi açıklarmısınz ? İnanayım.
aL buyuR foto
:twisted: :twisted: :twisted:
İmza içeriğinde video kullanmayınız!