Burak Özer.
- Orhanteber005
- İskele Babası
Re: Burak Özer.
Evet ortada zeki meselesi dönüyor..! Yalan rüzgarına döndü vallaha kim kime dum duma
giren aykutla bize girdi arkadaşlar.. Herkes gözünün önüne baksın.. Boşverin bu konuyuda.. Hadi işiniz rast gelsin..
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
orhan talat hasan yada tugrax lerin en eski arkadaşı olarak üzüldügümü belirtmek isterim şu oyunda okdar insan tanıdımki yorum yapmak istemiyom özellklede burak hakkında ona dicek lafları bura yassam sonu olmaz sanırım agzımı baya bozarım.... giden gitmişse takmayın ne diiyim sawww olarak hep yanınızdayım kankalar önemli olan para item degil dostluktur bunu herkes bilsinnnnnnnn...sawww sawwwx
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Speedxracer Nightkiss ve Tuğraxburak.... Aynı kişi... Dilimizde tüy bitti bu çakalların isimlerini deşifre ederken, sahip çıkıyorsunuz sonuçlarını hesap etmiyorsunuz. Sakalımız yok sözümüz dinlenmiyor, ama ne derler bir musibet bin nasihatten iyidir, devam edin.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
-
- Salgın Koruyucusu
sen bir hiçsin moruk ve hala bir hiçsin bitch...
En son makaveli06 tarafından 18 Nis 2010 02:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Benim yaşım küçük ama misket sende...
-
- Salgın Koruyucusu
bu adam çakal olmasa milletin sevgilisine göz dikmezdiTitxdelikurt yazdı:Speedxracer Nightkiss ve Tuğraxburak.... Aynı kişi... Dilimizde tüy bitti bu çakalların isimlerini deşifre ederken, sahip çıkıyorsunuz sonuçlarını hesap etmiyorsunuz. Sakalımız yok sözümüz dinlenmiyor, ama ne derler bir musibet bin nasihatten iyidir, devam edin.
adam olsa bir kişi hastanedeyken ana bacı kufretmezdi
adam olsaydı başkasının ws seti ile caka satmazdı
adam olsaydı eğer ws itemi var diye kendini bi halt zannetmezdi
adam olsaydı eğer emanete ihanet etmezdi
adam değilsin moruk benim ömrümden çaldıklarındanda öbür tarafta elim yakanda...
[not burak özer başka bi nickle aramızda]
Benim yaşım küçük ama misket sende...
ikinci kısma %100 katıldımı belirtmek isterim ..!CyBeRxLe0o0o0o yazdı:1.olarak ben demiştim demekten nefret ediyorum ama ben klana yazarken GOLDŞİFA Ve tuğraxgaraoglandı sanırım benle alay etmişlerdir bana hakaret eder gibi sözler gelmişti ve ben saygımdan bişi demeyip günü gelince özür dileyeceklerini sölemiştim işte kendi ağzından yaptıgı şeyler burağın...
2.Olarak o çara senden başkasının girdğine inanmıyorum burak nıghtkiss diye milleti kekledğini düşünüyorum o nıghtkiss başkası olsa bile senin ınıf arkadaşın bunu ii biliyorum senden bi pislik çıkacagı belliydi yanlış kişilerle takıldın birliktee hırsızlık yaptınız Ramcan-Sanalkorkun-Burak ben paraların bu 3 nde oldugunu düşünüyorum çarların silinmedğini direk bunlrdadır eminim ama yinede kimsenin günahına girmeyelim çünkü berat birini syuyor burak ben yaptım diyo sonra bu olayla artıı 2-3 şey daha var son olarak koçum siz #@!? yoluna gidiyonuz size en başta söledim isminizi kaybettiniz heralde paraları reelde satma gibi bir çabanız olacak buna elimden geldğimce engellemeye çalışacagım.Tuğra loncasına sesleniyorum hemen pes etmeyin paralar itemler madenler duryordur hiç kimse o kadar silmez kendisi kullanır elbet ya yeni çarlar açacaklar ya da satacaklar haberiniz olsun bunlar benim yakın arkadaşlar biliyodum böyle olacaklarını uyarmıştım....
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Titxdelikurt yazdı:Speedxracer Nightkiss ve Tuğraxburak.... Aynı kişi... Dilimizde tüy bitti bu çakalların isimlerini deşifre ederken, sahip çıkıyorsunuz sonuçlarını hesap etmiyorsunuz. Sakalımız yok sözümüz dinlenmiyor, ama ne derler bir musibet bin nasihatten iyidir, devam edin.
Neyi deşifre ediyorsun ki ?
Tuğraxburaközer'in speedxracer olduğunu bilmeyen mi vardı?
o ben speedxracer değilim demedi ki?
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
ben ilk satırdı olup biteni anlattım ve bunlrı 3 kişi için anlattım gersi ne yazmış beni ilgilendirmez. şuan her hangi bir çarıma giremiyorum sobee üyeliğim boş. silmiş ne varsa mynetleride şifrelerini değiştirmiş. eet ben speedxxracer im ama şuanki 25 lvl speedxxracer ben değili.... yanında sancakxxleeloo speedxwarrior vs. vs. çarlrda benim ancak benim de değiller. herkez okuduğuna göre tartışmaya gerek yok. artı
ArtiSt DéiLim Ama "MuhTésém OLmaK" KanıMda vaR Napıyım;)[*][/color]
ve suçu Nafıle ye yıkmaya kalkmışlar bu olay olduğu akşam ayrıldık. ecel vs. üretmiş. nasıl ürettiğine gelincede kp kasarken
bi yandanda ecel madenileri alıyordum. son bir kaç maden eksikdi kp işi bitincede karizma filan satmaya başladı o sayede üretti benle bi alakasıda yok.
bi yandanda ecel madenileri alıyordum. son bir kaç maden eksikdi kp işi bitincede karizma filan satmaya başladı o sayede üretti benle bi alakasıda yok.
ArtiSt DéiLim Ama "MuhTésém OLmaK" KanıMda vaR Napıyım;)[*][/color]
yalan para ıle deqıl deql mı burak ben hıc senın klandan bolqeden yazarken qormedım ecel falan fulun ?
ßesle kargayı oysun gözünü
ßesle kargayı oysun gözünü
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA