Charımı aktaramıyorum diye bas bas bağırıyorum ve kimseden ses soluk cıkmıyor forumda konu acıyorum yazıyorum cızıyorum destek'e mail atıyorum cevap yok siz bizleri takmıyormusunuz ? Eğer takmıyorsanız buyrun sizde biliyorsunuzki istanbuldaki bütün mahkemeler İKV online ile ilgileniyor...İlgilenmiyecekseniz Söyleyinde Şikayetimi Yapayım.. !!!
MaNiaCjnd,Exorcistjnd
Bi YÖNETİCİ CEVAP VERSİN ARTIK !!!!!!
Re: Bi YÖNETİCİ CEVAP VERSİN ARTIK !!!!!!
Konu açarsan ilgilenmezler. Forum'dan sorumlu değiller istersen Forum Kuralları'nı oku. Yapacağın şikayetleri İKV Destek'e iletmelisin.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
Sen acemisin biz alıştık.Destekten felan mesaj gelmeyınce artık ses cıkarmıyoruz gene aynı hiç ilgilenmıyolar.
- Aslankaramurat
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Hakkı bitmiştir ya 3 kez aktarmışındır aktarmaz bu kadar basit 
eğer hakkın bitmemişse tekrar aktarım yap bilgisayarındaki ağırlıktan dolayı onay mesajını kabul etmemiş olabilirsin
eğer hakkın bitmemişse tekrar aktarım yap bilgisayarındaki ağırlıktan dolayı onay mesajını kabul etmemiş olabilirsin

- xxxsuskunkralxxx
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Yada Mesela Aktaracagı Hesap Mynetyse Mynete Girip Oynaylıyacak Nerye Aktraıyosa Ordanda Kabul Edılmesi İçin Onaylayacak Sobeyse (ya msn yada telefon) ttnetse (msn heralde
))
BEnce Sebebei Budur..
BEnce Sebebei Budur..
Ey melek sûretli dil-ber cân fedâdır yoluna
Çün dedin lahmike lahmi kana kanım merhabâ
SEYYİD NESİMİ
Çün dedin lahmike lahmi kana kanım merhabâ
SEYYİD NESİMİ