Merhabalar, Grup bölgelerı ve mıgrat ıle gelecek bır cok degışık ve yenı ıtemlerı bılıyoruz.Bunlardan reçetelı ıtemlerde var.Bu reçetelı ıtemlerın hasarları gayet guzel ve yuksek, Fakat bu ıtemlerı uretmek ıçın aynı materyallerımı kullanacaz? Yanı örnegın; Yucelen halıt gırmenç topaz runlu balyoz'un ıstedıgı malzemeler YÜcelen halıt gırmenç osmırudyum balyoz(Yenı gelecek olan)' malzemelerı aynı mı olucak?
Bence açıklarken ısımlerı ıle bırlıkte reçetelerıde vermelerı guzel olurdu, böyle bır açıklama yapılırsa güzel olur.
Ya da sızın bır bılgınız varsa bılgılendırırsenız sevınırım
SeLametle...
Yenı Gelecek Reçeteli İtemlerın MADENLERI ıLe ıLgılı!!!
Re: Yenı Gelecek Reçeteli İtemlerın MADENLERI ıLe ıLgılı!!!
önce bu itemlerin reçeteleri olucakmı diye sor benim önerim tabi olmaması mantıksız olur
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
arkadaşım oyunun sitesinde reçeteli eşyalar bölümünü okumanı tavsiye ediyorumDaRKNiqHT yazdı:önce bu itemlerin reçeteleri olucakmı diye sor benim önerim tabi olmaması mantıksız olur

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
bilmiyoruz bekleyip göreceğiz.
ama aynı bile olsa, bu materyallerin sadece toplayarak değil, yine grup bölgelerinden düşürülebileceğini söyleyebiliriz.
ama aynı bile olsa, bu materyallerin sadece toplayarak değil, yine grup bölgelerinden düşürülebileceğini söyleyebiliriz.
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
DaRKNiqHT yazdı:önce bu itemlerin reçeteleri olucakmı diye sor benim önerim tabi olmaması mantıksız olur
Yaw allah aşkına kardeş ne dıyorsun sen ya hıç mı resmı sıtedekı anasayfayı okumadın? Hem Reçete olmadan nasıL uretmeyı dusunuyorsun GM'ler sana bedavamı verecek
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
şimdi bir yücelen halit balyoz reçetesinin düşmesi ne kadar zor ise burdaki reçetenin düşmesi daha zor olur.bu kesin fakat materyallerdede farklar kesin olacaktır.eğer olmazsa eski itemlerin reçetelerinin anlamı kalmaz.
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Bu reçeteler düşecek mı ? Ben şaheser sılahları gıbı Demırcı rustem'den ya da başka bırınden alınır dıye dusunuyordum...Yanı bu reçeteler de şaheserler kadar güzel
Yeni madenler gelir büyük ihtimal sanki grup bölgelerinde yeni metaryeller filan yazıyordu ama emin değilim.
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Yeni Matereyaller Gelicek . Açıklamada Var
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
Yeni madenler gelecek evet ve o reçeteler için olsa gerek.
Arkadaşım diyorsunda reçeteleri nasıl olacak şimdiden açıklanırsa reçetesi inanki madenleri tavan aşamasına gelir nasıl bir zamanlar gano sibiryali para etmiyodu yer altı gelince tavan yaptı tıpki o anki gibi dandik dedigin maden bi bakarsın fırlar ve son gune kalması en ideali...
Arkadaşım diyorsunda reçeteleri nasıl olacak şimdiden açıklanırsa reçetesi inanki madenleri tavan aşamasına gelir nasıl bir zamanlar gano sibiryali para etmiyodu yer altı gelince tavan yaptı tıpki o anki gibi dandik dedigin maden bi bakarsın fırlar ve son gune kalması en ideali...