istediği konuya atlar tasası sana mı düştü_?blackwolfxx47 yazdı:Kendini benimle karıştırma yaw bu arada sazan gibi nedne konuya atladın
Herkes içeri..
Re: Herkes içeri..
Bu dünyada aşkta yalan olmuşsa doğru olan ne kaldı_?
- blackwolfxx47
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Seni tanımıyorum İnsanlarla muhatap oluyorumfuni456 yazdı:istediği konuya atlar tasası sana mı düştü_?blackwolfxx47 yazdı:Kendini benimle karıştırma yaw bu arada sazan gibi nedne konuya atladın
Sevmek İbadetim Sevemem Cenabetim
sen insan mısında insanlarla muhattab oluyorum diyosun insan dışı yaratık burnun bi meter yükseklerde çarpılda insana benze ondan sonra gel bana insanlarla muhattab oluyorum deblackwolfxx47 yazdı:Seni tanımıyorum İnsanlarla muhatap oluyorumfuni456 yazdı:istediği konuya atlar tasası sana mı düştü_?blackwolfxx47 yazdı:Kendini benimle karıştırma yaw bu arada sazan gibi nedne konuya atladın
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
- blackwolfxx47
- İri Fare Avcısı

İnsanlarla muhatap oluyoyorum demiştim ötme:=)fundafuni yazdı:sen insan mısında insanlarla muhattab oluyorum diyosun insan dışı yaratık burnun bi meter yükseklerde çarpılda insana benze ondan sonra gel bana insanlarla muhattab oluyorum deblackwolfxx47 yazdı:Seni tanımıyorum İnsanlarla muhatap oluyorumfuni456 yazdı:istediği konuya atlar tasası sana mı düştü_?blackwolfxx47 yazdı:Kendini benimle karıştırma yaw bu arada sazan gibi nedne konuya atladın
Sevmek İbadetim Sevemem Cenabetim
ben ötmüyprum konuşuyorum snein beynin bunu algılayamıyo galiba neyse kes:)blackwolfxx47 yazdı:İnsanlarla muhatap oluyoyorum demiştim ötme:=)fundafuni yazdı:sen insan mısında insanlarla muhattab oluyorum diyosun insan dışı yaratık burnun bi meter yükseklerde çarpılda insana benze ondan sonra gel bana insanlarla muhattab oluyorum deblackwolfxx47 yazdı:Seni tanımıyorum İnsanlarla muhatap oluyorumfuni456 yazdı:istediği konuya atlar tasası sana mı düştü_?blackwolfxx47 yazdı:Kendini benimle karıştırma yaw bu arada sazan gibi nedne konuya atladın
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
- ozanaltinn
- İskele Babası

- Klan: Lodos
blackwolfxx47 yazdı:Kendini benimle karıştırma yaw bu arada sazan gibi nedne konuya atladın
Başlığa Herkes İçeri yazarsan, tabi atlarız...
Ya sen nasıl hala yaşıyorsun ki? Doğal Seleksiyon diye bir olay var. Kullanılan organ gelişir, kullanılmayan körelir. Beyin diye bir organ var sende biliyor musun? Peki ya hiç kullanıyor musun?
Hadi Gel EvriLeLim Meran! OLmaz böyle jöle beyinlilikle!
Haziran 2007'den beri...
Haziran 2007'den beri...
gerçekten bende merak ediyorum nasıl yaşadığını:)ozanaltinn yazdı:blackwolfxx47 yazdı:Kendini benimle karıştırma yaw bu arada sazan gibi nedne konuya atladın
Ya sen nasıl hala yaşıyorsun ki? Doğal Seleksiyon diye bir olay var. Kullanılan organ gelişir, kullanılmayan körelir. Beyin diye bir organ var sende biliyor musun? Peki ya hiç kullanıyor musun?
Bir kez daha söylüyorum senden nefret ediyorum
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
Fundama Laf atanı Çıktığı Deliğe geri #@!?...
TskxsubaY-KarabayırlıXSerisi-Turklord-Lordxmagic-Lordmagic-Romanticxboy-Romanticboys-AlmunyamXSerisi-Kevınnash-Fark VaR....
Kalbini Söksen Ne Fayda Sen O na Ölürsün O Başkasına...
Kalbini Söksen Ne Fayda Sen O na Ölürsün O Başkasına...
- ozanaltinn
- İskele Babası

- Klan: Lodos
Subayım. Nabersin Kanka. Hatırladın mı beni?
Hadi Gel EvriLeLim Meran! OLmaz böyle jöle beyinlilikle!
Haziran 2007'den beri...
Haziran 2007'den beri...
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

helal kız :mrgreen:ozanaltinn yazdı:blackwolfxx47 yazdı:Kendini benimle karıştırma yaw bu arada sazan gibi nedne konuya atladın