alt+f4 hakkında 2 soru

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

alt+f4 hakkında 2 soru

Mesaj gönderen barkido »

arkadaşlar ben oyunu alt+f4 yapınca çıkıyor.sonra tekrar girmek istediğimde ise serverı seçiyorum kullanıcı adı şifre vs..

sonra tmm oyuna girince ikv exe. açık kalmış diyor. açık fln değil anca oturumu açık kapatınca düzeliyor bu bir hata mıdır?

2.sorum ise birçok oyuncu oyundan çıkınca 10sn içinde hemen girebiliyorlar ama ben oyundan çıkıoyru pc fln yavaşlıyor ekran küçülüyor kararıyor vs..

bunu nasıl önleyebilirim??????
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: alt+f4 hakkında 2 soru

Mesaj gönderen efsane534 »

Format at derim yok attım düzelmedi dersen ekran kartında bir hata olabilir tam bilemiyorum bu sorunu pc işlerinden anlıyan birilerine sorabilirsin.
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
Korkusuzzxsifa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Korkusuzzxsifa »

barkido yazdı:arkadaşlar ben oyunu alt+f4 yapınca çıkıyor.sonra tekrar girmek istediğimde ise serverı seçiyorum kullanıcı adı şifre vs..

sonra tmm oyuna girince ikv exe. açık kalmış diyor. açık fln değil anca oturumu açık kapatınca düzeliyor bu bir hata mıdır?

2.sorum ise birçok oyuncu oyundan çıkınca 10sn içinde hemen girebiliyorlar ama ben oyundan çıkıoyru pc fln yavaşlıyor ekran küçülüyor kararıyor vs..

bunu nasıl önleyebilirim??????
1. Sorununu çözmek için alt+f4 çekdikten sonra Ctrl+alt+delete > İşlemler > istanbul.exe yi seç İşlemi sonlandırde.Oyuna gir.
2. sorun.Ekran kartın ve ramın düşük kalitede değiştirene kadar böyle oynamaya mahkumsun.
Kullanıcı avatarı
Roaadonis1993
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Roaadonis1993 »

efsane534 yazdı:Format at derim yok attım düzelmedi dersen ekran kartında bir hata olabilir tam bilemiyorum bu sorunu pc işlerinden anlıyan birilerine sorabilirsin.
aRkadaşm ne formatı bended eoluyor aynısı görev yöneticisini aç istanbulexe'i tıkla görevi sonlandır de açıyor :) ;)
Resim
İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen barkido »

teşekkürler özellikle karizma alırken çık-gir yapmak gerektiğinden bu önemli bir konuydu benim için..
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
Mcrae
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Mcrae »

Birinci sorunun alt + f4 tuşuna basınca bazen oyunu kapatamıyor kapanmış gibi gözüksede. Esc ye basarak çıkış yaparsan böyle bi sorunla karşılaşmazsın.

İkincisi de bilgisayarındaki donanımlar yeterli değil.
Abdullah
Kullanıcı avatarı
M3rt
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen M3rt »

Kardeş sendeki 2 sorunda aynen bendede var.
1. sorun için basit bir çözüm ctrl+alt+delete basınca oluyor.
Ama 2. sorunda ram ve ekran kartıyla ilgili sanırım çünkü aynı sorun hala daha var bende ( Ene yakın zamanda yükselticem :mrgreen: )
OoOKeSeREzErOoO xXxKeserEzerxXx Keserezerxarmy

Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...

Her Şeyi Bilmen Gerekmez Haddini Bil Yeter !!!
Kullanıcı avatarı
OveRCLocK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen OveRCLocK »

1. sorununa herkes cevap vermiş ama 2. soruna gelince çok basit bir iş var.

Önce masaüstüne sağ tıklayıp görüntü özelliklerini aç. Ardından çözünürlük sekmesinden ekranının kaça kaç olduğunu öğren. Örneğin 1280x1024 olabilir çözünürlüğün. Öğrendikten sonra oyunu aç ve sunucu seçmeden ayarlar kısmına gel. Buradan az önce öğrendiğin ekran çözünürlüğünü seç. Yani oyunun çözünürlüğü ve bilgisayarının çözünürlüğü aynı olsun. Bu sana oyunu açıp kapatırken hız kazandırır. Çünkü oyunu açarken bilgisayar oyunun çözünürlüğüne kendini adapte etmek zorunda kalmaz.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra ---> :o
GB geldikten sonra -----> :shock:
Resim

Fizik ve Matematik Hastası.
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen barkido »

OveRCLocK yazdı:1. sorununa herkes cevap vermiş ama 2. soruna gelince çok basit bir iş var.

Önce masaüstüne sağ tıklayıp görüntü özelliklerini aç. Ardından çözünürlük sekmesinden ekranının kaça kaç olduğunu öğren. Örneğin 1280x1024 olabilir çözünürlüğün. Öğrendikten sonra oyunu aç ve sunucu seçmeden ayarlar kısmına gel. Buradan az önce öğrendiğin ekran çözünürlüğünü seç. Yani oyunun çözünürlüğü ve bilgisayarının çözünürlüğü aynı olsun. Bu sana oyunu açıp kapatırken hız kazandırır. Çünkü oyunu açarken bilgisayar oyunun çözünürlüğüne kendini adapte etmek zorunda kalmaz.
çok teşekkürler..
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen barkido »

OveRCLocK yazdı:1. sorununa herkes cevap vermiş ama 2. soruna gelince çok basit bir iş var.

benim vista ve sağ tıklayınca böyle birşey çıkmıyor yardımcı olabilirmisin?
avakado=eminönü

“Genel Etkileşim” sayfasına dön