arkadaşlar ben oyunu alt+f4 yapınca çıkıyor.sonra tekrar girmek istediğimde ise serverı seçiyorum kullanıcı adı şifre vs..
sonra tmm oyuna girince ikv exe. açık kalmış diyor. açık fln değil anca oturumu açık kapatınca düzeliyor bu bir hata mıdır?
2.sorum ise birçok oyuncu oyundan çıkınca 10sn içinde hemen girebiliyorlar ama ben oyundan çıkıoyru pc fln yavaşlıyor ekran küçülüyor kararıyor vs..
bunu nasıl önleyebilirim??????
alt+f4 hakkında 2 soru
alt+f4 hakkında 2 soru
avakado=eminönü
Re: alt+f4 hakkında 2 soru
Format at derim yok attım düzelmedi dersen ekran kartında bir hata olabilir tam bilemiyorum bu sorunu pc işlerinden anlıyan birilerine sorabilirsin.
RuhsuzŞair
- Korkusuzzxsifa
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
1. Sorununu çözmek için alt+f4 çekdikten sonra Ctrl+alt+delete > İşlemler > istanbul.exe yi seç İşlemi sonlandırde.Oyuna gir.barkido yazdı:arkadaşlar ben oyunu alt+f4 yapınca çıkıyor.sonra tekrar girmek istediğimde ise serverı seçiyorum kullanıcı adı şifre vs..
sonra tmm oyuna girince ikv exe. açık kalmış diyor. açık fln değil anca oturumu açık kapatınca düzeliyor bu bir hata mıdır?
2.sorum ise birçok oyuncu oyundan çıkınca 10sn içinde hemen girebiliyorlar ama ben oyundan çıkıoyru pc fln yavaşlıyor ekran küçülüyor kararıyor vs..
bunu nasıl önleyebilirim??????
2. sorun.Ekran kartın ve ramın düşük kalitede değiştirene kadar böyle oynamaya mahkumsun.
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
aRkadaşm ne formatı bended eoluyor aynısı görev yöneticisini aç istanbulexe'i tıkla görevi sonlandır de açıyorefsane534 yazdı:Format at derim yok attım düzelmedi dersen ekran kartında bir hata olabilir tam bilemiyorum bu sorunu pc işlerinden anlıyan birilerine sorabilirsin.

İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
teşekkürler özellikle karizma alırken çık-gir yapmak gerektiğinden bu önemli bir konuydu benim için..
avakado=eminönü
Birinci sorunun alt + f4 tuşuna basınca bazen oyunu kapatamıyor kapanmış gibi gözüksede. Esc ye basarak çıkış yaparsan böyle bi sorunla karşılaşmazsın.
İkincisi de bilgisayarındaki donanımlar yeterli değil.
İkincisi de bilgisayarındaki donanımlar yeterli değil.
Abdullah
Kardeş sendeki 2 sorunda aynen bendede var.
1. sorun için basit bir çözüm ctrl+alt+delete basınca oluyor.
Ama 2. sorunda ram ve ekran kartıyla ilgili sanırım çünkü aynı sorun hala daha var bende ( Ene yakın zamanda yükselticem :mrgreen: )
1. sorun için basit bir çözüm ctrl+alt+delete basınca oluyor.
Ama 2. sorunda ram ve ekran kartıyla ilgili sanırım çünkü aynı sorun hala daha var bende ( Ene yakın zamanda yükselticem :mrgreen: )
OoOKeSeREzErOoO xXxKeserEzerxXx Keserezerxarmy
Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...
Her Şeyi Bilmen Gerekmez Haddini Bil Yeter !!!
Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...
Her Şeyi Bilmen Gerekmez Haddini Bil Yeter !!!
1. sorununa herkes cevap vermiş ama 2. soruna gelince çok basit bir iş var.
Önce masaüstüne sağ tıklayıp görüntü özelliklerini aç. Ardından çözünürlük sekmesinden ekranının kaça kaç olduğunu öğren. Örneğin 1280x1024 olabilir çözünürlüğün. Öğrendikten sonra oyunu aç ve sunucu seçmeden ayarlar kısmına gel. Buradan az önce öğrendiğin ekran çözünürlüğünü seç. Yani oyunun çözünürlüğü ve bilgisayarının çözünürlüğü aynı olsun. Bu sana oyunu açıp kapatırken hız kazandırır. Çünkü oyunu açarken bilgisayar oyunun çözünürlüğüne kendini adapte etmek zorunda kalmaz.
Önce masaüstüne sağ tıklayıp görüntü özelliklerini aç. Ardından çözünürlük sekmesinden ekranının kaça kaç olduğunu öğren. Örneğin 1280x1024 olabilir çözünürlüğün. Öğrendikten sonra oyunu aç ve sunucu seçmeden ayarlar kısmına gel. Buradan az önce öğrendiğin ekran çözünürlüğünü seç. Yani oyunun çözünürlüğü ve bilgisayarının çözünürlüğü aynı olsun. Bu sana oyunu açıp kapatırken hız kazandırır. Çünkü oyunu açarken bilgisayar oyunun çözünürlüğüne kendini adapte etmek zorunda kalmaz.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
çok teşekkürler..OveRCLocK yazdı:1. sorununa herkes cevap vermiş ama 2. soruna gelince çok basit bir iş var.
avakado=eminönü
benim vista ve sağ tıklayınca böyle birşey çıkmıyor yardımcı olabilirmisin?OveRCLocK yazdı:1. sorununa herkes cevap vermiş ama 2. soruna gelince çok basit bir iş var.
avakado=eminönü