Unruly Loncası
- GanqstaxUNRULY
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Unruly Loncası
aynen öyLe 

#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
- GanqstaxUNRULY
- Sahaf Yardımcısı
sıranı bekLe :=)MaXtRaCk yazdı:Kazım pençeyi bana ver kadimi![]()

#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
- Ryannnxunruly
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ılhan abıdende kurtulduk 2 pence kaldı feroyamı uretelım yoksa ben buyucume mı uretım
saka ya mehmetın buyucusune mı ejder uretelım ?
[Biz SeVdiKlerimizi Bir Kır Çiceqi gibi Elimizde Degil Kurşun Yarası qiBi KaLBimizde TaŞırız aRKadaş.. !!
Ryannn Ryannnn Kanunxryannn
Beni hiç akLına biLe getirmiyorsunRyannnxunruly yazdı:ılhan abıdende kurtulduk 2 pence kaldı feroyamı uretelım yoksa ben buyucume mı uretımsaka ya mehmetın buyucusune mı ejder uretelım ?

~~ www.unruly.tk ~~ loncamızın yeni forumu...
- Ryannnxunruly
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Hehe sen benım oz kardesım kadar degerlısın. Senı unuturmuyum yeterkı ıste sana para ıle alırım ama daha lewelın ufak buyu sanada keserız. Daha yasın abınızde var adam hıc sesını cıkarıyormu ıns herkesın olacak sabırla.Senı unuttum sanma ama 
[Biz SeVdiKlerimizi Bir Kır Çiceqi gibi Elimizde Degil Kurşun Yarası qiBi KaLBimizde TaŞırız aRKadaş.. !!
- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı
Sizi tebrik etmek gerek doğrusu , kısa bir süre içinde Köşk'ün önde gelen loncalarından biri haline geldiniz,başarılarınızın devamını dilerim ,bi de bazı kişilerin nicklerinde 'g' yerine 'q' kullanılmamış olsa 10 numara loncasınız

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

- GanqstaxUNRULY
- Sahaf Yardımcısı
bundan sonra nicklere önem gösteririmhakankusay yazdı:Sizi tebrik etmek gerek doğrusu , kısa bir süre içinde Köşk'ün önde gelen loncalarından biri haline geldiniz,başarılarınızın devamını dilerim ,bi de bazı kişilerin nicklerinde 'g' yerine 'q' kullanılmamış olsa 10 numara loncasınız![]()

#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
Kazım kendi nickine bakGanqstaxUNRULY yazdı:bundan sonra nicklere önem gösteririmhakankusay yazdı:Sizi tebrik etmek gerek doğrusu , kısa bir süre içinde Köşk'ün önde gelen loncalarından biri haline geldiniz,başarılarınızın devamını dilerim ,bi de bazı kişilerin nicklerinde 'g' yerine 'q' kullanılmamış olsa 10 numara loncasınız![]()
tşkrler bu arada iyi dileginiz için

~~ www.unruly.tk ~~ loncamızın yeni forumu...
- GanqstaxUNRULY
- Sahaf Yardımcısı
he saten ondan dedim bundan sonra önem gösteririm diyeMaXtRaCk yazdı:Kazım kendi nickine bakGanqstaxUNRULY yazdı:bundan sonra nicklere önem gösteririmhakankusay yazdı:Sizi tebrik etmek gerek doğrusu , kısa bir süre içinde Köşk'ün önde gelen loncalarından biri haline geldiniz,başarılarınızın devamını dilerim ,bi de bazı kişilerin nicklerinde 'g' yerine 'q' kullanılmamış olsa 10 numara loncasınız![]()
tşkrler bu arada iyi dileginiz için
![]()
Bırak tek kusurumuz bu oLsun
![]()

#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly