bağlantınız kesildi çünkü geçici olarak kapalıyız (tadilat )

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ALAKURT
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

bağlantınız kesildi çünkü geçici olarak kapalıyız (tadilat )

Mesaj gönderen ALAKURT »

selamlar
evt arkadaşlar yukarıdaki başlıklardad anlatıldığı gibi yaptık bi hata myneti bıraktık şimdi bedelini ödüyoruz tam 4 gündür hesabıma giremiyorum ne ttnet kaldı aramadığım ne sobee sonuç ilerleyen zamanlarda tekrar ararsanız bilgi edinirsiniz biz kayıt aldık kayıt aldınızda sonuç nerdeee !! onay mail'i geldi madem ki girilmiyor bu mail nie geldi benim 4 günlük oyundaki kazancımı kim karşılayacak ? hadi tamam sorun var bilmem ne neden açıklama yapılmıyor aradığımda tekrar arayın tekrar arayın olur paşam ararızda bu beava aranmıyor sizin hatanızım bedelini niye biz ödüyoruz
KÖŞK***ALAKURT***KÖŞK
Mygizli
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Re: bağlantınız kesildi çünkü geçici olarak kapalıyız (tadilat )

Mesaj gönderen Mygizli »

Mygizli - Bygizli / Eminönü
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Hiç Bir Oyunda Böyle Etkinliklerde,yenilikler ve Eklentilerde Sorunsuz Geçiş Olmaz Bunu Saygıyla Karşılmanızı Beklerim

İyi Eğlenceler..
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
ALAKURT
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ALAKURT »

HaNdSoMe yazdı:Hiç Bir Oyunda Böyle Etkinliklerde,yenilikler ve Eklentilerde Sorunsuz Geçiş Olmaz Bunu Saygıyla Karşılmanızı Beklerim

İyi Eğlenceler..

tabi ki anlayış göstermek zorundayız bu şüphesiz ama açıklama yok arkadaşım altı kez ttnet'i aradım sobee'ye gerekli mail gönderildi sorun için cvp geldi ayrıntılı gönderdim fakat sonuç ? hesabıma ne olduğu neden giremediğim hala belli değil bugün beşinci gün giriş yok bilgi yok ! yerimde sen olsan tepkin ne olurdu? merak ediyorum :?:
KÖŞK***ALAKURT***KÖŞK
Kullanıcı avatarı
sihirbaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sihirbaz »

ALAKURT yazdı:

tabi ki anlayış göstermek zorundayız bu şüphesiz ama açıklama yok arkadaşım altı kez ttnet'i aradım sobee'ye gerekli mail gönderildi sorun için cvp geldi ayrıntılı gönderdim fakat sonuç ? hesabıma ne olduğu neden giremediğim hala belli değil bugün beşinci gün giriş yok bilgi yok ! yerimde sen olsan tepkin ne olurdu? merak ediyorum :?:
Kardeşm bende de aynısı oLdu qremiyoRum oyuna şu anda 5. qüN..
ResimResim
ResimResim

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*

~ SANAL 2oıı ® ~
Kullanıcı avatarı
ALAKURT
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ALAKURT »

sihirbaz yazdı:
ALAKURT yazdı:

Kardeşm bende de aynısı oLdu qremiyoRum oyuna şu anda 5. qüN..
bilmiyorum benm tek derdim açıklama yok ya kardeşim sen şu problemden dolayı giremiyorsun yakın zamanda düzeltilck bekle deseler eyvallah adamları arıyorum ilerleyen zamanlarda ara olur ilerleyen zamanlarda arıyorum cvp ne ? ilerleyen zamanlarda tekrar ara ! olaya bak
KÖŞK***ALAKURT***KÖŞK
NoobHide
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Re: bağlantınız kesildi çünkü geçici olarak kapalıyız (tadil

Mesaj gönderen NoobHide »

sorun çözülmüş ben girebiliyom
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SeF4 »

Merhaba,

Karakter Transfer işlemi sırasında üye adını büyük harflerle yazarak karakter transferi yapmasından dolayı bazı TTNET üyeliklerinin sunuculara girmek istediğinde "Bağlantınız kesildi çünkü girişe geçici olarak kapalı" hatası almaktadırlar.

Bu hata mesajını alan oyuncularımızın zaman kaybetmeden http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine giderek Sunucu adı, karakter adı (üyelik içinde yer alan tüm karakter adları büyük küçük harflere dikkat edilerek yazılmalıdır) ve üye adı ile destek formunu doldurarak bizlere ulaşmaları rica olunur. Formu dolduran kullanıcılarımızın Bildirim Tipini "Üyelik" olarak seçmeleri gereklidir.

Teşekkürler.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception
Resim
Kullanıcı avatarı
umutdeniz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen umutdeniz »

forum kuralarında eski konuları gunceleynce ceza vermiyorlar verseler bile erdogaıda banlamak zorundalar 2 haftaki on ce konuyuu gunceliyor eğer banyersem erdogan da ban yemeli neyse guncel
umutdeniz
Mavikardes
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Mavikardes

Mesaj gönderen Mavikardes »

sorun etme bu günlerde geçer ...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön