:arrow: (Oyun Yapımcısı - Sobee 'nin sahibi)
Mevlüt DİNÇ
:arrow: ([GM]Game Master)
CaptainATX
Erdogan
Leggenda
Nocomment
Orti
ToRNaViDa
zembekoğlu
:arrow: ([DEV]Developer)
Gorgar
Lathander
Nerull
Zwartan
:arrow: (TT - Forum Yetkilisi )
AynadakiYalan
baymetin
Esrefpasa
Fatih
Genckurt
Kindar
KIZILBEY
Revolution
Risky
sahcihan
:idea: " Bunlar sadece benim bildiklerim. Sizlerinde İKV yönetiminde farklı bir bildiğiniz kişi varsa eklemesini isterim. Bu konu sadece yönetimi bilmeyen arkadaşlarımızın yönetimde kimlerin olduğunu görmesi için açılmıştır. "
İKV - Yönetimi ve Yardımcıları [GM-DEV-TT]
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
İKV - Yönetimi ve Yardımcıları [GM-DEV-TT]
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
Re: İKV - Yönetimi ve Yardımcıları [GM-DEV-TT]
Tüm sobee yetkilileri DEV dir.GM lerden Tornavida ve Zembekoğlu gitse oyun bence daha adaletli olur.
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Lütfen adabıyla yorum yapına4xx yazdı:Tüm sobee yetkilileri DEV dir.GM lerden Tornavida ve Zembekoğlu gitse oyun bence daha adaletli olur.
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Özgürlük için savas
ikiside bildiğim kadarıyla arz sende demekki aç ve düşüncesiz bi lodossun bu yüzden bunu diyor olabilirsin bunu kişilik yerine koymayın bi hakaret etmediği kalmış gm lerea4xx yazdı:Tüm sobee yetkilileri DEV dir.GM lerden Tornavida ve Zembekoğlu gitse oyun bence daha adaletli olur.
çok biliyorsun sen.İkiside lodos fakat ben klansızım zaten.Sadece ikisi oyuna gelip arkadaşlarının görevine yardımcı oluyor gözlerimle de gördüm.
- North
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Tşk
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
tornavida arz zembekoğlu bilmiyorum demek diilsen bu kadar lodos fanatiği o zaman fotosunu çekseydin
Tornavida benim bildiğimde lodos :|DaRKNiqHT yazdı:tornavida arz zembekoğlu bilmiyorum demek diilsen bu kadar lodos fanatiği o zaman fotosunu çekseydin
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Bilgilendirme için teşekkürler çoğunlukla bir konu hakkında sorunlarımızı bildirirken yönetim kelimesiyle genelleme yaptığımız için çoğu gm ve devlerin isimlerini bilmiyorum bu gm ve dev lerin isimlerini ve daha önceki görevlerinide bir arkadaşımız yazabilirmi lütfen.
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.