Gecikmiş Veda.

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Hydrogenx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Gecikmiş Veda.

Mesaj gönderen Hydrogenx »

Merhaba Meran Halkı;

Hayatımda ilk TR mmorpg oyunu olarak İKV ile tanıştım. Birzamanlar gerçekten de çok seviyordum. Plus paketim eksik olmazdı. Öyleki zamanımın çogu oyunda geçerdi. Şimdi düşünüyorum da 2 aydır İKV yi hiç açmamısım. Burada biraz GMlere sitemim olabilir. Yani en azından şu etkinliklere biraz agırlık verip te oyuncuların ilgisi çekilebilir. Şu anda oynadıgım başka bir oyunda hergün etkinlik oluyor ve oyuncunun ilgisi çekiliyor. Burada ise iki haftada bir etkinlik sırası geliyor. O da çok kısa olabiliyor. Düzenlenecek birkaç yarısmada dagıtılacak hediyeler oyunu daha cazip hale getirecektir. Ki bana cazip gelen başka bir yere geçtim. Dahada ileri gittim ve GameSage (oyunbilgini -İKV de yönetici ile eşdeger) başvurusunda bulundum, sonuçta kabul edildim. Geri dönüşü olacagını sanmıyorum İKV ye. Oradaki hiyerarşik düzenin içine girince GMler ile GS lerin (oyun içi yöneticilerin) koordinasyonunu herşeyin nasıl tıkır tıkır işledigini gördüm. Oyun yapımcılarının işine karısmak istemiyorum ama oyuncuya onları düşündügünüzü gösterir iseniz hem cazip hale getirirsiniz hemde oyunun gelecegi açısından güzel bir gelişme olur. İKV Türk yapımı oyun oldugu için sonuna kadar destekliyorum...

Son olarak; Bir an durup düşünüyorum ki bölgeden birilerinin bagırıp cagırması, küfürler, tartışmalar şimdi bana daha bi ayrı komik geliyor. O şekilde davrananların gerçekten ne kadar komik duruma düştügünü şimdi daha iyi anlıyorum. O tür davranışlara tartışmalara hiç gerek yok. Seviyeyi yükselteceginiz yerde düşürmemenizi tavsiye ediyorum.
Hakkınızı Helal Edin arkadaşlar;
Benim Varsa hakkım Helal olsun.

Saglıcakla...

Hydrogenx
Meran

Not: Karakterim Deathxlonely'e emanettir.
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳
Resim
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Gecikmiş Veda.

Mesaj gönderen DeathLord »

Bu vedayı görmek beni cidden üzdü ama gitme demeyecegim.Karakterin LoneLy'e sen Allah'a emanetsin.Reelinde mutluluklar dilerim . . .

Lordßrkca
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
ByWaRNiNG
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen ByWaRNiNG »

İKV zaman öldürüyor . . ßunu herkes anlıcak ve anlamaya başlanılıyor .. Zaten ne kadar değerli oyuncu varsa herke gidiyor . . Hydrogenx' de bunların arasındaydı . .

YOLUN AÇIK OLSUN .. ! ;)
WOLFPACK Kurucularından $$ ;)

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz :D :D

Resim
Kullanıcı avatarı
Hayal
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Hayal »

Helal Olsun Kardeşim Reel Hayatında Başarılar... ;)
Resim

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

Resim

' Hayati '
Kullanıcı avatarı
Deathxlonely
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Lonely

Mesaj gönderen Deathxlonely »

ben vedasına bir cvp vermeyeceğim oyunda en yakını olan Deathxlonely de veda etti ancak ben Aykut olarak onlayım. bende istedim senle birlikte başka bir ortama geçmeyi ancak zaman kısıtlı oluşundan dolayı başka ortamı keşif yapma olanağım olmayacak. neyse müdür sen eğlenmene bak arada girde bari sevenlerini güldür =P hahah çok garip bi yazı oldu.
DeaTHxLoNeLY~~DeaTHxAyKuT~~DeaTHxAyKoOT

Sensiz geçen günlerin kazası yok be sevgili...
Kullanıcı avatarı
Deathxyolkesen
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Deathxyolkesen »

Eneş Nereye Gidion Ya :( Olm Adamakıllı Adam Kalmıcak 1 / 2 Aya 3 Kişi Daha Bırakrsa Bende Bırakcam LAN Bune :S Hayatında Başarılar GRŞRZ İNŞ Arada Sırada Gel
[DeaTHxYoLCu](49) [DeaTHxYoLKeSen](49)

[(^) Ejder Asa)] [(^) Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
Hydrogenx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Hydrogenx »

İnşallah arada ugrar hal hatır sorarım:)

Teşekkürler hepinize bana yaşattıklarınızdan dolayı...

Hydrogenx
Meran
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳
Resim
Kullanıcı avatarı
HayLazzCoCuK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen HayLazzCoCuK »

Reel'de Başarılar...Ahh bide ben bırakabilsem ;) 4 ay bıraktı idim net olmadığı için net geldi aynı günü başladım ;)
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur

Yavuz Sultan Selim Han
Sifabasanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sifabasanx »

adına sevindim
Kullanıcı avatarı
SAMILBEY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SAMILBEY »

Adına sevındım .. ENES.. artık bır gelsıım gosteremıyen bır ortam ıcerısınde olmama en mantıklısı ama sunuda senın uzerınden ıletıyım vaktının buyuk bır boumunu ıkv veya baska bır onlıne oyunda gecıren her arkadasımın bunu bıraz daha mantıklı dusunerek belırlı bır saatte kısıtlı tutmalarını tavsıye ederım ..Bu tıp oyunlar hastalık gıbı bulastımı kolay cıkmaz amac eglenmek oyunun esırı olmamaksa . degerlı olan bu vakıtlerını daha guzel kullanmanız dılegıyle.........SAYGILAR...................
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]

“Genel Sohbet” sayfasına dön