Bak SEN ŞU İŞE !

Arzın Çocukları klanı üyelerinin tartışma ve karar alanı
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bak SEN ŞU İŞE !

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

bilall yazdı:
DaRKNiqHT yazdı:CHARIMDA METEORDA İDİM SUBAYDAN GİDİORUM KARŞIMA 49 LWL LODOS SAVAŞÇI ÇIKTI FUL MAX CHARIMLA HEMDE 48 LWL CHARIMLA 70 KÜSR CANLA KESTİM SORA GİDİORUM ELİNDE EJDER ASA OLAN Bİ BÜYÜ DALDI DURDURMA ATTIM 3 VURUŞTA İNDİRDİM SORA İLERLEDİM 49 LWL SAVAŞÇI DALDI 60 CANIM VARKEN 20 KÜSÜR CAN VARKEN İSE ADAYA GİTTİM IŞINLANMA ANINDA ÇIKTM İŞTE LODOS LARIN REZALETİ BİDE SAĞLAMIZ DİOLAR Bİ ARZ 2 LODOSA BEDEL EN AZINDAN BUDA Bİ LODOS DRAMI ARZ KAHRAMANLIĞI
Kardeş ayıptır sorması o kestıgın kışıler kaç sevıyeydı :) Neden karşıma çıkmadın yha Bende ejderLe sana 2 vuruş yapardım yıgılırdın yere :roll: Kendını çok mu buyuk goruyorsun sen
Batman seni emlerde kaç defa aldım tek başıma tüm sancaklar sizdeyken. :D
Tamam sen de aldın ama o ejderin çook büyük bir etkisi var demek yanlış olur.
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Stromm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Stromm »

xD qaRdeş sen qece yatmadan önce heralde önce ikv oynadın sorada karamuratı seyyrettın bi yerinde açıq qalınca bu tarz Rüyalar NormaL :D:DD:
░║StRomm MaRdinLixLoRd ║░

..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
Kullanıcı avatarı
HeadbangersBall
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HeadbangersBall »

bilall yazdı:
DaRKNiqHT yazdı:CHARIMDA METEORDA İDİM SUBAYDAN GİDİORUM KARŞIMA 49 LWL LODOS SAVAŞÇI ÇIKTI FUL MAX CHARIMLA HEMDE 48 LWL CHARIMLA 70 KÜSR CANLA KESTİM SORA GİDİORUM ELİNDE EJDER ASA OLAN Bİ BÜYÜ DALDI DURDURMA ATTIM 3 VURUŞTA İNDİRDİM SORA İLERLEDİM 49 LWL SAVAŞÇI DALDI 60 CANIM VARKEN 20 KÜSÜR CAN VARKEN İSE ADAYA GİTTİM IŞINLANMA ANINDA ÇIKTM İŞTE LODOS LARIN REZALETİ BİDE SAĞLAMIZ DİOLAR Bİ ARZ 2 LODOSA BEDEL EN AZINDAN BUDA Bİ LODOS DRAMI ARZ KAHRAMANLIĞI
Kardeş ayıptır sorması o kestıgın kışıler kaç sevıyeydı :) Neden karşıma çıkmadın yha Bende ejderLe sana 2 vuruş yapardım yıgılırdın yere :roll: Kendını çok mu buyuk goruyorsun sen
Bilal Allah İyiliğini Versin :D
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru...
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...
Resim
Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DaRKNiqHT »

adama bak yazı yazamadı hatırladı tabi bizim charları çalan onun üstünü dizdi çağlar sende onla kankalık yap çalsın charını alsın paranı itemlerini
Kullanıcı avatarı
green16
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen green16 »

Bu kestıkLerın herhalde yetenek kullanmamıslar sana :D Barı az ınandırıcı yazsaydın :D
MuHaCiR(49)*

' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

DaRKNiqHT yazdı:adama bak yazı yazamadı hatırladı tabi bizim charları çalan onun üstünü dizdi çağlar sende onla kankalık yap çalsın charını alsın paranı itemlerini
Bu beyazköşkun halıne acıyorum ya,ınsana nasıl fırça atacaklarını bulamazlar,ınsana nasıl leke bulaştıracaklarını bulamazlar ılk akıllarına gelen HIRSIZ'dır. Kardeşım sen benı tanıyormusun kı böyle dıyorsun. Hem sen kım olarak böyle dıyorsun. GIt once kendını duzel yavaş yavaş top'laşmaya gıdıyorsun ailene söylede bıraz erkeklık terbıyesı versın
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

ERkeklik birinni malını çalandan çaldığı mal ile üst dizdiren sizleremi deniyor ?
ben bunları yaptığıma ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDERİM kimse yapamadın demesin
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

üstünü dizen Inqazz ve Ishopalıcx e selamımı söle :D bilo
Kullanıcı avatarı
Urukhai
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Urukhai »

Selamlar

Sen bana bi lodos büyücüsü ayarla 49 level takımıda üstünde olsun bi vs atalım itina ile fotolarınıda alırız ;) ..
Çok hırs yapmışsın dostum oyunda klancılığı resmen ırkçılığa çevirmiş inanılmaz bi etki alanı içerisindesin..
En kısa zamanda kendine gelmen dileği ile sevgilerimle dostça ;) !
Resim

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

alakası yok benim kestiğim adamların 2 side oyunda sevmediğim adamlardı ve lodos tular bunu anlattım ve arz ların yerinde lodosların yazısına bak lodosların yerinde arzların yazısına bak galiba dmessin kesinlikle lodoslar daha çok krlilik etiler arz sayfasına

“Arzın Çocukları” sayfasına dön