Kardeş ayıptır sorması o kestıgın kışıler kaç sevıyeydı Neden karşıma çıkmadın yha Bende ejderLe sana 2 vuruş yapardım yıgılırdın yere :roll: Kendını çok mu buyuk goruyorsun sen
Batman seni emlerde kaç defa aldım tek başıma tüm sancaklar sizdeyken.
Tamam sen de aldın ama o ejderin çook büyük bir etkisi var demek yanlış olur.
Kardeş ayıptır sorması o kestıgın kışıler kaç sevıyeydı Neden karşıma çıkmadın yha Bende ejderLe sana 2 vuruş yapardım yıgılırdın yere :roll: Kendını çok mu buyuk goruyorsun sen
Bilal Allah İyiliğini Versin
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru... Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ... Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
DaRKNiqHT yazdı:adama bak yazı yazamadı hatırladı tabi bizim charları çalan onun üstünü dizdi çağlar sende onla kankalık yap çalsın charını alsın paranı itemlerini
Bu beyazköşkun halıne acıyorum ya,ınsana nasıl fırça atacaklarını bulamazlar,ınsana nasıl leke bulaştıracaklarını bulamazlar ılk akıllarına gelen HIRSIZ'dır. Kardeşım sen benı tanıyormusun kı böyle dıyorsun. Hem sen kım olarak böyle dıyorsun. GIt once kendını duzel yavaş yavaş top'laşmaya gıdıyorsun ailene söylede bıraz erkeklık terbıyesı versın
ERkeklik birinni malını çalandan çaldığı mal ile üst dizdiren sizleremi deniyor ?
ben bunları yaptığıma ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDERİM kimse yapamadın demesin
Sen bana bi lodos büyücüsü ayarla 49 level takımıda üstünde olsun bi vs atalım itina ile fotolarınıda alırız ..
Çok hırs yapmışsın dostum oyunda klancılığı resmen ırkçılığa çevirmiş inanılmaz bi etki alanı içerisindesin..
En kısa zamanda kendine gelmen dileği ile sevgilerimle dostça !
Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
alakası yok benim kestiğim adamların 2 side oyunda sevmediğim adamlardı ve lodos tular bunu anlattım ve arz ların yerinde lodosların yazısına bak lodosların yerinde arzların yazısına bak galiba dmessin kesinlikle lodoslar daha çok krlilik etiler arz sayfasına