Böyle Çakalların Ne Olduğunu Görsün Millet

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mfkaya58
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Böyle Çakalların Ne Olduğunu Görsün Millet

Mesaj gönderen mfkaya58 »

Geceninefendisix Adlı haysiyetsiz kişiliksiz Karizma Satmak İçin Alışverişe Para Koyuyor Sonra fiyatta anlaşamadığımız için ben alışverişi iptal ediyorum ve bu haysiyetsiz kişilikte 300 binimi geri ver diyor adama diyorum almadım iptal ettim alışverişi bana diyor ver 300 binimi bi sanal için diyor bilmem nereni verirsin diyor ulan çakal ben bu oyunda senin sülaleni satın alırım senin gibi çakalların ne olduğunu görsün millet böyle haysiyetsizlerle oyun bile oynanmaz bi de ben Çarşıwalker diyo kim olursan ol ama adam ol çakallık yapma yeterli [Çamur at izi kalsın çakal seni]

Paşaxtabip & Paşaxfaruk

Resim
Paşaxfascia-Paşaxtabip
~~İstanbul'u Dinliyorum Gözlerim Kapalı~~
Kullanıcı avatarı
PasaMunecciM
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Böyle Çakalların Ne Olduğunu Görsün Millet

Mesaj gönderen PasaMunecciM »

Selamün Aleyküm;

Faruğum almadıgın 300 bin için mi laf ediyor la sana o bebe o yanıma ugrasın 1 m verecem bakalım onurunu daha ne kadar ayaklar altına alabilir :)
Tabudun içinde ölüler ve diriler.Birini seçeceksin ya tabudun dışında kalacaksın yada tabudun içine gireceksin.!
Saygılarımla;
Lonca Kuva-i Milliye
Paşaxmüneccim Paşaxpapaz
ANKARAGÜCÜBURSASPOR/GECEKONDU
Kullanıcı avatarı
mfkaya58
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mfkaya58 »

haklısın knk haklısın bu onursuzlarla uğraşılmaz :D
Paşaxfascia-Paşaxtabip
~~İstanbul'u Dinliyorum Gözlerim Kapalı~~
okeyyes
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen okeyyes »

Hak verdimn var öyle yapanlar ne yaparsın sen karizma için pazarlık yapmıssın ama ortada hiçbirşey yokkken geliyor alışveriş acıyor sayıyor 5 m yi sonra bekleyor bekliyor sen bakıyorsun işin var iptal ediyorsun pardon sana yanlışlıkla 5 m verdim benim arkadaşa zannettim deyip başlıyor aynen senin dedigin gibi arkadaş zannedttik felan filan cıkıyor sülalenide içine almış kocaman bir laf kalabalığı konusanda oluyor yasaklayanda.

“Genel Sohbet” sayfasına dön