ikv ve diğerleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

ikv ve diğerleri

Mesaj gönderen melodrama44 »

Merhaba;

gereksiz diye düşüne bilirsiniz ama ; ikv severek oynadığım bir oyun.bir kaç düşüncem var ikv farklı olsun diyorlar ama onlıne oyunlarda fazla farklılık o oyun için yararlı olmaz. 4-5 adet onlıne oyun oynadım hepsindede büyücü sınıfını oynadım.Aralarında karşılaştırma yapınca aralarında en büyük fiyasko ikv de çıkıyor.ikv de ki büyücülerin ve diğer sınıfların yetebekleri çok az , vurduğunuz hasarlar çok hayali hasarlar bir savaşçı bir büyücüye nasıl 3 bin vurur anlamıyorum.peki bir büyücü bir şavaşçıya 10 bin nası vurur bunuda anlamıyorum.Ardından iksir kullanımı bu oyuna iksirleri koymuşlar anlamıyorum vs de iksir kullanmak yasak mantığı nedir bunun.item cinsleri ne bakınca ikv nin en sevdiğim yönü bütün itemlerin ne oldğunu anlıyorum özelliğine bakınca.Şimdi bu konularda sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum.hak verenler olabilir vermeyenlerde olabilir.şimdiden saolun.

bu konuyu açma düşüncem ise herkezin düşüncelerini öğrenmek bu konuda.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: ikv ve diğerleri

Mesaj gönderen complex »

Silkroad'da da büyücü-savaşçı duelloları aynı durumda. Birbirlerini çabuk kesiyorlar, sağlam savaşçı 2 vuruşta indiriyor dediğin gibi, ama büyücünün iksir içememesi lazım, zaten 15 saniye de bir iksir içiyor avrupa büyücüleri. :)

Sonuç: Diğer oyunlar da böyle olabiliyormuş.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

Takıldıgım konu Şudur !
VS dediğimiz olayda iksir içersen karşı sınıfta içer ve en iyisi hiç içmemek yani üstündeki efsunlu eşyalara göre ve kendi özel yeteneklerini kullanarak vs atmak mantıklı o açıdan yasak sanırım !

Diyer Online Oyunlardan ve sınıflardaki özelliklerınden anlamam ve incelememde.. Yorumsuz !!!
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

ikv de iksir yasak denmesinin sebebi şudur.diğer online oyunlarda en ezik kişide bile 50-60 tane can-kudret iksiri bulunuyor ama ikvde iksir bulmak çok zor ve ikv de herkeste iksir olmuyor olanda bi vs için harcamak istemiyor.
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen melodrama44 »

complex yazdı:Silkroad'da da büyücü-savaşçı duelloları aynı durumda. Birbirlerini çabuk kesiyorlar, sağlam savaşçı 2 vuruşta indiriyor dediğin gibi, ama büyücünün iksir içememesi lazım, zaten 15 saniye de bir iksir içiyor avrupa büyücüleri. :)

Sonuç: Diğer oyunlar da böyle olabiliyormuş.
arkadaşım bu durumun düzeltilmesi lazım bence bir savaşçı büyücüye 3bin vurmaması lazım.Büyücününde savaşçıya 5 bin 6 bin vurmaması lazım.iksir işi şimdi ikvde iksir kullanılır ama burda yönetimin aklı naıl çalşıtı anlmadım bir iksir 30 saniyede yenileniyor.ne anladım ben bu işten.reçetelere bakıyorum yüksek level iksir reçeteleri en aşağı 30 bin 40 bine üretiliyor. 1 iksir için az para ama 1 den fazla üretirsen miktar çoklaşıyor.ters bir mantık var iksir kullanımını bu kadar zorlaştırıyorlar bari kaldırsınlar.Ben çantamda her zaman zırh,büyü kritik,enerji ve kudret iksirleriyle geziniyorum.adamla vs yapmıyoruz o arz ben lodosum cevriye iksiri içmişim iksir içmesen öldürürdüm #@!? vs vs vs... iksir içince küfür işitiyosak kaldırsınlar tamamen yada süre ve üretim malzemelerini ucuz malzemelerden yapsınlar.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen complex »

Kp açları hep iksiri, seviyeyi bahane ederler. Sen iksir içmeden kesersen de hakaret eder onlar.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________

“Genel Etkileşim” sayfasına dön