kaça gidiyorsunStrongxsifa yazdı:teneffüs diye bir şey varArasdagli yazdı:ne olacak bu gençliğin hali... gençler önce geleceğinizi düşünün. oyun kurtarmaz sizi. sonra çoook pişman olursunuzda fayda etmez. ailenizi düşünün biraz. sizi ne zorluklarla okutmaya çalışıyorlar ama siz okulda neler düşünüyorsunuz. yapmayın, etmeyin.Ucube yazdı:Strongxsifa yazdı: tamamen okulda aklıma geldi kimseden yardım almadım
:lol: :lol: :lol: Kopdum buna okulda bunlarımı düşünüyosun sen![]()
![]()
ayrıca takdir alıyorum sorun yok
KARAKTER ÇALDIRINCA GERİ ALMAK İÇİN BİR YÖNTEM
Re: KARAKTER ÇALDIRINCA GERİ ALMAK İÇİN BİR YÖNTEM
avakado=eminönü
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
8 xDbarkido yazdı:kaça gidiyorsunStrongxsifa yazdı:teneffüs diye bir şey varArasdagli yazdı:ne olacak bu gençliğin hali... gençler önce geleceğinizi düşünün. oyun kurtarmaz sizi. sonra çoook pişman olursunuzda fayda etmez. ailenizi düşünün biraz. sizi ne zorluklarla okutmaya çalışıyorlar ama siz okulda neler düşünüyorsunuz. yapmayın, etmeyin.Ucube yazdı:Strongxsifa yazdı: tamamen okulda aklıma geldi kimseden yardım almadım
![]()
- SuRReNDeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Taktir almanın bir halt olmadığını 15 sene sora işsiz gezerken anlarsın.Strongxsifa yazdı:teneffüs diye bir şey varArasdagli yazdı:ne olacak bu gençliğin hali... gençler önce geleceğinizi düşünün. oyun kurtarmaz sizi. sonra çoook pişman olursunuzda fayda etmez. ailenizi düşünün biraz. sizi ne zorluklarla okutmaya çalışıyorlar ama siz okulda neler düşünüyorsunuz. yapmayın, etmeyin.Ucube yazdı:Strongxsifa yazdı: tamamen okulda aklıma geldi kimseden yardım almadım
![]()
Şuan işsizlik söz konusu ve şuan bile insanlar o kadar şanssız değiller.
Kendini düşün...Lise döneminde aldığın taktirle iş bulamazsın. Bir üniversite bitiren ve çalıştığım yerde mesleği doktor olmasına rağmen animatörlük yapan insanlar tanıyorum...Hayat o kadar basit değil.
Deep !
- nanumeay
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk İntikam Tugayı
SuRReNDeR ,yıkma çocuğun hayallerini.Bırak takdir alsın anı yaşasın 

- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
SuRReNDeR yazdı:Taktir almanın bir halt olmadığını 15 sene sora işsiz gezerken anlarsın.Strongxsifa yazdı:teneffüs diye bir şey varArasdagli yazdı:ne olacak bu gençliğin hali... gençler önce geleceğinizi düşünün. oyun kurtarmaz sizi. sonra çoook pişman olursunuzda fayda etmez. ailenizi düşünün biraz. sizi ne zorluklarla okutmaya çalışıyorlar ama siz okulda neler düşünüyorsunuz. yapmayın, etmeyin.Ucube yazdı:Strongxsifa yazdı: tamamen okulda aklıma geldi kimseden yardım almadım
![]()
Şuan işsizlik söz konusu ve şuan bile insanlar o kadar şanssız değiller.
Kendini düşün...Lise döneminde aldığın taktirle iş bulamazsın. Bir üniversite bitiren ve çalıştığım yerde mesleği doktor olmasına rağmen animatörlük yapan insanlar tanıyorum...Hayat o kadar basit değil.
hedefim polis koleji