Directx 3D 9 Hakkında Yardım!...
Directx 3D 9 Hakkında Yardım!...
Merhaba arkadaşlar.Ben İKV nin eski bir oyuncusuyum.PC'im tamirden yeni geldi ve 1GB ram takıldı.Ancak İKV yi açmıyor.Oyun güncellemesinin ardından Mynet üye girişini yapıyorum ve küçük beyaz bir ekran çıkıyor (oyun açılmaya başlarken).Ama sonra ekranda bir uyarı beliriyor ''Ekran Kartınız Directx 3D 9'u desteklemiyor''.Bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı?Tek bilmek istediğim Directx 3D nin başka bir sürümünü mü indireyim yoksa yeni bir ekran kartımı alayım?Şimdiden Teşekkürler...
Bildiğim tek bir şey var ise, o da;İSTANBUL-Kıyamet Vakti
Re: Directx 3D 9 Hakkında Yardım!...
Bende de aynı sorunu veriyor ama benimki ekran kartı yüzünden, ekran kartın Nvidia veya ATI değilse zaten oynayamıyosun oyunu. Senin sorun Direct 3D'den ise bilemem.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ekran kartım ''INTEL:Express Chipset Family'' sanırım değiştirmem gerekicek yinede başka fikri olan varsa yardımcı olsun lütfen.
Ayrıca ilgin için teşekkürler complex...
Ayrıca ilgin için teşekkürler complex...
Nvidia veya ATI olmadan olmaz hemşerim. Buyur, sen başka yorumlara da bak.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
Saol kardeş.Yakında yeni Pc almayı düşünüyodum zaten.O zaman rahat rahat oynarım.
Pc'yi ilk önce bi tanıdığımıza götürdük.O internet cafe işletiyodu ama tamir edememişti ve sanırım eski ekran kartımı alıp başka bi ekran kartı taktı.Çünkü eskisiyle oyuna girebiliodum... :evil:
Pc'yi ilk önce bi tanıdığımıza götürdük.O internet cafe işletiyodu ama tamir edememişti ve sanırım eski ekran kartımı alıp başka bi ekran kartı taktı.Çünkü eskisiyle oyuna girebiliodum... :evil: