GHOSEN yazdı:Dostum Grup Bölgelerinden Çıkacak Eşyalara da ''Şaheser'' Adı Veriliyor...
Ayrıca Grup Bölgelerini Bitirmenin Ecel Üretmekten Daha Kolay Olduğunu Söyleyen Kim
Hmm o kadar inceledim şaheser lafını okuyamıdım orada bakış açın çok farklı senin
Grup bölgesi gelsin ondan sonra böyle bi kanıya var .. İmkansız diye birşey göster haklısın diyerek kenara çekilim :lol:
Eminönü 29 Levelde Birçok zorluk vardı anlatmakla bitmez... Meteordan başlıyalım Karakürk İçin Kaç grup gidilirdi ? Ondan Sonra İflis Geldi İflis için nasıl bir Strateji alındı ? En son Olarak kadim geldi Onun Stratejisi ne oldu ? Geldiklerinde herkes dillerini yutuyordu ama Şimdi Bu Bosslar dillerini yutuyor kesilmemek için Yani görmeden Kafanızı yormayın herşeyin bir çözümü var
Kardeş sen grup bölgelerinin açıklamasını fazla okumadın galiba (Savaş halindeyken Oturamaz , Can ve kudret dolduramassınız.)
6) Bundan sonra gelmesi muhtemel eklenti paketlerinde yaratık zırhları olacak mı?
Evet, zırh faktörü gelecekteki eklentilerde yeniden etkinliğine kavuşacak. Farklı hasar tiplerine (Kesici, Ezici, Delici) karşı yüksek zırhlı (%50 üzeri) yaratıklar, yüksek dirençli yaratıklar, bunların hepsi oyunda yer alacak. Bununla amaçlanan şey oyunda herkesin tek tip bir silaha yönlenmesi yerine farklı farklı hedefler için farklı silah tipleri kullanarak zengin bir oynanabilirliğe erişmesini sağlamaktır.
diyordu Lathander.
yani eceli olan oyunun keyfin çıkaracak ta ki oyunda kişilerin saldırı ve max hasarları artana kadar. onların hasarları ve saldırıları artınca ecel yine avantajlı olacak yani ecel kullanan herzaman bir adım önde olacak. bizim onca para verdiğimiz balyozlar kafakoparanlar ecelden daha işe yarar hale dönüşmeyecek.
Ya zaten, balyozun öyle olması gerekir, çünkü Ecel Getiren kesici; Balyoz ezici türde. Yani hiç bir zaman Ecel Getiren, Grup Bölgeleri'nde işlevini yitirmeyecek.
ecel eski yücelen balyozlardanda daha az vuruodu bence şaheser az vuruo anladınızmı yeni gelciekler çok diil şaheser az vuruyo orda hasar 1 fark var yine daha fazla vurucak peki öncekinde 70 felan fark var yine daha fazla vuruyo
GHOSEN yazdı:Dostum Grup Bölgelerinden Çıkacak Eşyalara da ''Şaheser'' Adı Veriliyor...
Ayrıca Grup Bölgelerini Bitirmenin Ecel Üretmekten Daha Kolay Olduğunu Söyleyen Kim
Tamamen katılıyorum. O kadar kolay yaparsalar zaten hata olur. En fazla 4 ay sonra oyuncular "Yeni seviye" diye tuttururlar. Bence Çok zorlayacak ve bir o kadar da oynamaktan haz duyacağımı bölümler olacak buralar. Ashab-ı Kehf' i olmayan şifacı orada pasif kalacak, Ejderi olmayan büyücü pasif kalacak.Oturmak yok, dinlenmek yok...
bazı arkadaşlar grup bölgelerini çöp sanmış galiba.neysem gelince görürsünüz kadim hidraymış yanında fıs kalacak fııs.
grup bölgeleri gelince görürsünüz grup bölgeleri çöp olsa böyle item koymazlar, gerçi bahsettiğiniz itemler boss itemleri bossu kesebileceğinizimi sanıyorsunuz önce bossun olduğu bölgeye gelebilecekmisiniz onu düşünün bence.fıs olunca görürsünüz.hiçbirşeyi bu kadar büyütmedim ne hidrayı ne iflisi ne karakürkü.ama bunu büyütüyorum beklediğim gibi çıkmassa o benim değil ikv yönetiminin sorunu olur.wow oynamış insanız grup bölgelerinin nasıl tarzda olacağını biliyoruz herhal.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
SeraxsTyLe yazdı:Evet başlıkta da belirttigim gibi Az önce dikkatimi çekti yönetimin büyük ihtimal çekmiştir.
Şaheser Silahın Hasarı : 447
Yeni gelecek olan Balyozun Hasarı : 448
Bu Konuda gereken yapılır sanırsam Saheser üretmenin ne anlamı kaldı arada böyle birşey varsa ?
Test için konuldu gibi cevap gelecekse Hiç gelmesin o zaman Test için birde Şaheser silah koyun Hasarına bi bakalım ?
Sistemleriniz ne şekilde işliyor ama eğer böyle birşey olacaksa çok saçma ?
Ordakı Balyozla Senın ecel Getıreneının Vurus Surelerıne Ve SVH lerı bak ondan sonra konu ac bıdahakı sefere. . .
Paşam uzaydan mı geldin sen ? Konuyu tartişmaya ne çevirmeye çalisiyorsunuz SVH Beni bağlamaz Ben Hasardan bahsediyorum sen gelmişssin SVH diyorsun ? Farklı açıdan bakıyorsun ... Konu açmayı bana öğretecek kapasitede görmen kendini faili meçhul bir durum ? Lütfen konuyu kirletme... Laf olsun torba dolsun meselesi değil bu ?
Pekı SVH nın Ne oldugunu Bılıyormusun ... Ecelle Balyozun Yada Kafa Koparanın VuRus Surelerı Aynımı
Ecel 2 sn.de 447
Balyoz 3 sn.de 448
Pekı Sorarım Sana 12 sn. ıcınde (Bır hayvan kestıgını farzet)
^^Ecelle 6 defa >>>[ 6 x 447 = 2682 ]
^^Balyozla 4 defa Vurursun [ 4 x 448 = 1792 ]
^^^^^^Gordunmu Ecelle Daha Cok hasar Verıyorsun . . .
UMARIM ANLAMISSINDIR . . .
1.'si , şaheser 3 efsunlu adı turuncu renkli yazan eşyalara denir Latif de şaheserdir Oksidant Kolye de Işık Hanım Gece Zırhı da İnat Kıran da.
2.'si , daha çok vurmak aslında SVH dir.Fakat çok hasar görmek istiyorsanız, yönetim bir silah getirsin, 30sn de bir vuruş yapsın düz vuruşu 10 bin olsun birşey demem siz onu kullanırsınız ben şaheseri
3.'sü ,
Tydixx yazdı:bazı arkadaşlar grup bölgelerini çöp sanmış galiba.neysem gelince görürsünüz kadim hidraymış yanında fıs kalacak fııs.
grup bölgeleri gelince görürsünüz grup bölgeleri çöp olsa böyle item koymazlar, gerçi bahsettiğiniz itemler boss itemleri bossu kesebileceğinizimi sanıyorsunuz önce bossun olduğu bölgeye gelebilecekmisiniz onu düşünün bence.fıs olunca görürsünüz.hiçbirşeyi bu kadar büyütmedim ne hidrayı ne iflisi ne karakürkü.ama bunu büyütüyorum beklediğim gibi çıkmassa o benim değil ikv yönetiminin sorunu olur.wow oynamış insanız grup bölgelerinin nasıl tarzda olacağını biliyoruz herhal.