BeyazKöşk Foto Albümü [ TEK KONUDA ]
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: BeyazKöşk Foto Albümü [ TEK KONUDA ]
:!:
En son GocmenTurk tarafından 22 Ara 2011 12:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
çok güzel bir konu umarım 13-14 yaş grubundaki arkadaşlarımız kirletmez buraları emeklere saygı lütfen
gözlerinizden öperim
iyi formlar 

-
- FareAdam Düşmanı
rca ederm bi tartışıla blcek bi konu vardır bide işlev yapıla bvlcek bi konu tartışma yaratack bi konu deil bu
fotosunu yüklemek isteyen yüklesin yüklemek istemeyen alaklasız yazılar yazıp bozmasn ortamı illaha cok tartışmak isteyen varsa özelime gelsn evallah her söze verecek düzgn cevabımız var yeterki efendi olunsun tarışmayı kapatalım sorunu olan özele gelsn burayı krletmesn
iyi forumlar konu güzel..
fotosunu yüklemek isteyen yüklesin yüklemek istemeyen alaklasız yazılar yazıp bozmasn ortamı illaha cok tartışmak isteyen varsa özelime gelsn evallah her söze verecek düzgn cevabımız var yeterki efendi olunsun tarışmayı kapatalım sorunu olan özele gelsn burayı krletmesn
iyi forumlar konu güzel..
CoOoLMaN 
Foto nası koycaz
-
- FareAdam Düşmanı
mesaj yazarken İlk olarak yukarıdaki seceneklerden en sondaki " Img " butonunu seçiceksin. Sonra imageshack veya tinypic resim upload sitelerinden birine resmini yüklüceksin. Orda resmini yükledikden sonra sana verceği direck link seceneği içindeki resminin linkini kopyalayım seçtiğin Img secili code'nin içine yapıştırcaksınburkan00 yazdı:Foto nası koycaz
göçmenden alıntı
CoOoLMaN 
- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı
Tacsiz yazdı:çok güzel bir konu umarım 13-14 yaş grubundaki arkadaşlarımız kirletmez buraları emeklere saygı lütfengözlerinizden öperim
iyi formlar
Sende koy bi fotonuda görelim gözlerimizden öpecek mertebeye ulaştığını zanneden kişi kimmiş görelim ?

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

- KingWarrior
- Cin Avcısı
Varya sanki OYUN kelimesi çocuk işi değilmiş gibi konuşuyosunuz.Zaten bu oyunun %70 cocuk % 25 genç işi %5 +30
OYUN çocuk içindir.Ama bu oyunu kasıt etmiyorum.OYUN KELMİSİNİN anlamını söylemeye çalışıyorum.AYRICA OYUNUN YAŞIDA YOKTUR.Böyle demeyince anlaşılabildiğimi sanmıyorum belki bi nehze de olsa bazıları anlamıştır.
OYUN çocuk içindir.Ama bu oyunu kasıt etmiyorum.OYUN KELMİSİNİN anlamını söylemeye çalışıyorum.AYRICA OYUNUN YAŞIDA YOKTUR.Böyle demeyince anlaşılabildiğimi sanmıyorum belki bi nehze de olsa bazıları anlamıştır.
Kralsavaşçıı & Krallbüyücü & Qralşifacı
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: MeGaxMuStafa
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
hakan çocukmusun çocuk taklidimi yapıyorsun neyine alınıyorsun neyine kaşınıyorsun illa tartışma yaratmak zorundamısınız koymak istersem koyarım ismessemde koymam tamammı kardeşim fazla laf kalabalığı yapma öptüm gözlerinizdenhakankusay yazdı:Tacsiz yazdı:çok güzel bir konu umarım 13-14 yaş grubundaki arkadaşlarımız kirletmez buraları emeklere saygı lütfengözlerinizden öperim
iyi formlar
Sende koy bi fotonuda görelim gözlerimizden öpecek mertebeye ulaştığını zanneden kişi kimmiş görelim ?