Ben Jewelryy :)
Ben Jewelryy :)
Arkadaşlar ben normalda farklı bir sunucuda oynuyordum.Fakat Jewelry ablamın isteği üzerine bu sunucuya geçtim.Ve burdaki adım Jewelryy.Hepinizi tanımak isterim.Lütfen kendinizi ve çarlarınızı tanıtırsanız sevinirim. 
- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ben Jewelryy :)
Umut ben
çaRLarın ismi imzada yazıyoR M.O. xD
|
|
|
|
|
-----
---
-
|
|
|
|
|
-----
---
-

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~
Bende 

BENIM ISMIMLE DEGIL YASAYARAK TANIRSIN AMA BEN YINE DE SOYLIYIM...
LAZOGLU...
LAZOGLU...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
ooo knka qzeL söz oLmş xD

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~
oyarar yazdı:Bende
![]()
Seni çok duydum.Adın ömer di sanırım
- nichqteen07
- İskele Babası
yanlış duymuşsun onun adı abaza yarar :lol:Jewelryy yazdı:oyarar yazdı:Bende
![]()
İmzanızdan mail adresinizi kaldırınız , aksi takdirde forum hesabınız süresiz kapatılacaktır .
nichqteen07 yazdı:yanlış duymuşsun onun adı abaza yarar :lol:Jewelryy yazdı:oyarar yazdı:Bende
![]()
Arkadaşım dikkatimi çekti.Çoğu konularda insanları ahşağılayıcı yorumlar yazıyorsun.Seni uyarmak isterim.Forum kurallarını okursan sevinirim.Yoksa gerisi bana ve diğer hakaret ettiğin kişilere bağlı olmayacaktır.
- nichqteen07
- İskele Babası
forum kurallarını çok uzun oldu için okuyamadım sen okumuşsun galiba bana özetini yazarmısın :lol:Jewelryy yazdı:nichqteen07 yazdı:yanlış duymuşsun onun adı abaza yarar :lol:Jewelryy yazdı:oyarar yazdı:Bende
![]()
Arkadaşım dikkatimi çekti.Çoğu konularda insanları ahşağılayıcı yorumlar yazıyorsun.Seni uyarmak isterim.Forum kurallarını okursan sevinirim.Yoksa gerisi bana ve diğer hakaret ettiğin kişilere bağlı olmayacaktır.
İmzanızdan mail adresinizi kaldırınız , aksi takdirde forum hesabınız süresiz kapatılacaktır .
İnsan bir şeyi yapıcaksa o işi kurallarına göre yapmalı.O kurallar 300 madde bile olsa okurdum.Çünkü burası bir forum ve bu forumun bir kuralı var.Bizlerin işide bu foruma kurallara uygun konular açıp yorumlar yazmaktır.nichqteen07 yazdı:forum kurallarını çok uzun oldu için okuyamadım sen okumuşsun galiba bana özetini yazarmısın :lol:Jewelryy yazdı:nichqteen07 yazdı:yanlış duymuşsun onun adı abaza yarar :lol:Jewelryy yazdı:oyarar yazdı:Bende
![]()