Bizim belediyenin kontejanında boş yer varmış sen oraya başvurBasewxbizans yazdı:Selçukcuğum beni de al beni de al![]()
![]()
![]()
Yeni alımlarınız hayırlı uğurlu olsun Ata loncasının eski güzel günlerine dönmesi dileğiyle ...
deli çocuk
Ataxselçuk
Bizim belediyenin kontejanında boş yer varmış sen oraya başvurBasewxbizans yazdı:Selçukcuğum beni de al beni de al![]()
![]()
![]()
Yeni alımlarınız hayırlı uğurlu olsun Ata loncasının eski güzel günlerine dönmesi dileğiyle ...
Yaşını yazarsan sevinirim yiğitXxbarosx yazdı:Oyundaki çarım 49 lvl adı Xxbarosx 2.5 yıldır oynuyorum eğer kabul edilirsem koycağım ad Ataxyiğit .
Hahahah o da iyiymiş gelirim bir araNovalgine yazdı:Bizim belediyenin kontejanında boş yer varmış sen oraya başvurBasewxbizans yazdı:Selçukcuğum beni de al beni de al![]()
![]()
![]()
Yeni alımlarınız hayırlı uğurlu olsun Ata loncasının eski güzel günlerine dönmesi dileğiyle ...![]()
![]()
Kesin iş başı yaparsın
deli çocuk
Ataxselçuk
Tamam tamam deli adamBasewxbizans yazdı:Hahahah o da iyiymiş gelirim bir araNovalgine yazdı:Bizim belediyenin kontejanında boş yer varmış sen oraya başvurBasewxbizans yazdı:Selçukcuğum beni de al beni de al![]()
![]()
![]()
Yeni alımlarınız hayırlı uğurlu olsun Ata loncasının eski güzel günlerine dönmesi dileğiyle ...![]()
![]()
Kesin iş başı yaparsın
deli çocuk
AtaxselçukBi de çocuk demiş görende 15 16 yasında velet bellicek bizi
![]()
Thedoors yazdı:isim:Arif![]()
Şuan kullandığı karakter isimleri :Thedoors
Ne kadar zamandır İKV oynadığı süre :Allah musaf çarpsın betacıyım ağbi :roll:
Eğer kabul edilirse açmak istediği karakter ismi/color] Ataxbebişim :roll:
Selçuğum hayırlısı olsun umarım aranıza katılan yeni arkadaşlar senin kadar iyi insanlar olurÖpüyorum seni..