Öneri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GaLaTaSaRaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Öneri

Mesaj gönderen GaLaTaSaRaY »

arkadaslar ben kuklacı sunucusunda oynuyorum ve ödüllü ermeydanalrına hergün giriyor ve savaşıyorum arada sırada bir kaç halsiyetsiz Er meydanını para karsılıgında satıyor gıdıp kendını kestırıyor buna çözüm olarak

Savaşlarda

Savaştan at

secenegi olsa iyi olmaz mı oylama ıle herkez savaştan at secenegını kabul ederse Em i satan kişi savaştan cıkarılır
Benjiro
Kullanıcı avatarı
Aslankaramurat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Öneri

Mesaj gönderen Aslankaramurat »

gücel
Resim
Resim
Resim

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Rapkoliq »

GaLaTaSaRaY yazdı:arkadaslar ben kuklacı sunucusunda oynuyorum ve ödüllü ermeydanalrına hergün giriyor ve savaşıyorum arada sırada bir kaç halsiyetsiz Er meydanını para karsılıgında satıyor gıdıp kendını kestırıyor buna çözüm olarak

Savaşlarda

Savaştan at

secenegi olsa iyi olmaz mı oylama ıle herkez savaştan at secenegını kabul ederse Em i satan kişi savaştan cıkarılır
Selam,

O zaman ezik dediğiniz ve sevmediğiniz oyuncularıda sebebsiz yere ata bilirsiniz.

Lütfen açacağınız bir konun sonunu düşünün; karlı sandığınız konular, zararlı çıkabilir.Yine İkv yönetimine başvurun.
Kullanıcı avatarı
GaLaTaSaRaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Rapkoliq yazdı:
GaLaTaSaRaY yazdı:arkadaslar ben kuklacı sunucusunda oynuyorum ve ödüllü ermeydanalrına hergün giriyor ve savaşıyorum arada sırada bir kaç halsiyetsiz Er meydanını para karsılıgında satıyor gıdıp kendını kestırıyor buna çözüm olarak

Savaşlarda

Savaştan at

Selam,

O zaman ezik dediğiniz ve sevmediğiniz oyuncularıda sebebsiz yere ata bilirsiniz.

Lütfen açacağınız bir konun sonunu düşünün; karlı sandığınız konular, zararlı çıkabilir.Yine İkv yönetimine başvurun.

kardeşim bunu dusunmedı deılım

senin dediginede baska bır cozum bulunabılır hepimiz konu hakkındakı fıkırlerımızı sunarak yararlı hale getirebiliriz

"Bır elınnesı var ıkı elın sesivar"
Benjiro
Kullanıcı avatarı
Jackss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Duman

Mesaj gönderen Jackss »

GaLaTaSaRaY yazdı:
Rapkoliq yazdı:

Savaşlarda

Savaştan at

Selam,

savasın sonlara doru herkesi atabilrsnz mesela 3 kişi bir olup sora 2 kişi 1 olur diğerini atar 2 kişi kalır emde yüzde 50 sansı kalır I

kardeşim bunu dusunmedı deılım

senin dediginede baska bır cozum bulunabılır hepimiz konu hakkındakı fıkırlerımızı sunarak yararlı hale getirebiliriz

"Bır elınnesı var ıkı elın sesivar"
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
Kullanıcı avatarı
GaLaTaSaRaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Güncel
Benjiro
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

O zaman son dakikalara doğru pluslıları atar, kendiniz kaparsınız ödülleri...
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ikvm »

anlaşarak diyor 1 kişi atmıcak herkes karar verecek ama gerek yok zaten grub bölgeleri geliyor orada böyle şeyler olmaz
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Stanley
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Stanley »

oy kararı olur 10 saniye içinde cevaplayınız gibi çıkar herkeste e ye basarsak atılır h ye basarsak kalır gibi mesela
Sunucu: Teşkilat
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element

Not: soyuldu şu an
ByBagginS
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ByBagginS »

ASLINCA EM KURULUMU OLURKEN Bİ KURUCU BAŞKANI OLMALI BAŞKAN DAHA EM BAŞLAMADAN İSTEDİĞİ OYUNCUYU ATABİLMELİ

“Genel Etkileşim” sayfasına dön