arkadaslar ben kuklacı sunucusunda oynuyorum ve ödüllü ermeydanalrına hergün giriyor ve savaşıyorum arada sırada bir kaç halsiyetsiz Er meydanını para karsılıgında satıyor gıdıp kendını kestırıyor buna çözüm olarak
Savaşlarda
Savaştan at
secenegi olsa iyi olmaz mı oylama ıle herkez savaştan at secenegını kabul ederse Em i satan kişi savaştan cıkarılır
Öneri
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Öneri
Benjiro
- Aslankaramurat
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Öneri
Selam,GaLaTaSaRaY yazdı:arkadaslar ben kuklacı sunucusunda oynuyorum ve ödüllü ermeydanalrına hergün giriyor ve savaşıyorum arada sırada bir kaç halsiyetsiz Er meydanını para karsılıgında satıyor gıdıp kendını kestırıyor buna çözüm olarak
Savaşlarda
Savaştan at
secenegi olsa iyi olmaz mı oylama ıle herkez savaştan at secenegını kabul ederse Em i satan kişi savaştan cıkarılır
O zaman ezik dediğiniz ve sevmediğiniz oyuncularıda sebebsiz yere ata bilirsiniz.
Lütfen açacağınız bir konun sonunu düşünün; karlı sandığınız konular, zararlı çıkabilir.Yine İkv yönetimine başvurun.
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
Rapkoliq yazdı:Selam,GaLaTaSaRaY yazdı:arkadaslar ben kuklacı sunucusunda oynuyorum ve ödüllü ermeydanalrına hergün giriyor ve savaşıyorum arada sırada bir kaç halsiyetsiz Er meydanını para karsılıgında satıyor gıdıp kendını kestırıyor buna çözüm olarak
Savaşlarda
Savaştan at
O zaman ezik dediğiniz ve sevmediğiniz oyuncularıda sebebsiz yere ata bilirsiniz.
Lütfen açacağınız bir konun sonunu düşünün; karlı sandığınız konular, zararlı çıkabilir.Yine İkv yönetimine başvurun.
kardeşim bunu dusunmedı deılım
senin dediginede baska bır cozum bulunabılır hepimiz konu hakkındakı fıkırlerımızı sunarak yararlı hale getirebiliriz
"Bır elınnesı var ıkı elın sesivar"
Benjiro
- Jackss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Duman
GaLaTaSaRaY yazdı:savasın sonlara doru herkesi atabilrsnz mesela 3 kişi bir olup sora 2 kişi 1 olur diğerini atar 2 kişi kalır emde yüzde 50 sansı kalır IRapkoliq yazdı:Selam,GaLaTaSaRaY yazdı:arkadaslar ben kuklacı sunucusunda oynuyorum ve ödüllü ermeydanalrına hergün giriyor ve savaşıyorum arada sırada bir kaç halsiyetsiz Er meydanını para karsılıgında satıyor gıdıp kendını kestırıyor buna çözüm olarak
Savaşlarda
Savaştan at
kardeşim bunu dusunmedı deılım
senin dediginede baska bır cozum bulunabılır hepimiz konu hakkındakı fıkırlerımızı sunarak yararlı hale getirebiliriz
"Bır elınnesı var ıkı elın sesivar"
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
O zaman son dakikalara doğru pluslıları atar, kendiniz kaparsınız ödülleri...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
oy kararı olur 10 saniye içinde cevaplayınız gibi çıkar herkeste e ye basarsak atılır h ye basarsak kalır gibi mesela
Sunucu: Teşkilat
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element
Not: soyuldu şu an
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element
Not: soyuldu şu an