bu şerruhun bana 300bin borcu vardı ha fotosunu çek inanmıyosan diyodu bende gerek yok dedim (çekdimde çakdırma)
300bini bulmuşda 10m diyo yav Allahalllah xD
Choosenxmagrady V.s. Bykush [10Milyon]
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Choosenxmagrady V.s. Bykush [10Milyon]
laflarımdan derece beğenTheend yazdı:Kardeşim iyi olmuş koyduğun , eline sağlık . .
Sen Morukkelleci , Karasis ve Zeydan ' a aldırma onlar forum asalakları , sırf ileti sayıları artsın diye herşeye yorum yaparlar ..)
ilk ve orta dereceli laflar
yüksek dereceli laflar :mrgreen:
yoo biz forumun enleri olarak her konuda gerilimi azaltmak için elimizden geleni yapıyoruz sizin gibi her halk dilinde bohdan yorumlar yapmıyoruz farkındaysan bi tek sen anlayamıyosun bizi neden acaba kendinle yüzleşTheend yazdı:Kardeşim iyi olmuş koyduğun , eline sağlık . .
Sen Morukkelleci , Karasis ve Zeydan ' a aldırma onlar forum asalakları , sırf ileti sayıları artsın diye herşeye yorum yaparlar ..)
Lan Hödük Dibik Kavuh :mrgreen: Hz.Muhammed Ne demiş : İnsan İnsanın Aynasıdır.Sen bana Bakyorsun Kendini Göryosun Ve Kendini Anlatyosun :twisted: Kapak Yerleştirildi Ama ben ölçemedim Karasis Kapağın Boyutunu Ölçermsin :mrgreen:Theend yazdı:Kardeşim iyi olmuş koyduğun , eline sağlık . .

zeydan yazdı::mrgreen: Hz.Muhammed Ne demiş : İnsan İnsanın Aynasıdır.Sen bana Bakyorsun Kendini Göryosun Ve Kendini Anlatyosun :twisted: Kapak Yerleştirildi Ama ben ölçemedim Karasis Kapağın Boyutunu Ölçermsin :mrgreen:Theend yazdı:Kardeşim iyi olmuş koyduğun , eline sağlık . .

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
karasis evrimdışı :mrgreen:
oyunda first ladie :mrgreen:
Sen Ölç boyutu :mrgreen:morukkelleci yazdı:karasis evrimdışı :mrgreen:

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
2 cm - 1 cm :mrgreen:zeydan yazdı:Sen Ölç boyutu :mrgreen:morukkelleci yazdı:karasis evrimdışı :mrgreen:
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
SeRRuh yazdı:Arkadaşlar bu kişinin yaptıgı terbiyesizligi sizinle paylaşmak istedim !...
10 milyon ile zengin olacak değilim,Choosenx Lonca yetkililerinin dikkatını cekmek isterim ve geregini Magrady ile konuşmasını rica ederim
iyi forumlar.
bir ara çıktı o sonra yeniden girdim diyordu ama..
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Görüyorum ki bir çok boşbogaz kendi kişiliklerince sacmalamışlar.
Resimleri paylaşmamdaki neden Magrady adlı kişi ile Vs atarken dikkat etmenizdi* O kişiden parayı almaya çalışma gibi bi niyetim yoktu bunu anlayan anlamış fakat diger şahsiyetsizler sanıyorum ki kuyruk acısının verdigi kışkırtma ile bazı yorumlarda bulunmuş;300 bin borcum oldugunu söyleyen mahluk foto aldıgını söylüyorsun koyarmısın onu foruma ? 300binin lafını edecek kadar düşmüşsün sen forumda boşbogazlık yapma !
Post kasacagız diye insanlıktan cıkmayın !
Resimleri paylaşmamdaki neden Magrady adlı kişi ile Vs atarken dikkat etmenizdi* O kişiden parayı almaya çalışma gibi bi niyetim yoktu bunu anlayan anlamış fakat diger şahsiyetsizler sanıyorum ki kuyruk acısının verdigi kışkırtma ile bazı yorumlarda bulunmuş;300 bin borcum oldugunu söyleyen mahluk foto aldıgını söylüyorsun koyarmısın onu foruma ? 300binin lafını edecek kadar düşmüşsün sen forumda boşbogazlık yapma !
Post kasacagız diye insanlıktan cıkmayın !