ARZ HANDAN PERT

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: ARZ HANDAN PERT

Mesaj gönderen Petcarar »

ikvking yazdı:cok basit o kaleye girmek ..

emde muhafız keserken 1 grup 2 dakıkada 3 muhafızı yerle bir ediyorsa 2.5 dakkada 4 muhafız (giriste) 5 dkda 10 muhafız daha (meridiven) 2.5 dk 4 muhafız daha (tuccar) 2.5 dk 5 muhafız (handan yanı) geldik handana o basıt ztn :lol:
hayatımda bu kadar saçma bir yorum görmedim ölen muhafızların dirilmesini saymayan akıllı.
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen morukkelleci »

ikvking yazdı:cok basit o kaleye girmek ..

emde muhafız keserken 1 grup 2 dakıkada 3 muhafızı yerle bir ediyorsa 2.5 dakkada 4 muhafız (giriste) 5 dkda 10 muhafız daha (meridiven) 2.5 dk 4 muhafız daha (tuccar) 2.5 dk 5 muhafız (handan yanı) geldik handana o basıt ztn :lol:
sende haklısın kardeşim :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
himotep
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen himotep »

M.Ö bilmem kaç yılında kesilmiş fotolara benziyor bunlar handan hanımın kendine ve yanındaki muhafızlara kaç bin şifa yaptıgındna habersiz bunlar sanırım :D
Resim
<< ^^ WaffenxHimotep >>
Ben içinde aslanm.Bildiklerimn gücüyle bilgiçlk taslarm.Senet sözümdür adım imzadır.
Krallığna kral olan haLkm

Unsere Liebe zu unserer größten Stärken ^^ WAFFEN SS ^^
Kullanıcı avatarı
hicretsidan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen hicretsidan »

fenomen yazdı:
recepivedikx yazdı:tebrik ederim ama karekterler çok güçlü değil çok şimdi o kadre ile kesemezsiniz o zamanlar çok rahat kesiliyodu ama benim hedeflerimden birisi handani infazini yapmak allahin izniyle handanin infazini yapacaz 8-)
o zamanlar da kesmek zordu orda sayılı 49 vardı
full yucelende yoktu galıba ama sımdı herkez yucelen 49 lvl
ŞİMDİ HERKES YÜCELEN FAKAT HANDAN VE MUHAFIZLARDA GÜÇLENDİ KESEMEZLER O KADAR KİŞİ FULL YÜCELEN OLSA BİLE
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Özgürlük için savas

Mesaj gönderen recepivedikx »

hicretsidan yazdı:
fenomen yazdı:
recepivedikx yazdı:tebrik ederim ama karekterler çok güçlü değil çok şimdi o kadre ile kesemezsiniz o zamanlar çok rahat kesiliyodu ama benim hedeflerimden birisi handani infazini yapmak allahin izniyle handanin infazini yapacaz 8-)
o zamanlar da kesmek zordu orda sayılı 49 vardı
full yucelende yoktu galıba ama sımdı herkez yucelen 49 lvl
ŞİMDİ HERKES YÜCELEN FAKAT HANDAN VE MUHAFIZLARDA GÜÇLENDİ KESEMEZLER O KADAR KİŞİ FULL YÜCELEN OLSA BİLE
evet kardeşim doğru diyosun gruplar 2 full ibni sina şifa 4 full yücelen şavaşçi ile gidilse kesilir inşallah bende öyle gruplar kurup gidecez ama ondan önce full yücelen veya full ibni sina karekterim olmasi lazim o kadar güçlü adam toplanacak can ve kudret iksirleri üretilecek infaz için güzel bi yetenek dizilimi yapilacak eğer bunlar olursa handan pert

Kullanıcı avatarı
KaRASiS
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KaRASiS »

bla bla bla öncelikle selamlar

bu olay muhfızlar güçlendirilmeden önce yaşanmışdır konunu açıldığı günün ertesi sabaha kadar oyundaydım olsa böyle bir olay illaki duyardım profilde meran yazıyo ama teşkilatda oynuyorum artık bir lodos olarak tbrk ederim bu arkadaşları ama şu anki durumda bunu gerçekleştirmek zor ismet içinde geçerli bu ne zamandır suikast düzenlemiyor arzlar xD
Kullanıcı avatarı
MegaxSouL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen MegaxSouL »

Çok güzel olmuş bence . Çünkü handan hanımı kesmek bir hayli zor . Tasarımcıların arzlara geçtiği bir kıyakta diyebiliriz :) . Fakat bu ilk değil daha öncede Eminönü sunucusundaki bir lonca (€minönü €feleri ) kesmişti ilk onlar kesti hak geçmesin :) .
MegaxSoulL MegaxAurA MegaxpixeL
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Patasana
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Patasana »

Selam Meran Halkı,

Ben Teşkilat serveri Darksoul Lonca lideri Patasana ,
Bazı arkadaşlarımız işte güncelleme oncesi kesildi guncelleme sonrası kesilemez vs gibi cümleler kuruluyor .
Ben Yıllardır Aynı cümleleri duyuyorum İsmet Kesilmez.(Kale dışı kesiyorlar) İsmet kale içi kesilmez (Kale içi kesiyorlar) işte güncelleme oncesi kesildi şimdi kesilmez ...

Biz böyle bahanelerle kendimizi kandırırız. Neticede Kesildi. Ha geçmişte Ha bugunde Ne Fark Eder Handan Hanım Darksoul Loncası Tarafından İKV Tarihinde ilk defa kesildi (Eminonu sunucusu bizden 5 gün sonra perşembe günü kesmiştir.)

Patasana
Resim

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
Kullanıcı avatarı
Serruhxeyup
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Serruhxeyup »

gerçekten konuyu yeni görüyorum arz olmama rağmen tebrik etmemek elde değil
Serruhxeyüp Meran
Serruhxbüyü Meran
ksklı E.minönü
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Selam,

Püff bende Meran Sunucusundaki oyuncular kesmiş diye sevinmiştim :mrgreen:
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !

“Genel Sohbet” sayfasına dön