Daha önce bu konudalarda açıklamalarda bulunmuştum;
1 - viewtopic.php?f=28&t=12502
2 - viewtopic.php?f=28&t=15285
Olayı kısaca anlatayım;
Benim msn adresim Ba...@seyen.net'dir, başka bir kullanıcı ise; semercan@seyen.net'dir.Ben bu msn adresini www.seyen.net adresinden aldım.
Semercan@seyen.net adlı şahıs Dalcaxgörkem'e küfür etmiş, fakat Görkem; msn adreslerin sonu @seyen.net yani benzerlik olduğundan dolayı bu msn adresi benimdir sanmış.Semercan@seyen.net ona küfür ettikten sonra benim msn adresime gelip, bana ve ALLAH'a küfür eden şahiyetsiz Görkem şimdide oyun içerisinden iftira atıyor.
Ayrıca adama yeminler ettiğimde " yemin etme, senide ... s... " diye laflarda bulundu !
- Plus paketim yok diye bölgeden ve klandan insanları rencide etmek ne kadar güzel bir duygu ?
- Dine ve özellikle ALLAH'a küfür etmek güzel bir şey mi ?
- Peygamber efendimize; (haşa)sen resullALLAH değilsin.ResulALLAH Hz.Ali'dir demek nasıldır ?
- Kur'an-ı kerim; Hz.Muhammed(s.a.v)'e değilde, Hz.Ali'ye indirildi demek nasıldır ?
- Onu bunu bırakıp oyun içerisinde ve net üzerinden küfür etmek, iftira atmak ?
Daha önce Megaxmustafa'yı soyan, Noktax loncasindan kovulan onunla kalmayıp benden para yürüten Dalcaxgörkem yani Kuzeyxfırtına !
Plus paketim yok diye bana atmadığı iftiralar kalmadı ama oyun içerisinde beni tanıyan tanır ! çekemenyen uydu taksın(D-smart kurulum beleş).
Daha dün özür diledin, bugun başka karakter ile tekrar salaklığını ortaya koyuyorsun !

Elhamdülillah beni tanıyan, bilen arkadaşlarım, dostlarım çok ve o bana yeter.
Unutmayın Dalcaxgörkem, Kuzeyxfırtına'dır.
Not: Vaktim olmadığından dolayı daha fazla yazamayacam, gerekli bilgileri oyun içerisinden anlata bilirim.
Az olsun, öz olsun;
M.Ali - Rapkoliq