Dalcaxgörkem yani Kuzeyxfırtına'nın iftirası hk.(BAKINIZ)

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Dalcaxgörkem yani Kuzeyxfırtına'nın iftirası hk.(BAKINIZ)

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Selam,

Daha önce bu konudalarda açıklamalarda bulunmuştum;

1 - viewtopic.php?f=28&t=12502
2 - viewtopic.php?f=28&t=15285

Olayı kısaca anlatayım;

Benim msn adresim Ba...@seyen.net'dir, başka bir kullanıcı ise; semercan@seyen.net'dir.Ben bu msn adresini www.seyen.net adresinden aldım.

Semercan@seyen.net adlı şahıs Dalcaxgörkem'e küfür etmiş, fakat Görkem; msn adreslerin sonu @seyen.net yani benzerlik olduğundan dolayı bu msn adresi benimdir sanmış.Semercan@seyen.net ona küfür ettikten sonra benim msn adresime gelip, bana ve ALLAH'a küfür eden şahiyetsiz Görkem şimdide oyun içerisinden iftira atıyor.

Ayrıca adama yeminler ettiğimde " yemin etme, senide ... s... " diye laflarda bulundu !

- Plus paketim yok diye bölgeden ve klandan insanları rencide etmek ne kadar güzel bir duygu ?
- Dine ve özellikle ALLAH'a küfür etmek güzel bir şey mi ?
- Peygamber efendimize; (haşa)sen resullALLAH değilsin.ResulALLAH Hz.Ali'dir demek nasıldır ?
- Kur'an-ı kerim; Hz.Muhammed(s.a.v)'e değilde, Hz.Ali'ye indirildi demek nasıldır ?
- Onu bunu bırakıp oyun içerisinde ve net üzerinden küfür etmek, iftira atmak ?

Daha önce Megaxmustafa'yı soyan, Noktax loncasindan kovulan onunla kalmayıp benden para yürüten Dalcaxgörkem yani Kuzeyxfırtına !

Plus paketim yok diye bana atmadığı iftiralar kalmadı ama oyun içerisinde beni tanıyan tanır ! çekemenyen uydu taksın(D-smart kurulum beleş).

Daha dün özür diledin, bugun başka karakter ile tekrar salaklığını ortaya koyuyorsun !

Resim

Elhamdülillah beni tanıyan, bilen arkadaşlarım, dostlarım çok ve o bana yeter.

Unutmayın Dalcaxgörkem, Kuzeyxfırtına'dır.

Not: Vaktim olmadığından dolayı daha fazla yazamayacam, gerekli bilgileri oyun içerisinden anlata bilirim.

Az olsun, öz olsun;
M.Ali - Rapkoliq
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Re: Dalcaxgörkem yani Kuzeyxfırtına'nın iftirası hk.(BAKINIZ)

Mesaj gönderen Vandervaart »

Kuzeyxfırtına Dalcaxgörkem mi =))

Kuzeyx Loncası içinde neleri barındırıor
Kullanıcı avatarı
SimonxDoRLeo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SimonxDoRLeo »

Kankam Seni Tanıyan Tanır qörkemide tanıyan Tanıyor Nasıl biri OLdugunu bliyoruz
Küfürbazın teki SaLLa DeGMez KimSeye KEndini AnLatmaya
KuzeyxLoncasıda Bos Kankam Kuzeyxsanalcı ;Hashxsanalcı Az iftira Atmadı bize Bos Koysana :)
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-
Resim
Resim

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Selam,

Neden konuya kimse bakmıyor ? halbuki başka "xxx hırsızdır(yetişin)" desem konu ilk günden en az 5-10 sayfa olur :S(ama xxx şahısın tüm düşmanları girip onu rezil etmek içindir.) :?

Vandervaart yazdı:Kuzeyxfırtına Dalcaxgörkem mi =))

Kuzeyx Loncası içinde neleri barındırıor
Günaydın uyanda balığa çıkak :?
SimonxDoRLeo yazdı:Kankam Seni Tanıyan Tanır qörkemide tanıyan Tanıyor Nasıl biri OLdugunu bliyoruz
Küfürbazın teki SaLLa DeGMez KimSeye KEndini AnLatmaya
KuzeyxLoncasıda Bos Kankam Kuzeyxsanalcı ;Hashxsanalcı Az iftira Atmadı bize Bos Koysana :)
ALLAH razı olsun Yusuf'cum, bir zamanlar bile bile bana yaptıklarını unutmadığına ve bana destek çıktığına memnunum.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !

“Genel Sohbet” sayfasına dön