GHOSEN yazdı:Dostum Grup Bölgelerinden Çıkacak Eşyalara da ''Şaheser'' Adı Veriliyor...
Ayrıca Grup Bölgelerini Bitirmenin Ecel Üretmekten Daha Kolay Olduğunu Söyleyen Kim
Hmm o kadar inceledim şaheser lafını okuyamıdım orada bakış açın çok farklı senin
Grup bölgesi gelsin ondan sonra böyle bi kanıya var .. İmkansız diye birşey göster haklısın diyerek kenara çekilim :lol:
Eminönü 29 Levelde Birçok zorluk vardı anlatmakla bitmez... Meteordan başlıyalım Karakürk İçin Kaç grup gidilirdi ? Ondan Sonra İflis Geldi İflis için nasıl bir Strateji alındı ? En son Olarak kadim geldi Onun Stratejisi ne oldu ? Geldiklerinde herkes dillerini yutuyordu ama Şimdi Bu Bosslar dillerini yutuyor kesilmemek için Yani görmeden Kafanızı yormayın herşeyin bir çözümü var
Şimdiki şaheserler ile grup bölgelerinde daha avantajlı olacaksın.Şimdiki rünlü balyoz vs silahlarla grup bölgelerinde daha zor keseceksin.Fakat şaheser silahlarla,normal silahlara göre daha kolay keseceksin.Bu yüzden varlar.
SeraxsTyLe yazdı:Evet başlıkta da belirttigim gibi Az önce dikkatimi çekti yönetimin büyük ihtimal çekmiştir.
Şaheser Silahın Hasarı : 447
Yeni gelecek olan Balyozun Hasarı : 448
Bu Konuda gereken yapılır sanırsam Saheser üretmenin ne anlamı kaldı arada böyle birşey varsa ?
Test için konuldu gibi cevap gelecekse Hiç gelmesin o zaman Test için birde Şaheser silah koyun Hasarına bi bakalım ?
Sistemleriniz ne şekilde işliyor ama eğer böyle birşey olacaksa çok saçma ?
Ordakı Balyozla Senın ecel Getıreneının Vurus Surelerıne Ve SVH lerı bak ondan sonra konu ac bıdahakı sefere. . .
Paşam uzaydan mı geldin sen ? Konuyu tartişmaya ne çevirmeye çalisiyorsunuz SVH Beni bağlamaz Ben Hasardan bahsediyorum sen gelmişssin SVH diyorsun ? Farklı açıdan bakıyorsun ... Konu açmayı bana öğretecek kapasitede görmen kendini faili meçhul bir durum ? Lütfen konuyu kirletme... Laf olsun torba dolsun meselesi değil bu ?
Şubat aylarında güncelleme gelmişti. Kesici ve delici silahlar hakkında. Güncellemeden sonra Balyoz ve Kafa Koparan ın vuruşları bi hayli azalmıştı fakar büyük eleştiriler yüzünde bu güncellemede değişiklik yapılım yeraltı bölgesindeki canavarlara vuruşlar eski haline getirilip, Meteor ve Sivri adadaki canavarları düzeltmediler.
Şimdi benim anlatmak istediğim konu şu;
Grup bölgeleriyle birlikte bu güncelleme tekrar gözden geçirilip Balyoz ve Kafa Koparanın etkisini düşürebilirler.
Bu büyücüler ve şifacılar içinde geçerli olabilir. Benim tahminim şaheserler Grup bölgelerinde ön plana çıkacak.
Dabbe yazdı:Şubat aylarında güncelleme gelmişti. Kesici ve delici silahlar hakkında. Güncellemeden sonra Balyoz ve Kafa Koparan ın vuruşları bi hayli azalmıştı fakar büyük eleştiriler yüzünde bu güncellemede değişiklik yapılım yeraltı bölgesindeki canavarlara vuruşlar eski haline getirilip, Meteor ve Sivri adadaki canavarları düzeltmediler.
Şimdi benim anlatmak istediğim konu şu;
Grup bölgeleriyle birlikte bu güncelleme tekrar gözden geçirilip Balyoz ve Kafa Koparanın etkisini düşürebilirler.
Bu büyücüler ve şifacılar içinde geçerli olabilir. Benim tahminim şaheserler Grup bölgelerinde ön plana çıkacak.