KADİM HİDRA ETKİMLİĞİ

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
reco45
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: KADİM HİDRA ETKİMLİĞİ

Mesaj gönderen reco45 »

arkadaşlar cumartesi günü saat 19:00 gibi toplansak eğer kalabalık ve laf dinlenirse 2 saat içinde görevi olmayan kalmaz
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
reco45
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen reco45 »

bu arada şimdiden gelen ve yardımcı olan herkeze teşekkür ederim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
doorss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen doorss »

Urukhai yazdı:İşte şu aşamada bir kez daha verilen değerin , gösterilen hoşgörü ve sabrın bizlere daha doğrusu hepimize ne kadar olumlu döndüğüne şahit olduk.Bu sözleri duymak güzel .. beni klanıma dahada heveslendiriyor bağlıyorsunuz ne eksik nede fazlası... sadece bilinsin unutulmasın yaptıklarımız , paylaştıklarımız,uğraşlarımız .. Yola çıktığımız ilk günden bu yana bütün eylemlerimiz lodos adına oldu herşey Lodos için sloganı altında ne emekler,uğraşlar verildi.. Herşeyden ziyade EMEF'i çekinmeden gururlanarak cesurca dile getirebilen insanların olduğunu bilmek daha da güzel ;) Bütün maskelilere rağmen..!
Başkalarına göre sadece 2 insan ama EMEF için birçok insana değişilmeyecek kişilikler olduğunuzuda bilmenizi isterim..
Doors ve FreedommakeR isimli mert dostlarıma selamlar

urukay butun sozlerın cok anlamlı sizi bu kadar yukselten ve onurlandıran yapmıs oldugunuz cabanızdır.
Yardımlarınızdır herkese deger vermenızdır.
Başarılarınızın devamını daimi olması dılegımı unutmayın.
Ne ekersen onu bıcersın sozu gercekten de cok anlamlıdır.
Oyle tahmın edıyorum kı sız ıkv dunyasında yerı degısmeyen kısılersınız.
urukay ve emef sızde bnm ıcın degerlı ve onemlısnız....
Resim
Kullanıcı avatarı
doorss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen doorss »

bu arada benım kadım gorevı olan 3 oyuncum bulunuyo ıns hepsınınkı olacak :D
ecel uretcem :d

Wındows ___şifacı
Jamas______buyucu
Lanettttt ____savascı
Resim
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen smartenes »

belki ben de gelirim =)
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Kullanıcı avatarı
Servane
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Servane »

FreedommakeR yazdı:
aQuaLand yazdı:Urukay A pm Atın Liderlik görevini üstlenmesi halinde bu görevinizi başarıya ulaştırabilir. Daha önce onun öncülüğünde onlarca kez kesildi. /F Urukay...

Dışarıdan toplanan gruplarla 10 larca kez gittim kadim ve yeşil için kadimi bırakın yeşili bile zor yaptılar.
Urukayla 2 sefer gittim 2 sindede 10larca kez kesildiğini gördüm fakat ikisnin sonudada görevi olmıyan 3-5 kişi (ki bunların kinide yapıcağına söz verdiği halde) Urukay ve EMEF'i karalamaya , saldırmaya başladılar. Sabah saat 6 ya kadar kendi görevi olmadığı halde yardım için saatlerce uğraşan Urukay ve EMEF oyuncuları hep aynı muameleyi gördü. Gerek Lodoslardan gerek diğer oyunculardan hiç hak etmediği hakaretler işittiler. Tek suçları yardımcı olmaktı. Tamam oraya gelip sabaha kadar uğraşıp görevi olmıyan kişi için üzücü ama Urukay ve EMEF elinden geleni yapıyor ve söz veriyor sizede kesicez diye susmuyorlar küfürler, hakaretler durmuyor ve en son bıktırdılar dikkat ettiyseniz haftalardır kadim kesilemiyor. Oyuna değer katan oyuncuları ve loncaları bu şekilde kırıldığı sürecede kesilemiycektir.
Ben kendi adıma tüm EMEF oyuncularına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

eyw kardeşim senin gibiler bizi bilsin sevsin bu bize yeter söylediğin gibi emef üyesi olmayan arz lodos klansız olmak üzere 160 dolaylarında kişinin kadim görevini yaptık takdir edenlerimiz saolsun.diğerleri kendini yırtsada umrumuzda olmaz biz sevenlerimizle varız ve herdaimde varolacağız.
Bizi EskiLer Tanır,YeniLer Örnek ALır...
Resim

Eminönü Efeleri /Servane
Kullanıcı avatarı
Siyahgece
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Siyahgece »

FreedommakeR yazdı:
aQuaLand yazdı:Urukay A pm Atın Liderlik görevini üstlenmesi halinde bu görevinizi başarıya ulaştırabilir. Daha önce onun öncülüğünde onlarca kez kesildi. /F Urukay...

Dışarıdan toplanan gruplarla 10 larca kez gittim kadim ve yeşil için kadimi bırakın yeşili bile zor yaptılar.
Urukayla 2 sefer gittim 2 sindede 10larca kez kesildiğini gördüm fakat ikisnin sonudada görevi olmıyan 3-5 kişi (ki bunların kinide yapıcağına söz verdiği halde) Urukay ve EMEF'i karalamaya , saldırmaya başladılar. Sabah saat 6 ya kadar kendi görevi olmadığı halde yardım için saatlerce uğraşan Urukay ve EMEF oyuncuları hep aynı muameleyi gördü. Gerek Lodoslardan gerek diğer oyunculardan hiç hak etmediği hakaretler işittiler. Tek suçları yardımcı olmaktı. Tamam oraya gelip sabaha kadar uğraşıp görevi olmıyan kişi için üzücü ama Urukay ve EMEF elinden geleni yapıyor ve söz veriyor sizede kesicez diye susmuyorlar küfürler, hakaretler durmuyor ve en son bıktırdılar dikkat ettiyseniz haftalardır kadim kesilemiyor. Oyuna değer katan oyuncuları ve loncaları bu şekilde kırıldığı sürecede kesilemiycektir.
Ben kendi adıma tüm EMEF oyuncularına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
eyw kardesım saolasın keske dıger kısılerde bızı senın gıbı anlıyıp takdır etse ama o kışıler onlar ıcın harcadıgımız emegı gormeyıp bızı karalama ve kotuleme yoluna gıdıyorlar urukay ın onlar ıcın harcadıgı emege nankorluk yapıp daha bır çok kışıye faydası dokunacakken küstürüyorlar ve fark edıldıgı gıbı bır suredır kadım kesılmemıstır ....
ıftıra ve karalama yapanlarmı ? kaybettı yoksa urukay mı ? bır duşunun.......
Resim

Siyahgece
Kullanıcı avatarı
karanlikgece
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen karanlikgece »

sa arkadaşlar yorumların hepsini okudum ve çok güzel şeyler söylemişsiniz sizlere gerçekten çok tşk ederim. Bu oyunda kadim görevini yapa bilmek için bi çok arkadaşa yardımcı olduk olmaya çalıştık ama sonunda iftiralarada uğradık ama yılmadık ayaktayız gerçi ben EMEF degilim ama EMEF'in en yakın dostlarından biriyim her zamanda yanlarında olacagım. hayırlısı ile inş bu hafta sonuda kadimi defalarca keseriz allahtan kaza bela gelmezse ben bütün çarlarımla hizmete devam edecegim :) görevim olmadıgı halde :D
bu arada hasan bana yine atmışın lafı benim çekonun hesabımda ne işim var lan daha yeni girdim foruma bi baktım sıçramışınız bana yıkarım la sizi :D:D:D:D
Karanlıkgece//İhtiyardelikanlı//Come//Tuttkun // Ömerbey

Aydınlığın İçindeki KaRaNLıK İNSAN!!!!
Kullanıcı avatarı
CekannN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Anadolu Akıncıları

Mesaj gönderen CekannN »

ya ben başkana öle şeyler dermiyim gülüm bende diyom benim kul.adı şifreyi nie istedi acaba:D
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS

Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Kullanıcı avatarı
firatli
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: A L P

Mesaj gönderen firatli »

Güzel ve anlamlı yorumları için Freedommaker ve Dorss kardeşime teşekkür ediyorum ..

İnşallah her zaman olduğu gibi gelen herkesin görevi yapılacak ...

Ben kadimsiz kadim bensizdi uzun zamandır hasretimizi yarın sonlandıracağız inşallah :) :) :)
IIIxFıRaTLıxIII-Sokaksanatı-IIsouthwesterII

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön