plus üyelik almaya çalışıyorum ama her defasında aşaıdaki uyarı cıkıyor kim ilgilenecek bununla aaba??? yardım lütfen...
Kartınız banka sorgulaması sırasında reddedilmiştir. Lütfen geçerli bir kredi kartı numarası girin
Sorun yaşıyorsanız kullanıcı hizmetlerine problemi iletin.
PLUS ta sorun var...
PLUS ta sorun var...
....::::[ Ne Mutlu Türküm Diyene ]::::....

Re: PLUS ta sorun var...
Plus üyesi olmak istiyorum ama kredi kartım yoq. bana bi yardım ederseniz sevinirim. Yardımlarınızı beqliyorum Tılsım oyuncularından Kemanist . Cevapları msn e beqliyorum chapkin.boy-94@hotmail.com Şimdiden ty
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Sorun açık : kredi kartında problem var. Ya son kullanım tarihi geçmiştir ya da borcu vardır kullanıma kapalıdır.Mehnur yazdı:plus üyelik almaya çalışıyorum ama her defasında aşaıdaki uyarı cıkıyor kim ilgilenecek bununla aaba??? yardım lütfen...
Kartınız banka sorgulaması sırasında reddedilmiştir. Lütfen geçerli bir kredi kartı numarası girin
Sorun yaşıyorsanız kullanıcı hizmetlerine problemi iletin.

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Merhabalar,
İlgili bankanın Müşteri Temsilcisi ile temasa geçmeniz gerekmektedir.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Konuyla alakasız ama bu linkler ne zaman düzeltilicek..? Birde Foruma Türkçe harfle üye olamıyoruz Türk oyunun Türkçe formunda Türkçe harflerle üye olamamak kötü birşey..Lathander yazdı:Merhabalar,
- kurmayxnejdet
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Bankanla bi görüş..
İsim : KuTSaLGeNÇ
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı
Klan : Lodos
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı
Klan : Lodos
kredi kartım yeni şifre işlemini halletim ama plus almak için internet alışveriş olayınımı yaptırmalıyım yoksa??

arkadaşlar son mesajım ve son sorum plus alışverişim gerçekleşti şu an itibari ile ne yamam lazım aktif etmek gibi bişey lazımmı mail geldi ama mailde aktivasyok kodu falan yok oyuna girdim ama bölgeye yazmaya çalıştım yetkim olmadığını söylüyor ne yapmalıyım????????????????????????????

Postaneye parayı aytırdım.Daha önceden plus aldığım gibi yaptım.E-Pİn gelmedi.uyelikal dan sipariş ettim 2 gün oldu halen yok.24ytl yatırdım iki ayrı hesaba şu an e-pin filan gelmedi.Sorun nedir.ne yapabilirizz.Lathander yazdı:Merhabalar,
Pluslarda sorun varrr.Bankada veya subede sorun oldugunu sanmayalım.Mynetten almaya çalışıyorum plus ı olmuyor...