Böyle bir konu başlığı varmıydı dikkat etmedim ama büyücü ve savaşçıların kritik rekoru olurda,şifacıların olmaz mı?
Mesela şifacı arkadaşlar 49 luk bir savaşçıya en çok enerji bastıklarını döktürsünler bir hele...
Şifalardan iyileştirme rekorları.
- Tmlahmet07
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şifalardan iyileştirme rekorları.
Bİ ŞİFA İÇİN SÜPER TATKİK YAPAN YOK MEDİTASYON 15 OLMALI İNAT KIRANI DA ALDIN MI ELİNE KUDRET DOLMALI AMA Bİ DENİYECEM SİZE DE ÖNERİRİM....
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
ben tam sayısına bakmamıstım ama savıscı ark. em yaparken sanırım 30 can varken yüzlemesemde sanırım 95 cana getırmıstım hatırladıgım bu kırıtık ıle ama bundan sonra
kac can bastıgıma bakacam ustum saten ıbn-i sına cewros 

Can Veren Eller Canda Alır...!!
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Er meydanında 12bin can bastm dısarda 10bın 11bın arası bastımm....Fotolar vardı pc cokmesınden dolayı fotolar sılındı malasef...
Aklımı Almaya Aklın Yetmez.
Ugraşmaya Zaman Yetmez.
Ben Kendimden Bukadar Emin İken.
Alayı Gelsin Hiç Farketmez....
SAMEDSEDİR
Ugraşmaya Zaman Yetmez.
SAMEDSEDİR
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Wayyy Samed kardeş resmen döktürmüşsün,bi şifanın bunun üstüne çıkabilmeside zor.
-
- FareAdam Düşmanı
kadımkesımınde masumprens (mehmet)e 10800 can basmıstım ama foto alamadım emde hıc dıkkat etmedım orda zaten sancaklar ıyılestırmeyı fark ettırır
GÖKHAN DEMİRCAN
- lodos06
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Tea M
samedsedir06 yazdı:Er meydanında 12bin can bastm dısarda 10bın 11bın arası bastımm....Fotolar vardı pc cokmesınden dolayı fotolar sılındı malasef...
Ugraşmaya Zaman Yetmez.
SAMEDSEDİR
sen ne basıon ole le foto koyda bızde gorellım
O ŞiMdi AsKeR. . .
GünBatımı Günbatımıx xxMustox

GünBatımı Günbatımıx xxMustox

- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
şifa olarak bizim kurtlarxltexasll ve kurtlarxhezeyan süper can basarlar onlar grubumda olsun ölmem lan ben
bide oceanss diye bi şifa vardı onunda eli hızlı yetenek dizilimi gayet ii demekki oda süper can basardı
ha bide bizim samedsedir ezosu vardır onun şifasının bana bir faydası olmadı değerlendirme yok
bide oceanss diye bi şifa vardı onunda eli hızlı yetenek dizilimi gayet ii demekki oda süper can basardı
ha bide bizim samedsedir ezosu vardır onun şifasının bana bir faydası olmadı değerlendirme yok
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Sariyerli yazdı:şifa olarak bizim kurtlarxltexasll ve kurtlarxhezeyan süper can basarlar onlar grubumda olsun ölmem lan ben![]()
bide oceanss diye bi şifa vardı onunda eli hızlı yetenek dizilimi gayet ii demekki oda süper can basardı![]()
süper tanıtım
bi şifanın rekorunun çok farketceğini düşünmüyorum.şifa yeteneklerini adamakıllı weren birinin we itemleri normal düzeyde olan birinin wuracağı kritik genelde eşittir çok ufak farklar olur kimse boşuna artislik yapmasın (=
Asrın şifacısı tekrar tılsım sokaklarında.Eski gücüme kavuşmama çok ama çok az kaldı...
ツ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ツ
İnfazxtonani
Tonani
Kerkenez
ツ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ツ
İnfazxtonani
Tonani
Kerkenez
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
TUHAN67 yazdı:Sariyerli yazdı:şifa olarak bizim kurtlarxltexasll ve kurtlarxhezeyan süper can basarlar onlar grubumda olsun ölmem lan ben![]()
bide oceanss diye bi şifa vardı onunda eli hızlı yetenek dizilimi gayet ii demekki oda süper can basardı![]()
süper tanıtım![]()
bi şifanın rekorunun çok farketceğini düşünmüyorum.şifa yeteneklerini adamakıllı weren birinin we itemleri normal düzeyde olan birinin wuracağı kritik genelde eşittir çok ufak farklar olur kimse boşuna artislik yapmasın (=
tanıtımmı ne tanıtımı ya gırgır damı yapamıcaz
TILSIM - KURT LONCASI