Bence böle konular TARTIŞILIR.Milletin işi gücü yokda((ÇALIŞANLARI KASTEDİYORUM))oyuna zamn ayırcak hani mesleği bilgisayarla ilgildiir böle online oyunların ticaretini yapıyorlar karakterini başkasına satıyor parayla onun gibi.Bunun dışında ÇALIŞAN BİRİNİN yani diyoalr bazen oyunda ben 30 yasındayım yoq 2 çocugum var((böle bi olayla karsılastıgım için yazıyorum bunu))ne işi var onun oyunla komik ayrıcca yazdığım seyleri iyi okuyun herkesin anlayabileceğini sanmıoyorum 18+ XD
KingWarrior yazdı:Bence böle konular TARTIŞILIR.Milletin işi gücü yokda((ÇALIŞANLARI KASTEDİYORUM))oyuna zamn ayırcak hani mesleği bilgisayarla ilgildiir böle online oyunların ticaretini yapıyorlar karakterini başkasına satıyor parayla onun gibi.Bunun dışında ÇALIŞAN BİRİNİN yani diyoalr bazen oyunda ben 30 yasındayım yoq 2 çocugum var((böle bi olayla karsılastıgım için yazıyorum bunu))ne işi var onun oyunla komik ayrıcca yazdığım seyleri iyi okuyun herkesin anlayabileceğini sanmıoyorum 18+ XD
Ben 35 yaşındayım, 2 adet de coçuğum var bilgisayar işi de yapmıyorum.Sizin kriterlerinenize göre benim yukarıda yazdıklarınızı anlamam gerekli ! Açık konuşmak gerekirse ben sizin neden bahsattiğnizi anlamadım...