Helal be o zamanlardan oynamak isterdim doğrusu bence İkv oyunumuzu herkese duyurmanın bir yolu olmalı bu kadar güzel ve bağımlılığı zararsız zevk veren dostlar edinmemize sebep olan oyunumuzu herkese duyurmalıyoz arkadaş. Neden mi çünkü ben şimdi bu resimi görünce içim cız etti keşke ben daha önceden tanısaydım bu oyunu oynasaydım keşke demekten kendimi alamadım doğrusu.. Saygılar Cunocüneyt Eminönü
FreedommakeR yazdı:Bu taş kanat görevini İlk ESKİ yaptı dimi ?
Peki sonra teslim eden olmadımı ?
Hadiyesi falan varmıydı ?
Tabiki sonrasında birçok teslim eden oldu. Eski ve Arkadaşları , Nexus , 4 kişi vardı tek bir hesap açmışlardı Tncy ile başlıyordu(büyü hasar zehir olmalı). İlk teslim eden 3 yada 4 kişinin isimleri hasarlara verilmişti.
Tabiki sonrasında birçok teslim eden oldu. Eski ve Arkadaşları , Nexus , 4 kişi vardı tek bir hesap açmışlardı Tncy ile başlıyordu(büyü hasar zehir olmalı). İlk teslim eden 3 yada 4 kişinin isimleri hasarlara verilmişti.
ben her sunucudan bır tane dıye bılıyorum
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Dogrumu anladım? Gorevı yapan kışılerın ısımlerı oyundakı ıtem ısımlerıne verılmış dogru mu ?
Evet Eminonu sunucusundan( Eski ) Ve arkadaşları teslim ettiler ama tek yürek Eski ve arkadaşlarına yardımda bulundugumuzda olmuştu sunucu olarak şimdi bakıyorumda 1 kadim için ilk ben ilk bizim grup diye zırvadalamalar hey gidi hey işte oyunun eskisiyle yeni zamanında boyle bi fark var...
Sanırım hediyesi demek istedin Hediyesi Kendi istedigin isme itemdi Örnek Carın Fredommaker...Fredommaker Modeli Bir item... Tıpki Eski Ve arkadaşları Modeli Nexus Ve Tncy.... Gibi itemler işte