Sadece maraton gözlük alıcaklar ve diğerlerinin kp'ye değmedi bilen cok kısı vardır.
Neye göre maraton gözlük yok çözeemedim :?
Nerde Bizim Maraton Gözlük ??
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Nerde Bizim Maraton Gözlük ??
Şu maraton gözlükte ne var bir türlü anlamadim gm gibi koşamayacaksiniz ki :lol:
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
Suskunjackal yazdı:Hepsini yazmış maraton ıcın mı yer bulamamıs kardeş daha ne bazısı olucak yazmış işte bi maraton yokcomplex yazdı:Onu geçtik, bir kaçına örnek yazıyor çünkü, de sarı renkli klan gözlükleri gelmeyecek mi?
AmisosEmmi yazdı:Gargoyle35 yazdı:AmisosEmmi yazdı:240bin kp 1 gözlük bu nedir allah aşkına?
Sırf millet kp kassın diyemi yapılmış acaba bu çok enteresan bi durum.
İnsanları hak ederek değil kimin imkanı varsa o alsın durumuna düşürmüş bence bu gözlük işi.
Tek bilgisayarı ve plus ı olmayan biri ne kadar oyunda güçlü olursa olsun bu kp yi kazanarak bu gözlüğe sahip olamayacak gibi bir durum ortaya çıkmış sanki..
İnşallah bi düzenleme yapılır bekleyip görelim...
Yada eskisi gibi çift oturum yapalımanca öyle
![]()
Yok be Aziz çift oturumla bitermi bu kas kas sinir hastası olur adam.
En az 10 çar lazım bi an önce kasmak için bu da ya iki kişi veya iki pc ile olur oda kaç gün uğraşcanda öyle olcak.
Valla zor iş ne diyim allah kolaylık versin herkeze. Bide şöyle bi durum var bu gözlüklerde aktarılmayacak diye duydum ben eğer o doğruysa iş dahada zorlaşıyor tabii..
Gargoyle35 yazdı:tamda bir yöntem yazıyordum su konulara cevap almadan banlanmıyakAmisosEmmi yazdı:Ama dikkat etmek lazım gizli olması lazım bakın banlıyolarmış kp kasanları.Sariyerli yazdı:organize kp örgütü Hmm tuttum bunu biz loncadaki yakınlarla yaparızbizde kargaşada olmaz nasılsa
Organizeden banlanmakta var aman sessiz olun
ZwArTaN bu konuya açıklık getirdi sağolsun.Lütfen forumu araştırdıktan sonra konu açalım.Yeni gözlüklerin fiyaları düşecektir.Test amaçlı yazılmıştır.Dikkat ederseniz hepsi 240 bin kp istemektedir.(ZwArTaN)
Açıklamanın tamamı okumak iseyen arkadaşlar
viewtopic.php?f=46&t=14066&start=250#p153687
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
Sheytanist*
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı

Sheytanist yazdı:Suskunjackal yazdı:Hepsini yazmış maraton ıcın mı yer bulamamıs kardeş daha ne bazısı olucak yazmış işte bi maraton yokcomplex yazdı:Onu geçtik, bir kaçına örnek yazıyor çünkü, de sarı renkli klan gözlükleri gelmeyecek mi?
AmisosEmmi yazdı:Gargoyle35 yazdı:AmisosEmmi yazdı:240bin kp 1 gözlük bu nedir allah aşkına?
İnsanları hak ederek değil kimin imkanı varsa o alsın durumuna düşürmüş bence bu gözlük işi.
Tek bilgisayarı ve plus ı olmayan biri ne kadar oyunda güçlü olursa olsun bu kp yi kazanarak bu gözlüğe sahip olamayacak gibi bir durum ortaya çıkmış sanki..
![]()
En az 10 çar lazım bi an önce kasmak için bu da ya iki kişi veya iki pc ile olur oda kaç gün uğraşcanda öyle olcak.
Valla zor iş ne diyim allah kolaylık versin herkeze. Bide şöyle bi durum var bu gözlüklerde aktarılmayacak diye duydum ben eğer o doğruysa iş dahada zorlaşıyor tabii..Gargoyle35 yazdı:tamda bir yöntem yazıyordum su konulara cevap almadan banlanmıyakAmisosEmmi yazdı:Ama dikkat etmek lazım gizli olması lazım bakın banlıyolarmış kp kasanları.Sariyerli yazdı:organize kp örgütü Hmm tuttum bunu biz loncadaki yakınlarla yaparızbizde kargaşada olmaz nasılsa
ZwArTaN bu konuya açıklık getirdi sağolsun.Lütfen forumu araştırdıktan sonra konu açalım.Yeni gözlüklerin fiyaları düşecektir.Test amaçlı yazılmıştır.Dikkat ederseniz hepsi 240 bin kp istemektedir.(ZwArTaN)
Açıklamanın tamamı okumak iseyen arkadaşlar/b]
Dikkatini çekerim orda kp fiyatından bahsetmiş :!: Benim sorunum ise maraton gözlük neden yok :?:
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
maraton gözlük ne işine yarıyacak yaw
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı

Petcarar yazdı:maraton gözlük ne işine yarıyacak yaw
Sen nasıl asitle kral savaşcıyı yatırırım dıyosan bnde bu gözlükle çok iş yaparım ve gelmesıde gereklı zaten.M1 gözlüklerde var M2 lerde neden yok ?
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
XD dikkat et rakibinde de olmasınSuskunjackal yazdı:Petcarar yazdı:maraton gözlük ne işine yarıyacak yaw
Sen nasıl asitle kral savaşcıyı yatırırım dıyosan bnde bu gözlükle çok iş yaparım ve gelmesıde gereklı zaten.M1 gözlüklerde var M2 lerde neden yok ?
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı

Suskunjackal yazdı:Sheytanist yazdı:Suskunjackal yazdı:Hepsini yazmış maraton ıcın mı yer bulamamıs kardeş daha ne bazısı olucak yazmış işte bi maraton yokcomplex yazdı:Onu geçtik, bir kaçına örnek yazıyor çünkü, de sarı renkli klan gözlükleri gelmeyecek mi?
![]()
Valla zor iş ne diyim allah kolaylık versin herkeze. Bide şöyle bi durum var bu gözlüklerde aktarılmayacak diye duydum ben eğer o doğruysa iş dahada zorlaşıyor tabii..Gargoyle35 yazdı:tamda bir yöntem yazıyordum su konulara cevap almadan banlanmıyakAmisosEmmi yazdı:Ama dikkat etmek lazım gizli olması lazım bakın banlıyolarmış kp kasanları.Sariyerli yazdı:organize kp örgütü Hmm tuttum bunu biz loncadaki yakınlarla yaparızbizde kargaşada olmaz nasılsa
Açıklamanın tamamı okumak iseyen arkadaşlar/b]
Dikkatini çekerim orda kp fiyatından bahsetmiş :!: Benim sorunum ise maraton gözlük neden yok :?:
Maraton gözlük var[dır].Çünkü orada 'bu efsunlar sadece bazıları' diyor.Belki daha farklı gözlüklerde var[dır].Daha sarı ve mor gözlükleri görmedik nede olsa.
Sheytanist*
Sheytanist*
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı

Maraton gözlük var[dır].Çünkü orada 'bu efsunlar sadece bazıları' diyor.Belki daha farklı gözlüklerde var[dır].Daha sarı ve mor gözlükleri görmedik nede olsa.[/quote]
Hepsini yazmış maraton için mi yer bulamamış.Haa sarı ve mor onu bilmemde, en gerekeni (büyücü için) maratondu onu da koymamıslar cok sasırdım.
Hepsini yazmış maraton için mi yer bulamamış.Haa sarı ve mor onu bilmemde, en gerekeni (büyücü için) maratondu onu da koymamıslar cok sasırdım.
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı

Suskunjackal yazdı:Maraton gözlük var[dır].Çünkü orada 'bu efsunlar sadece bazıları' diyor.Belki daha farklı gözlüklerde var[dır].Daha sarı ve mor gözlükleri görmedik nede olsa.
Hepsini yazmış maraton için mi yer bulamamış.Haa sarı ve mor onu bilmemde, en gerekeni (büyücü için) maratondu onu da koymamıslar cok sasırdım.[/quote]
Onu koymadıklarına göre vardır bir bildikleri yani maraton gözlük elbette gelicektir.Test aşamaları bitmeden yorum yapmak erken olur.
Sheytanist*
Sheytanist*