sananeLenxD yazdı:ayrıca buqune kadar bu kanka nerdeydıde buqun daha ön pLana cıkmaya basLadı dadawanın qerck kımLıqını kapatmak ıcınmı ? dıyorkı ben cok sewdıqınız bırıyım dadawa arz we Lodosda sewıLen bırı oLarak bıLınırdı ama bu saaten snra yenıcerıLere qıden bu kazık umarım tatmın edıp akıLLarınızı basınıza qetırmısdır :mrgreen: :mrgreen:
Akıllı konuş lavuk bizim sorunumuza laf söylemek sanamı kalmış düdük haddinden fazla konulara karışıyosun dikkat et koparmasınlar o gaganı.
Senınde Loncanıda aynı kefeye kor o kefede tartarım akıLLı oL weLet Daha dun bokdun buqun kokdun ne ayaksın sen SümükLü sindaccoyu biLmezmiyiz biz Erkan abisinin tötünde item yaLakaLıqı yapıp sonrada erkan buna yaLLatırdıkdan sonra miLLete dayıLanmaya caLısan Lawuk Gagamı koparacak yiqit waRsa buyursun meydan burda ama dikkat et ! KoparıLan qaqa senin qaqan oLmasn Ayrıca aLp kardes ayıp edıorsn tamam anLıyorum senın en samımı arkadasın dawut senı 3-5 kasar ıcın (vıktorıax) satıp yenı Lonca kurmus oLabıLır bu kazıkda senı bayaqı tatmın etmıs qaLıba bundan benm sucum ne armut :mrgreen:
sananeLenxD yazdı:Senınde Loncanıda aynı kefeye kor o kefede tartarım akıLLı oL weLet Daha dun bokdun buqun kokdun ne ayaksın sen SümükLü sindaccoyu biLmezmiyiz biz Erkan abisinin tötünde item yaLakaLıqı yapıp sonrada erkan buna yaLLatırdıkdan sonra miLLete dayıLanmaya caLısan Lawuk Gagamı koparacak yiqit waRsa buyursun meydan burda ama dikkat et ! KoparıLan qaqa senin qaqan oLmasn Ayrıca aLp kardes ayıp edıorsn tamam anLıyorum senın en samımı arkadasın dawut senı 3-5 kasar ıcın (vıktorıax) satıp yenı Lonca kurmus oLabıLır bu kazıkda senı bayaqı tatmın etmıs qaLıba bundan benm sucum ne armut :mrgreen:
Tosunum senin ismin cismin yokmu ismini yazmamanın nedeni nedir ?
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
haha okadar acemisinki anlatama millete ne diyorsan aynısını kendin yapmıssın akıllı sey seni arkadaslar bunun yaı stiline bakın g leri hep q yapmıs ve buyuklu kucuklu yazmıs ve lazoğlu nun actıgı HERKESE SELAM adlı konudada bu sitille yazı yazan biri var dikkatli biri bunu hemen farkeder herkez baksın mutlaka gorecektir
sananeLenxD yazdı:ayrıca buqune kadar bu kanka nerdeydıde buqun daha ön pLana cıkmaya basLadı dadawanın qerck kımLıqını kapatmak ıcınmı ? dıyorkı ben cok sewdıqınız bırıyım dadawa arz we Lodosda sewıLen bırı oLarak bıLınırdı ama bu saaten snra yenıcerıLere qıden bu kazık umarım tatmın edıp akıLLarınızı basınıza qetırmısdır :mrgreen: :mrgreen:
Akıllı konuş lavuk bizim sorunumuza laf söylemek sanamı kalmış düdük haddinden fazla konulara karışıyosun dikkat et koparmasınlar o gaganı.
Senınde Loncanıda aynı kefeye kor o kefede tartarım akıLLı oL weLet Daha dun bokdun buqun kokdun ne ayaksın sen SümükLü sindaccoyu biLmezmiyiz biz Erkan abisinin tötünde item yaLakaLıqı yapıp sonrada erkan buna yaLLatırdıkdan sonra miLLete dayıLanmaya caLısan Lawuk Gagamı koparacak yiqit waRsa buyursun meydan burda ama dikkat et ! KoparıLan qaqa senin qaqan oLmasn Ayrıca aLp kardes ayıp edıorsn tamam anLıyorum senın en samımı arkadasın dawut senı 3-5 kasar ıcın (vıktorıax) satıp yenı Lonca kurmus oLabıLır bu kazıkda senı bayaqı tatmın etmıs qaLıba bundan benm sucum ne armut :mrgreen:
Bu Kim ya :geek:
[*]Viktoriaxbuse[*][/b][/i][/color] Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı. [*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]
Bu Kim ya :geek:
THİS İS A '' MAL ''
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
Arkadaşım Lütfen Benim Açtım Konulara Cevap YAzma Rica Ediyorum :roll:
[*]Viktoriaxbuse[*][/b][/i][/color] Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı. [*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]