arkadaşım savaşlar oyunun biberi tuzu sen diyosun bibersiz tuzsuz yemek yiyelim diyosun.
er meydanı, metoor savaşları için oyunu oynayan onlarca kişi tanıyorum ben.
yeni sunucu demişsin oraya geçip maden cekerler item aktarıla suncular arası bu nasıl olacak.
SAVAŞLARI KALDIRALIM
Re: SAVAŞLARI KALDIRALIM
xosmanlıx
facexosmanlıx
benim yokluğumda rüzğarım eser oda size yeter...
FACE LONCASI
facexosmanlıx
benim yokluğumda rüzğarım eser oda size yeter...
FACE LONCASI
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bu benim yorumum seni ilgilendirior mu yorumunu yap sus .crashxcoolman yazdı:Siyah yazdı:Yerlatında olduğu gibi diğer bölgelerde de savaşları kaldıralım. Er meydanları da kalksın. Daha ilgi çekecek bi önerim var.
Yeni bir sunucu açılacak. Bu sunucuya herkes klandaki oyuncuları ile giriş yapabilecek. Bu sunucu da normal bölgeden farklı olarak er meydanından çok çok fazla büyüklükte çeşitli sistemlerin tuzakların olabileceği bi savaş alanı olacak. Kp ler buradan kazanılacak. Bu sayede bütün sunucu oyuncuları birbirleri ile savaşabilir ve kp kasma olayı ortadan kalkar
güzel düşünce kardeşim destekliorum dier arkaşlar anlama sorunu yaşıo sanrm bnu güzel fikir
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
-
crashxcoolman
- FareAdam Düşmanı

1EngiN1 yazdı:Bu benim yorumum seni ilgilendirior mu yorumunu yap sus .crashxcoolman yazdı:Siyah yazdı:Yerlatında olduğu gibi diğer bölgelerde de savaşları kaldıralım. Er meydanları da kalksın. Daha ilgi çekecek bi önerim var.
Yeni bir sunucu açılacak. Bu sunucuya herkes klandaki oyuncuları ile giriş yapabilecek. Bu sunucu da normal bölgeden farklı olarak er meydanından çok çok fazla büyüklükte çeşitli sistemlerin tuzakların olabileceği bi savaş alanı olacak. Kp ler buradan kazanılacak. Bu sayede bütün sunucu oyuncuları birbirleri ile savaşabilir ve kp kasma olayı ortadan kalkar
güzel düşünce kardeşim destekliorum dier arkaşlar anlama sorunu yaşıo sanrm bnu güzel fikir
burası bi forum sayfası sen bi yazı yazıosan ona geşlcek yoruma hzır olcaksın yani
ilgilendiriyo
CoOoLMaN 
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı

- Klan: Lodos
Gereksiz bir konu olmuş.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Klan: Arzın Çocukları
aynen çok gereksiz ve boşu boşuns kirletmexIxFeNoMeNxIx yazdı:Gereksiz bir konu olmuş.
Tek sunucu kaldırmaz çok kişiyi en az 3-4 sunucu lazım olur buda çok maliyetli
►Kuklacı≈Return≈™
© 2010
© 2010
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Evet bencede savaşları kaldıralım onun yerine klanlar arası futbol müsabakası yapalım
Arkadaşım bu oyunda savaş olmadığı sürece sunucuları hep tenha görme olasılığın çok yüksek. Biraz saçmamsı olmuş bu öneri 
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
Konu Biraz saçma olmuş ama dediğin gibi değilde şöyle olabilir Sanırım bu daha uygun olur.
Misal eminönünde,meteorda vb yerlerde kesmek olmasın acak er meydanı gibi bir yer olsa ( ki zaten var ) biraz daha genişletilse ve sadece kp kasılsa gibi bir düşünce olabilir Bence
Misal eminönünde,meteorda vb yerlerde kesmek olmasın acak er meydanı gibi bir yer olsa ( ki zaten var ) biraz daha genişletilse ve sadece kp kasılsa gibi bir düşünce olabilir Bence
OoOKeSeREzErOoO xXxKeserEzerxXx Keserezerxarmy
Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...
Her Şeyi Bilmen Gerekmez Haddini Bil Yeter !!!
Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...
Her Şeyi Bilmen Gerekmez Haddini Bil Yeter !!!