240bin kp için gerekli olanlar nelerdir
4 tane pluslu üyelik 48tl yapar
günde en az 3defa kp kasmak için zaman ayırman
kasmak için güvendiğin arkadaş veya çift pc
yukarda saydıklarım çoğu insanda olmayabilir.
yönetimin amacı bu şekilde para kazanmaksa daha kolay yolu var gerçek parayla siteden item satarsınız.10lira 20lira neyse alırız hem daha fazla gelir elde edersiniz bu şekilde adam 1 ay alır 4tane plus 2ay alır 3.ayda almaz bırakır bunu yapan sayılı kişi olur ama sitedeki iteme daha fazla talep olur
insanlar oyunmu oynuycak deli gibi çift otumdan kpmi kasıcak.
şahsen benim ne 3 defa kasmak için vaktim var nede çift pcim var ve oyun içinde 48 tl harcayacak param var.
benim görüşüm 240bini yazan arkadaş galiba dalgındı 140bin yazıcaktı yanlışlıkla 240 oldu neyse bunuda yakında düzeltirler.
yönetici arklar biraz yüksekten uçuyosunuz bizim seviyemize inerseniz 240binin nasıl zorluklarla yapılıp yapılmadığını öğrenirsin.
aklı selim çalışmalar dilerim
240bin mi
- Estergonxsoner
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- yaban
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: 240bin mi
öncelikle merhaba arkadaşım . eğer yapılan açıklamaları biras daha dikkatli takip etsen sanırım böyle bir konu açmazdın. sayın zwartanın da dediği gibi gözlükler arasında kp farkı olmuştur olucaktırda bunlar sadece göstermelik yoksa nerede görülmüş fizikselle hedefin aynı değerde olduğu 

Klan:Arzın Çocukları
Rütbe:***

- Estergonxsoner
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
mrhb arkadaşım.
sen olaylara hangi açıdan bakıyosun bilmiyorumda ben hangi açıdan baktığımı söyliyim.
madem göstermelik fiyat 240 değil sıfırda yazılabilirdi.
sen zamanında gereken tepkiyi göstermezsen eğer o 240 orda kalır sende yazıları dikkatlice takip etmeye devam edersin.
sen olaylara hangi açıdan bakıyosun bilmiyorumda ben hangi açıdan baktığımı söyliyim.
madem göstermelik fiyat 240 değil sıfırda yazılabilirdi.
sen zamanında gereken tepkiyi göstermezsen eğer o 240 orda kalır sende yazıları dikkatlice takip etmeye devam edersin.

- SokratST
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
Estergonxsoner yazdı:240bin kp için gerekli olanlar nelerdir
4 tane pluslu üyelik 48tl yapar
günde en az 3defa kp kasmak için zaman ayırman
kasmak için güvendiğin arkadaş veya çift pc
yukarda saydıklarım çoğu insanda olmayabilir.
yönetimin amacı bu şekilde para kazanmaksa daha kolay yolu var gerçek parayla siteden item satarsınız.10lira 20lira neyse alırız hem daha fazla gelir elde edersiniz bu şekilde adam 1 ay alır 4tane plus 2ay alır 3.ayda almaz bırakır bunu yapan sayılı kişi olur ama sitedeki iteme daha fazla talep olur
insanlar oyunmu oynuycak deli gibi çift otumdan kpmi kasıcak.
şahsen benim ne 3 defa kasmak için vaktim var nede çift pcim var ve oyun içinde 48 tl harcayacak param var.
benim görüşüm 240bini yazan arkadaş galiba dalgındı 140bin yazıcaktı yanlışlıkla 240 oldu neyse bunuda yakında düzeltirler.
yönetici arklar biraz yüksekten uçuyosunuz bizim seviyemize inerseniz 240binin nasıl zorluklarla yapılıp yapılmadığını öğrenirsin.
aklı selim çalışmalar dilerim
240 bın kp kasmak ıcın 4 plusa ıhtıyacın yok arkadasım. Eğer 4 plus alıyorsanda aklınla alakalı hoş düşünmüyorum.. Tek plus la yapabılecegım bırşey
KİŞİ BİLGİLERİNE ULAŞMAK İÇİN: ctrl + w BASINIZ
El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedip piyasaya çıkıyor.
P*çlik parayla olsa yine yaparım parasını vermem maksat p*çlik olsun
Anima
El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedip piyasaya çıkıyor.
P*çlik parayla olsa yine yaparım parasını vermem maksat p*çlik olsun
Anima
Bu gözlükler tanıtım amaçlı orda yazan klan parası gerçek değil Yoksa bende gider Fiziksel koruyucu gözlük alacağım yerde Maraton alırım
HİPHOPSTYLE
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]