Hırsız Dostlar lütfen okuyun

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Dancerinthedark
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Hırsız Dostlar lütfen okuyun

Mesaj gönderen Dancerinthedark »

KArdeş Gm bana cevap yolluyor yani Neden veriyorsun suç sende adam yoldan geçen biri değilki omuz omuza görev yaptık kasma yarışına girdik ben 49 olduğumda onun sinsikral çarı 40 leweldi.2 aylık arkadaşlıkta böle güvenip verdim. haklı %100 benim herkes cezasını çekmeli bugünde gene cevap yollamış bende ona yazdım Gm polis ev soyulduğunda tutanak tuutğunda pencere açık diye hırsız girmişse bu ev sahibini suçu diye bırakıp gidiyormu yoq olayı soruşturuyor ama bu sefer gm yi gerçekten sinirlendirdim:( ama bende sinirliyim.ve herkes haddini bilecek cezasını çekecek.
Resim
Bir Sleepyxx Bir Loncaya Bedeldir,Bütün Sleepyxx'ler İse İ.K.V ' ye bedeldir...(SleepyxUltraslan)
Kullanıcı avatarı
Yigithann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Yigithann »

Oyunda arkadaşım diyebileceğiniz insanları iyi seçmelisiniz. Mesela oyunda güveneceğim o kadar çok insan varki hiçbiri hiçbir zaman bana arkasını dönmez. Dediğim gibi arkadaşım diyeceğiniz kişileri iyi seçin ki onlar yarın bir gün size lazım olacaklar. Oyunda 3 yıldır tanıdıklarım bile var ve şu an hala görüşüyorum :)
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!

''Yiğithann'' ''Dazzle''
Kullanıcı avatarı
Yigithann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Yigithann »

Ve bu arada hırsızlar dostumuz değildir ! Böyle bir yakıştırmayı yapmayın lütfen.
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!

''Yiğithann'' ''Dazzle''
PrinceofaniL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen PrinceofaniL »

cnm kardeşim o birazda senn saflıgn sen kendın diyorsn adma guvenmıyorm sonra itemını verıyorsn sen kendın vermıssn sonrada foruma konu acıyon haksızmıyım sanalda kanka olmaz sanalda kardeşim dedign senı arkandan vurur bunları bil
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
Kullanıcı avatarı
Dancerinthedark
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Dancerinthedark »

Arkadaşım o daha önce bana güvenip item vermişti bende ona güvenmek istedim.
Cengaverozi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Cengaverozi »

[*]
Turgutoski denen bir #@!? karizma hırsızıdır 4 char satıcam diyor parayı alıyor ve lodosların yanına gidiyo lodoslarda buna vuruyo Turgutoski denen #@!? DE hade bb deyip sancaqına kaçıyor. Turgutoski denen HAYSİYETSİZ ŞEREFSİZLE alışveriş halinden sakının :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

“Genel Sohbet” sayfasına dön