KArdeş Gm bana cevap yolluyor yani Neden veriyorsun suç sende adam yoldan geçen biri değilki omuz omuza görev yaptık kasma yarışına girdik ben 49 olduğumda onun sinsikral çarı 40 leweldi.2 aylık arkadaşlıkta böle güvenip verdim. haklı %100 benim herkes cezasını çekmeli bugünde gene cevap yollamış bende ona yazdım Gm polis ev soyulduğunda tutanak tuutğunda pencere açık diye hırsız girmişse bu ev sahibini suçu diye bırakıp gidiyormu yoq olayı soruşturuyor ama bu sefer gm yi gerçekten sinirlendirdim:( ama bende sinirliyim.ve herkes haddini bilecek cezasını çekecek. Bir Sleepyxx Bir Loncaya Bedeldir,Bütün Sleepyxx'ler İse İ.K.V ' ye bedeldir...(SleepyxUltraslan)
Oyunda arkadaşım diyebileceğiniz insanları iyi seçmelisiniz. Mesela oyunda güveneceğim o kadar çok insan varki hiçbiri hiçbir zaman bana arkasını dönmez. Dediğim gibi arkadaşım diyeceğiniz kişileri iyi seçin ki onlar yarın bir gün size lazım olacaklar. Oyunda 3 yıldır tanıdıklarım bile var ve şu an hala görüşüyorum
cnm kardeşim o birazda senn saflıgn sen kendın diyorsn adma guvenmıyorm sonra itemını verıyorsn sen kendın vermıssn sonrada foruma konu acıyon haksızmıyım sanalda kanka olmaz sanalda kardeşim dedign senı arkandan vurur bunları bil