Yeni Yetenek Sisteminde Gelmesi ve Değişmesi Gerekenler
Re: Yeni Yetenek Sisteminde Gelmesi ve Değişmesi Gerekenler
Benim bu konuyu açmaktaki amacım dengeyi bozmak değildi. Şu an bütün sınıflar dengeli durumda. Ama malesef tek itemler ile çift itemlerin bi farkı yok. Buna bi çözüm bulunması bu doğrultuda yetenek sisteminin yenilenmesi lazım...
-
- FareAdam Düşmanı
yav arkadaş ben o yorumu yazmadım fenomen yazdı crashxcoolman yazdı die gösterio nolu b u foruma geçen günde yazdıgım bi konunun başlıgı deişmiş snrleniorm ne bu :evil:Strongxfighter yazdı:Aga sende bi acayiplik var galiba.tamam senin dediğin gibi gidelim.Sen çifteyle deparladın büyücüünün üsütüne gittin büyücü sana zihin attı sende ona kantma.Onun canı ilk başaddında zaten 100 olcak oturmasına bile gerek yokcrashxcoolman yazdı:bence senınde yanlısların var fenomen kardes bana göre büyücü kesmek ıcın cok fazla bi güce gerek yok 2500 - 2800 vuran bi savascı bir büyücü cok rahat kesebilir neden dersen diyelim ki ws ye basladık önce elimize çifte alıyoruz büyücüye doğru deparlıyoruz büyücü üstüne deparla gelen bi savascıyı görünce zihin atacaktır o zihin attıgı gibi bizde kanatmayı atıyoruz zihin bitene kadar yere oturamayacaktır zihin hapsi acıldıgı gibi elimize kafa koparan yada balyozu alıyorz vs.. durdurmayı atıyoruz ... durdurma bitene kadar büyücü ölmüş olacaktır.Ama neyse senin dediğin gibi gidelim büyücünün canı 60 a düştü.Sen büyücüye durdurma attın.Büyücü sana kutup attı napcan.10sn hapissin.Büyücüde sende 4 sn önce hapisten kurtulup uzkalşacak.Ve büyücü seni pat küt kescek.Sen anca bu taktikle acemi bir büyücüyü kesersin.Yeteneklerini iyi kullanan bir büyücüyü asla kesmezisn.Galiba tılsımdaymışın bende tılsımdayım adım Xkaranlıkbüyücüx istersen bi vs atalım.Zihin tutulması gelmezse seni yencemi garanti ediyorum.
CoOoLMaN 
Forumda hata yok. Başkasının yorumunu silmek isterken senin [qoute/]'yi siliyor, sanki sen yazmışsın gibi gözüküyor.crashxcoolman yazdı:yav arkadaş ben o yorumu yazmadım fenomen yazdı crashxcoolman yazdı die gösterio nolu b u foruma geçen günde yazdıgım bi konunun başlıgı deişmiş snrleniorm ne bu :evil:Strongxfighter yazdı:Aga sende bi acayiplik var galiba.tamam senin dediğin gibi gidelim.Sen çifteyle deparladın büyücüünün üsütüne gittin büyücü sana zihin attı sende ona kantma.Onun canı ilk başaddında zaten 100 olcak oturmasına bile gerek yokcrashxcoolman yazdı:bence senınde yanlısların var fenomen kardes bana göre büyücü kesmek ıcın cok fazla bi güce gerek yok 2500 - 2800 vuran bi savascı bir büyücü cok rahat kesebilir neden dersen diyelim ki ws ye basladık önce elimize çifte alıyoruz büyücüye doğru deparlıyoruz büyücü üstüne deparla gelen bi savascıyı görünce zihin atacaktır o zihin attıgı gibi bizde kanatmayı atıyoruz zihin bitene kadar yere oturamayacaktır zihin hapsi acıldıgı gibi elimize kafa koparan yada balyozu alıyorz vs.. durdurmayı atıyoruz ... durdurma bitene kadar büyücü ölmüş olacaktır.Ama neyse senin dediğin gibi gidelim büyücünün canı 60 a düştü.Sen büyücüye durdurma attın.Büyücü sana kutup attı napcan.10sn hapissin.Büyücüde sende 4 sn önce hapisten kurtulup uzkalşacak.Ve büyücü seni pat küt kescek.Sen anca bu taktikle acemi bir büyücüyü kesersin.Yeteneklerini iyi kullanan bir büyücüyü asla kesmezisn.Galiba tılsımdaymışın bende tılsımdayım adım Xkaranlıkbüyücüx istersen bi vs atalım.Zihin tutulması gelmezse seni yencemi garanti ediyorum.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
-
- FareAdam Düşmanı
oke tşkrler ama konu başlıgımda deiştirlmişti bi konu açtm iki gn önce bunun nedeni ne olablr
CoOoLMaN 
- Orqanik
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Kardes o yorumları ben yazdım ama bende neden öle oldugunu anlayamadım :? :? :?:
Ben söyliyeyim, biri senin yazdıklarına alıntı yoluyla yorum yapmış. Diğeri de o alıntı yapanın alıntısına alıntı yapmış ama sana alıntı yapanın yorumunu silmek istemiş. Onun [quote/]'sini sileceğine seninkini silmiş. :roll: Bayağı uzun iş. :lol:
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
-
- FareAdam Düşmanı