SAVAŞLARI KALDIRALIM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Siyah
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

SAVAŞLARI KALDIRALIM

Mesaj gönderen Siyah »

Yerlatında olduğu gibi diğer bölgelerde de savaşları kaldıralım. Er meydanları da kalksın. Daha ilgi çekecek bi önerim var.

Yeni bir sunucu açılacak. Bu sunucuya herkes klandaki oyuncuları ile giriş yapabilecek. Bu sunucu da normal bölgeden farklı olarak er meydanından çok çok fazla büyüklükte çeşitli sistemlerin tuzakların olabileceği bi savaş alanı olacak. Kp ler buradan kazanılacak. Bu sayede bütün sunucu oyuncuları birbirleri ile savaşabilir ve kp kasma olayı ortadan kalkar
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: SAVAŞLARI KALDIRALIM

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

boş konular açıp da şu forumu kirletmeyin ya 3 yıllık düzeni oyunun hikayesini kaldırıp dataları baştan aşağı değiştirip senin fikrini mi yapıcaklar sanıyorsun ?
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
ALPS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ALPS »

saçmalayanı gördümde bu kadarı pes dedirti :D :) :D
xosmanlıx
facexosmanlıx

benim yokluğumda rüzğarım eser oda size yeter...
FACE LONCASI
Siyah
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Siyah »

Biraz daha açık anlatmak istiyorum ki yanlıs anlaşılma olmasın.

Misal benim Lodos klanına mensup bi savaşçım var. Ben savaş yapmak istiyorsam Savaş sunucusuna gireceğim. Bu sunucu sadece savaşmak ve klan parası kazanabilmek için kurulmus bi sunucu ve burada ki bölgeler normal bölgelerden farklı. Buradan kazandığım kp ve rütbe kendi sunucumda gözükecek tabikide.
Siyah
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Siyah »

1EngiN1 yazdı:boş konular açıp da şu forumu kirletmeyin ya 3 yıllık düzeni oyunun hikayesini kaldırıp dataları baştan aşağı değiştirip senin fikrini mi yapıcaklar sanıyorsun ?
ALPS yazdı:saçmalayanı gördümde bu kadarı pes dedirti :D :) :D
ü

Neden her kestiğimiz oyuncu için küfür yiyelim. Neden klan tartışmaları yüzünden oyundan soğuyalım. Datalarla oynamak diye bir şey yok. Er meydanı gibi bi yer yapılacak ve savaşlar sadece burada olacak.
Kullanıcı avatarı
ALPS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ALPS »

Siyah yazdı:
1EngiN1 yazdı:boş konular açıp da şu forumu kirletmeyin ya 3 yıllık düzeni oyunun hikayesini kaldırıp dataları baştan aşağı değiştirip senin fikrini mi yapıcaklar sanıyorsun ?
ü

Neden her kestiğimiz oyuncu için küfür yiyelim. Neden klan tartışmaları yüzünden oyundan soğuyalım. Datalarla oynamak diye bir şey yok. Er meydanı gibi bi yer yapılacak ve savaşlar sadece burada olacak.
küfür yiyosan şikayet sistemi diye bi şey var. hem savaşmıyosa klan girmesin benim başım çok yandı ama savaşmıyosan klan girmicen kural bu.
xosmanlıx
facexosmanlıx

benim yokluğumda rüzğarım eser oda size yeter...
FACE LONCASI
Kullanıcı avatarı
Rosafin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Rosafin »

İkvyi İkve yapan o meydan savaşları Kale savunmaları sancak savunmalarıdır.Bu oyunun ruhunu almak istiyorsun resmen.Tamam bazıları insanı deli ediyor düşük levellere dalıyor görevlere izin vermiyor vs ama tuzu biberi naparsın :)
      • Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Siyah yazdı:
ü

Oyundaki o gördüğün en ufak bir kare bile datalarda var ki senin dediğin şey için en az 6 aylık çalışma gerekir .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
crashxcoolman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen crashxcoolman »

Siyah yazdı:Yerlatında olduğu gibi diğer bölgelerde de savaşları kaldıralım. Er meydanları da kalksın. Daha ilgi çekecek bi önerim var.

Yeni bir sunucu açılacak. Bu sunucuya herkes klandaki oyuncuları ile giriş yapabilecek. Bu sunucu da normal bölgeden farklı olarak er meydanından çok çok fazla büyüklükte çeşitli sistemlerin tuzakların olabileceği bi savaş alanı olacak. Kp ler buradan kazanılacak. Bu sayede bütün sunucu oyuncuları birbirleri ile savaşabilir ve kp kasma olayı ortadan kalkar

güzel düşünce kardeşim destekliorum dier arkaşlar anlama sorunu yaşıo sanrm bnu güzel fikir
CoOoLMaN :)
Siyah
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Siyah »

1EngiN1 yazdı:
Siyah yazdı:
ü

Oyundaki o gördüğün en ufak bir kare bile datalarda var ki senin dediğin şey için en az 6 aylık çalışma gerekir .

Yazılım konusunda bana bilgi verebilecek kadar bilgin olduğunu sanmıyorum..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön