Yerlatında olduğu gibi diğer bölgelerde de savaşları kaldıralım. Er meydanları da kalksın. Daha ilgi çekecek bi önerim var.
Yeni bir sunucu açılacak. Bu sunucuya herkes klandaki oyuncuları ile giriş yapabilecek. Bu sunucu da normal bölgeden farklı olarak er meydanından çok çok fazla büyüklükte çeşitli sistemlerin tuzakların olabileceği bi savaş alanı olacak. Kp ler buradan kazanılacak. Bu sayede bütün sunucu oyuncuları birbirleri ile savaşabilir ve kp kasma olayı ortadan kalkar
SAVAŞLARI KALDIRALIM
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SAVAŞLARI KALDIRALIM
boş konular açıp da şu forumu kirletmeyin ya 3 yıllık düzeni oyunun hikayesini kaldırıp dataları baştan aşağı değiştirip senin fikrini mi yapıcaklar sanıyorsun ?
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
saçmalayanı gördümde bu kadarı pes dedirti

xosmanlıx
facexosmanlıx
benim yokluğumda rüzğarım eser oda size yeter...
FACE LONCASI
facexosmanlıx
FACE LONCASI
Biraz daha açık anlatmak istiyorum ki yanlıs anlaşılma olmasın.
Misal benim Lodos klanına mensup bi savaşçım var. Ben savaş yapmak istiyorsam Savaş sunucusuna gireceğim. Bu sunucu sadece savaşmak ve klan parası kazanabilmek için kurulmus bi sunucu ve burada ki bölgeler normal bölgelerden farklı. Buradan kazandığım kp ve rütbe kendi sunucumda gözükecek tabikide.
Misal benim Lodos klanına mensup bi savaşçım var. Ben savaş yapmak istiyorsam Savaş sunucusuna gireceğim. Bu sunucu sadece savaşmak ve klan parası kazanabilmek için kurulmus bi sunucu ve burada ki bölgeler normal bölgelerden farklı. Buradan kazandığım kp ve rütbe kendi sunucumda gözükecek tabikide.
1EngiN1 yazdı:boş konular açıp da şu forumu kirletmeyin ya 3 yıllık düzeni oyunun hikayesini kaldırıp dataları baştan aşağı değiştirip senin fikrini mi yapıcaklar sanıyorsun ?
üALPS yazdı:saçmalayanı gördümde bu kadarı pes dedirti![]()
![]()
Neden her kestiğimiz oyuncu için küfür yiyelim. Neden klan tartışmaları yüzünden oyundan soğuyalım. Datalarla oynamak diye bir şey yok. Er meydanı gibi bi yer yapılacak ve savaşlar sadece burada olacak.
küfür yiyosan şikayet sistemi diye bi şey var. hem savaşmıyosa klan girmesin benim başım çok yandı ama savaşmıyosan klan girmicen kural bu.Siyah yazdı:1EngiN1 yazdı:boş konular açıp da şu forumu kirletmeyin ya 3 yıllık düzeni oyunun hikayesini kaldırıp dataları baştan aşağı değiştirip senin fikrini mi yapıcaklar sanıyorsun ?üALPS yazdı:saçmalayanı gördümde bu kadarı pes dedirti![]()
![]()
Neden her kestiğimiz oyuncu için küfür yiyelim. Neden klan tartışmaları yüzünden oyundan soğuyalım. Datalarla oynamak diye bir şey yok. Er meydanı gibi bi yer yapılacak ve savaşlar sadece burada olacak.
xosmanlıx
facexosmanlıx
FACE LONCASI
facexosmanlıx
FACE LONCASI
- Rosafin
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
İkvyi İkve yapan o meydan savaşları Kale savunmaları sancak savunmalarıdır.Bu oyunun ruhunu almak istiyorsun resmen.Tamam bazıları insanı deli ediyor düşük levellere dalıyor görevlere izin vermiyor vs ama tuzu biberi naparsın 
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
Siyah yazdı:1EngiN1 yazdı:boş konular açıp da şu forumu kirletmeyin ya 3 yıllık düzeni oyunun hikayesini kaldırıp dataları baştan aşağı değiştirip senin fikrini mi yapıcaklar sanıyorsun ?üALPS yazdı:saçmalayanı gördümde bu kadarı pes dedirti![]()
![]()
Oyundaki o gördüğün en ufak bir kare bile datalarda var ki senin dediğin şey için en az 6 aylık çalışma gerekir .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
-
crashxcoolman
- FareAdam Düşmanı

Siyah yazdı:Yerlatında olduğu gibi diğer bölgelerde de savaşları kaldıralım. Er meydanları da kalksın. Daha ilgi çekecek bi önerim var.
Yeni bir sunucu açılacak. Bu sunucuya herkes klandaki oyuncuları ile giriş yapabilecek. Bu sunucu da normal bölgeden farklı olarak er meydanından çok çok fazla büyüklükte çeşitli sistemlerin tuzakların olabileceği bi savaş alanı olacak. Kp ler buradan kazanılacak. Bu sayede bütün sunucu oyuncuları birbirleri ile savaşabilir ve kp kasma olayı ortadan kalkar
güzel düşünce kardeşim destekliorum dier arkaşlar anlama sorunu yaşıo sanrm bnu güzel fikir
CoOoLMaN 
1EngiN1 yazdı:Siyah yazdı:1EngiN1 yazdı:boş konular açıp da şu forumu kirletmeyin ya 3 yıllık düzeni oyunun hikayesini kaldırıp dataları baştan aşağı değiştirip senin fikrini mi yapıcaklar sanıyorsun ?üALPS yazdı:saçmalayanı gördümde bu kadarı pes dedirti![]()
![]()
Oyundaki o gördüğün en ufak bir kare bile datalarda var ki senin dediğin şey için en az 6 aylık çalışma gerekir .
Yazılım konusunda bana bilgi verebilecek kadar bilgin olduğunu sanmıyorum..