Kaç loncaya girmeyi düşünüyosun ? Hayırlı olsun mustafa.Blanche yazdı:Loncanıza bende qiRebiLiRmiyim...
GENÇFB Loncası Resmi Konusu
- VicTorY
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GENÇFB Loncası Resmi Konusu
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
:? Lider hatırlarsan senle onceden ne kapışırdık sen dalton dış ben mag dış ne ws ler atardık ne eğlenceliydi o zamanlar şimdi aklıma geldikçe bi ah daha çekiyorum nerde o eski günler diye zaten oyuna 49 leveller geldi iyice oyundan soğudu millet önceden 39 ken handan da ne ws ler atılırdı ne kapışmalar yapardık ama şimdi nerde
şєяєƒѕιzιη şєяєƒιηє ѕıкαяѕαη єякєη ѕαянσş σℓυяѕυη
ωнєєℓѕ νєуα кυ¢υкιηzιвαт
ωнєєℓѕ νєуα кυ¢υкιηzιвαт
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Yazan Tüm Arkadaşlara tşk ederiz.
Başvuru yapmak isteyen arkadaslar www.gencfbloncasi.com adresini ziyaret etsinler.
Başvuru yapmak isteyen arkadaslar www.gencfbloncasi.com adresini ziyaret etsinler.
-
- Salgın Koruyucusu
güncellll
- Dangerxbdrobere
- Cin Avcısı
Ya ben sizin loncaya başvuru göndermiştim de ortağım da bir tane göndermiş sorun olmaz değil mi?
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
İki veya daha fazla başvuru yapan arkadaşların,Sonraki yaptığı başvuru kabul edilmez ve silinir.
seLam Ben Gsncfbxliderr di herhalde bılmıorum ama 18:20 saatlerı qıbı bolqeden lonca uye alımımız war yazdıqını qordum Loncanıza katıLmak ıstıyorumm...Ney Yapmam qerekıyorr.... :|
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
Loncamıza Başvuru Yapan Arkadaşlar ;
Merhaba arkadaşlar öncelikler başvuru yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
''11.04.2010'' tarihinde başlattığımız ilk alımlarımızın sonuçları ''16.04.2010-18.04.2010'' tarihleri arasında sonuçlanacaktır.
Başvuru sonuçları tüm arkadaşlara mail yoluyla gönderilecektir.
Birinci Aşamayı Geçmiş Olan Arkadaşlarımız ;
Loncamızın başvuru alımlarının ilk aşamasını geçen arkadaşlarımız,Lonca yönetimi tarafından Lonca başvurularının bittiği güne kadar detaylı bir şekilde araştırılıp sonuçlara varılacaktır.Bu sonuçlar sonunda sizlere tekrar mail yoluyla cevap gönderilecektir.
Loncamız Yönetimi Tarafından Başvuru Talepleri Kabul Edilmeyen Arkadaşlarımız ;
Lonca yönetimi tarafından başvuru talepleri kabul edilmeyen arkadaşlarımız , Loncamıza Katılamayacaklardır.Bu arkadaşlarımıza oyun ve reel hayatında başarılar dileriz..
Merhaba arkadaşlar öncelikler başvuru yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
''11.04.2010'' tarihinde başlattığımız ilk alımlarımızın sonuçları ''16.04.2010-18.04.2010'' tarihleri arasında sonuçlanacaktır.
Başvuru sonuçları tüm arkadaşlara mail yoluyla gönderilecektir.
Birinci Aşamayı Geçmiş Olan Arkadaşlarımız ;
Loncamızın başvuru alımlarının ilk aşamasını geçen arkadaşlarımız,Lonca yönetimi tarafından Lonca başvurularının bittiği güne kadar detaylı bir şekilde araştırılıp sonuçlara varılacaktır.Bu sonuçlar sonunda sizlere tekrar mail yoluyla cevap gönderilecektir.
Loncamız Yönetimi Tarafından Başvuru Talepleri Kabul Edilmeyen Arkadaşlarımız ;
Lonca yönetimi tarafından başvuru talepleri kabul edilmeyen arkadaşlarımız , Loncamıza Katılamayacaklardır.Bu arkadaşlarımıza oyun ve reel hayatında başarılar dileriz..
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
Loncamıza Başvuru Yapıcak Olanların Dikkatine ;
Başvuru Alımlarımız ; oyun ve Ikvforum üzerinden yapılmamaktadır.Sadece ve sadece www.gencfbloncasi.com adresinden yapılmaktadır.Oyun ve forum üzerinden Tüm GENÇFB Loncası yönetimi arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
Başvuru Alımlarımız ; oyun ve Ikvforum üzerinden yapılmamaktadır.Sadece ve sadece www.gencfbloncasi.com adresinden yapılmaktadır.Oyun ve forum üzerinden Tüm GENÇFB Loncası yönetimi arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
- mesut183
- Salgın Koruyucusu
Sayfanız hayırlı olsun

© 2010 Beyaz Köşk Sunucusu Telif Hakları Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası ' na Aittir