TTnet' e geçiş

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
koray9507
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

TTnet' e geçiş

Mesaj gönderen koray9507 »

Öncelikle sizden böle bi konu açtığım için özürdilemek istiyorum ama sıkça sorulan sorulara konu açılamıyor tek yer bura mantıklık ..

Mynet hesaplarımı TTnet'e geçirçem size ufak sorularım var

1- Öncelikle bazı arkadaşlar hesap aktarırken bazı harfleri büyük yazmıs banlanmışlar aktarırken nasıl yazayım hesap adlarını tamamen küçük mü ?
2- Ttnet den plus alcam epin ama geçinçe faturama her ay + 12 lira gelmicek diymi ?
3- Oyunda biri sordu mynetten ttnette yada tam tersi msj yollanmıyormus :P (sacmalık .. Böle bişi yok diymi )
4- Bazıları oyundan düşme hataları daha fazla diyor .
5- Birde bnm 2 hesap var .. 1 inde itemlerimi tutuyorum diğerinde kasıyorum em falan :) 2 sinide geçiricem bi sorun olurmu

daha cok genel sorular hadi iyi geceler okuyanlara ve cevaplayanlara teşekkürler ..
(eğer soru sorulacak bölümü varsa lütfen taşıyınız ..:)
Ormes
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Re: TTnet' e geçiş

Mesaj gönderen Ormes »

Selam kişisel fikrimdir bence büyük hata yaparsın bu ttnetin sadece adı var kendisi yokkkkkk
çarlarım bloklandı defalarca telefon başında bekledim defalarca aradım 4 gündür hesabımdan haber yokk ulaşamıyorum ayartılarmı hesabımı ttnet çalışanları ne yaptılarsa artık. Mynete aktarmak için hesabımı forumda doldurdum kaç gündür orayada aktarmadılar hala hesabımı yani hesabım faili mechule uyradı galiba(((( defalarca kaç yere mailler attım dediğim gibi ttnetin verdiği hizmet telefonunu aradım hepsi fiyasko((
Kullanıcı avatarı
koray9507
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: TTnet' e geçiş

Mesaj gönderen koray9507 »

Ormes yazdı:Selam kişisel fikrimdir bence büyük hata yaparsın bu ttnetin sadece adı var kendisi yokkkkkk
çarlarım bloklandı defalarca telefon başında bekledim defalarca aradım 4 gündür hesabımdan haber yokk ulaşamıyorum ayartılarmı hesabımı ttnet çalışanları ne yaptılarsa artık. Mynete aktarmak için hesabımı forumda doldurdum kaç gündür orayada aktarmadılar hala hesabımı yani hesabım faili mechule uyradı galiba(((( defalarca kaç yere mailler attım dediğim gibi ttnetin verdiği hizmet telefonunu aradım hepsi fiyasko((
Arkadaşımızın dedikleri oldukça açık beni kararımdan vazgeçirmeye yetti .. Tabi tersini iddia edecek yoksa . Yetkililerde bi düşüncesini paylaşırsa cok iyi oluçak

TTnet e geçme tek nedenim mynet epin bulamamam ama oyudna biri söyledi HSCB.. die bi banka 4 harfli . gidip mynet plus diyomusuz üyelik adımızı falan veriyomusuz 11.80 liraya ertesi gün açılıyormus doğruysa arkadaşlar. Bilgilerini ve napmamız gerektiğini yazarmısınız ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön