/!\ Yeni karakter çalma şekli /!\

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

/!\ Yeni karakter çalma şekli /!\

Mesaj gönderen Vahit »

Selam arkadaşlar.
Dün gece Meteordan Yeraltına giderken Yalıxlider karakteri bana pm atarak videon çok güzelmiş izledim dedi.
Hangi video diye sorduğumda bana msn e ekle sana adresi vereyim dedi " aklınca Hack yapacak "
Msn adresini verdi bana ekle dedi ( adam_18@hotmail.com ) bu adresi verdi.
Msn den bana bir internet sitesi adresi değilde sayfayı yolladı .
Sayfayı güvenli bir şekilde pc de araştırdım , ben sayfa ile ilgilenirken arkadaş msn den bana habire bir şeyler yazıp kafa karıştırmaya tahrik etmeye başladı.
Sayfa incelemesinde sayfada trojen yok fakat bazı form yapabileceğiniz bir sitede form oluşturmuş işin açıkcası " mynet üye giriş sayfasının face" sini yani sahtesini hazırlamış.

Tebrik etmek lazım emek harcamış arkadaş ama parası yok sanırım bunu upload edecek bir domain bulamamış :) yazık msn den direk yolluyor :)

Hazırlamış olduğu form buyrun resmi

Resim

Gelelim korunma yöntemine
En önemli korunma yöntemi msn e ekleyip dosya almamaktır.
Eğer size böyle bir şey yollanırsa açtığınız dosyada "adres çubuğunda yazan adres e dikkat edin"

Resim
Resimdeki gibi "file" komutu ile başlıyorsa kesinlikle kullanıcı adı şifre yazmayın
Gerçek olan yazı

Resim
Bu resimde gördüğünüz şekilde (http://uyeler.mynet.com/) şeklinde olmalıdır

Eğer size bir dosya yolladı siz açtınız fakat form çıkmadı karşınıza ama açtığınız dosyanın açıldığını görmediniz yada açtığında size hata verdiyse.

Başlat :arrow: Tüm programlar :arrow: Donatılar :arrow: Sistem araçları :arrow: Sistem geri yükleme ye girip karşınıza çıkan takvim penceresinden o kişi ile irtibat kurduğunuz tarihin 1 gün öncesine pc nizi geri yükleme yapınız.Geri yükleme yapmadan kesinlikle kullanıcı adı ve şifrenizi pc de giriş yapmayınız
Sizin klavyede bastığınız her tuş peryodik aralıklarla karşı taraf a mail olarak gidiyor .

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sabri
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fianna(Fianx)

Re: /!\ Yeni karakter çalma şekli /!\

Mesaj gönderen Sabri »

Bilmeyen Arkadaşlar için Yararlı bir Paylaşım.Upload edilmiş olsa daha az dikkat çekerdi heralde.Ayrıca bu şekilde Kullanıcı adı ve şifrenizi girdiğiniz anda o kişiye mail ile bilgileriniz gitmektedir.Bu gibi kurnazlara kanmayın.

Sevgilerimle,
sabrizmirksk / sabrizmirKsKk / Fianxpatron / FianxSabrizMrKsK
Kelimelerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsın.
Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SAZOBALII »

Sistem geri yükleme bahsettiğin olayda işe yaramamaktadır.
Sistem geri yükleme ayarları ve setup ile yaptığın yüklemeleri seçtiğin tarihe getirir.
Ama kötü amaçlı yazılımları(virüs,trojen...) silmez.

Diğer bahsettiğin konuyuda yapmak çok basit az bu işler ile uğraşan adamın saniyesini almaz.Buda mynetin hazırlanmasında kullanılan programda yazılan kodları çok rahat görebiliyor olman.Yani o gerzeği tebrik etmene gerek yok. :)

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
Update
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Update »

çok saol kardeşim xd
Kullanıcı avatarı
Novalgine
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Novalgine »

Uyarın için teşekkürler güzel kardeşim bu arada mesajının alt kısmına baktığımda ata loncasını gördüm ve sanırım sancak sunucusunun loncasısınız :)

Bende Beyaz köşkte Ata loncası kurucusu ve başkanlığını yapıyorum aynı isimi taşıdığımıza sevindim Atalar her yerde desene :)

Ataxselçuk
Türk insanı para gibidir , içine ışık tut ATATÜRK yoksa sahtedir !
ATA LONCASI

IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
Kullanıcı avatarı
hakankusay
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen hakankusay »

Bu bildiğim kadarıyla en eski ve hemen hemen en ucuz çar soyma yollarından biri,hala bunlara kanacak kişiler varsa onları tebrik etmek gerek ,zaten bu şekilde soyulanların %95 açgözlülükten %5 bilgisizlikten çaldırıyor hesaplarını.
Resim

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

Resim
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Vahit »

Novalgine yazdı:Uyarın için teşekkürler güzel kardeşim bu arada mesajının alt kısmına baktığımda ata loncasını gördüm ve sanırım sancak sunucusunun loncasısınız :)

Bende Beyaz köşkte Ata loncası kurucusu ve başkanlığını yapıyorum aynı isimi taşıdığımıza sevindim Atalar her yerde desene :)

Ataxselçuk
Evet Paşam bizde sancak sunucusunda Ataxloncayız ama biz Lodos siz arzsınız sanırım :)

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kackin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kackin »

2.5 sene öncede aynı taktik kullanılıyordu.Ama kımse kanmıyordu.Benim cok meshur bir adresım var ama burda söylenmez ;) Bu sitelerın hepsi car calmaya yöneliktir
Son..
Kullanıcı avatarı
KingWarrior
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen KingWarrior »

Yazman iyi olmuş ama ben o file kısımlarını biliyordum çok soal kardeş
Kralsavaşçıı & Krallbüyücü & Qralşifacı

“Genel Sohbet” sayfasına dön