Şifacıdaki ufak hatalar.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
PrezerLatif
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Şifacıdaki ufak hatalar.

Mesaj gönderen PrezerLatif »

Şifacının 11 Level civatalı gürzünün çantadaki şekli 15 level çelik gürz şeklidir.Ama karakter bunu 11 level civatalı gürz gibi tutuyor.İşte foto

Resim

Ve buda tam tersi 15 Level çelik gürzün çantadaki şekli 11 level civatalı gürz şekli ama karakter bunu 11 level civatalı gürz gibi tutuyor.İşte foto

Resim

Ve son olarak ruh kalkanında ki hata yada hata değil ama genede koymak istedim.
Ruh kalkanı 15 puanda max. zırh limitini %60 dan % 70 e çıkartırır yazıyor.Ama limit %60 da kalıyor.Belkide yükseliyor ama görüntü olarak gelmiyor yani biz göremiyoruz K'ye basınca.Bir de sizin yorumunuzu almak istedim.

Resim

Bunlar öyle oynarken gözüme çarpan hatalar yani illede düzeltilsin demiyorum yönetime sadece paylaşmak istedim yoksa o kadar önemli hatalar değil kalsada olur gitsede :)
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Re: Şifacıdaki ufak hatalar.

Mesaj gönderen Petcarar »

oldugun yerde silahını değiştirirsen bir sonraki aldığın silah önceki silahın tutuş pozisyonuna geçer. bu bir.
ruh kalkanı %70 çıkarıyor limiti ama sadece yazmıyor o limit karakter penceresinde bu da iki.
Kullanıcı avatarı
PrezerLatif
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen PrezerLatif »

Petcarar yazdı:oldugun yerde silahını değiştirirsen bir sonraki aldığın silah önceki silahın tutuş pozisyonuna geçer. bu bir.
ruh kalkanı %70 çıkarıyor limiti ama sadece yazmıyor o limit karakter penceresinde bu da iki.
olduğum yerde değiştirmedim fotoda öyle kasarken farkettim istersen 15 level şifacı kasıp sende deneyebilirsin.
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

eh yine de bu bir hata sayılmaz? silah türlerine göre aynı şekilde tutulabilir zaten rünlü balyozla çiftenin tutuşu da aynıydı yanılmıyorsam.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön