Arkadaşlar bugün Rassaaaaaaa yani YAŞAR abimin çakma çarı açılmıştır.Rassaaaaaa isimli ve herkeze kendini kuzeni olarak tanıtıyor ve bizim Loncamızdakilerden para istiyor.Dikkat edin.
Not : Rassaaaaaaa kimseden para istemez ihtiyacı yok.
Rassaaaaaaa= 7 Tane A
Lazurixrassaaa= 3 Tane A
Lazurixrassaaaaa= 5 Tane A
İmparatorxrestt
BUNLAR DIŞINDA BAŞKA ÇARI YOKTUR..
...
Dikkat..
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Klan: Arzın Çocukları
Re: Dikkat..
uğraştığımız saçmalıklara bak ya a'ları sayıyoruz bize ne elalemin kaşarından :SVandervaart yazdı:Arkadaşlar bugün Rassaaaaaaa yani YAŞAR abimin çakma çarı açılmıştır.Rassaaaaaa isimli ve herkeze kendini kuzeni olarak tanıtıyor ve bizim Loncamızdakilerden para istiyor.Dikkat edin.
Rassaaaaaaa= 7 Tane A
Lazurixrassaaa= 3 Tane A
İmparatorxrestt
...
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

bi benim çakmam yok huzurluyum :mrgreen:
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Petcarar yazdı:uğraştığımız saçmalıklara bak ya a'ları sayıyoruz bize ne elalemin kaşarından :SVandervaart yazdı:Arkadaşlar bugün Rassaaaaaaa yani YAŞAR abimin çakma çarı açılmıştır.Rassaaaaaa isimli ve herkeze kendini kuzeni olarak tanıtıyor ve bizim Loncamızdakilerden para istiyor.Dikkat edin.
Rassaaaaaaa= 7 Tane A
Lazurixrassaaa= 3 Tane A
İmparatorxrestt
...
Önce delikanlı olda kimsin söle
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

ana. oha :S inanamıyorum kusra bakma yaşarı kaşar diye görmüşüm kusra bakma :S bu arada ben Xaeon şimdiye kadar bir şerefsizliğimiz olmadı o yüzden tanımazsınız.Vandervaart yazdı:Petcarar yazdı:uğraştığımız saçmalıklara bak ya a'ları sayıyoruz bize ne elalemin kaşarından :SVandervaart yazdı:Arkadaşlar bugün Rassaaaaaaa yani YAŞAR abimin çakma çarı açılmıştır.Rassaaaaaa isimli ve herkeze kendini kuzeni olarak tanıtıyor ve bizim Loncamızdakilerden para istiyor.Dikkat edin.
Rassaaaaaaa= 7 Tane A
Lazurixrassaaa= 3 Tane A
İmparatorxrestt
...
Önce delikanlı olda kimsin söle
Vander Gel Yemini Verim :twisted: Sadıksın Rasssaya Aferim Dewam Et Böyle :twisted: Mamanı Alyor + yerde Veryor Ohh Vander Keyfin Keyf :mrgreen:

-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

zeydan yazdı:Vander Gel Yemini Verim :twisted: Sadıksın Rasssaya Aferim Dewam Et Böyle :twisted: Mamanı Alyor + yerde Veryor Ohh Vander Keyfin Keyf :mrgreen:
Ha Ha Ha.... Çok komiksim
Slm arkadaşlar öncelikle arkadaşınız sizleri uyarmak istemiş bunda laf sölencek ne var zarar görmeyisin die arkadaşlarımız yazmış işte can zeydan karaktersiz pislik adi hırsız olm senn babanmı şava da yalıosun madem salçayıda şavayıda utanmaz arlanmaz soysuz yaratık adam oldunuzdamı laf sölüosunuz beyinsizler süper idıolar sizi adam olun adam önce eliniz ekmek tutsunda geçin karşıma konuşun oyunda bile alın teriyle yapmış olduğunuz bişey yok .Nese arkadaşlar gerçek karakterimde 7 adet a vardır ve şunu asla unutmayın ben kimseden item para maden istemem bu tip davranışları dikkate almayın saygılar iyi forumlar.

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi

tanıyanların ark listesinde ekli olması lazım ordan yazsınlar bu kişi oyunda yok derse çakmadır....
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...