Para İle Kasılma
Re: Para İle Kasılma
boş boş konuları açmakla üstünüze yok 20 tL vercem diyon git plus al kas kendini o kadar acizmisin ...
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Neden yasak ki adam ne isterse onu yapar oyununu satar da alır da saçmalık isteBarisLord yazdı:Bende Yasak Diye Biliyorum Ama Gercekten İkv Eski Güzel Dayanışma İçinde Olan İkv Değil... Bu Konuda Halil Arkadaşımıza Katılıyorum.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- llefemll
- İskele Babası
- Lonca: Life And Death
yukarıdakı foto ya bakın ve bu adamın ne mal oldugunu nasıl bır emek hırsızı oldugunu anlarsınız eger parayla kasmaya nıyetı olan varsa fotoya bakıp bı daha dusun
(notron ceket satıcam dıye 1 level ceket koyuyo alısverıse)
-
- Cin Avcısı
yukarıdakı foto ya bakın ve bu adamın ne mal oldugunu nasıl bır emek hırsızı oldugunu anlarsınız eger parayla kasmaya nıyetı olan varsa fotoya bakıp bı daha dusun
Geçmis olsun kardeş Peki neden nötron olup olmadıgını kontrol etmedin rastgele önünüze gelen esyaya onay yaparsanız olacagı bu :S
o kadar çoluk çocuk dolu ki bu oyun "KURALLAR" denilen topluluğun bir uyum içinde olmasını sağlayan etkenin farkında bile değiller kardeşim kurallar gereği yasak olan bir şeyi kimse saçma veya kötü diyipte yadırgayamaz o kadar saçma geliyorsa kendi oyununuzu yazın kendi kurallarınızı koyun veya koymayın adam bir emek sarfedip oyun yapmış veya yaptırmış sonuçta telif hakkı diye birşey var ve adam bu oyunun telif hakkına sahip ise istediği kuralı koyar istediği kuralı koymaz böyle boş boş konuşupta beyin kapasitenizin ne olduğunu belli etmeyin en azından.
Var üç beş char...
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
Oyun da dahil olmak üzere ancak onunla sınırlı kalmayacak şekilde sitelerimize ait bütün içerik, materyaller, dökümanlar, bilgiler, grafikler, tasarımlar, ürünler, yazılımlar, güncellemeler, yamalar ve servisler, ilgili antlaşmalarla ve fikir / sanat eserleri kanunları ile yasal olarak korunmaktadır. Oyuna ve web sitelerine erişmeye çalışanlar bunun sorumluluğu üstlenirler ve hiçbir kısıtlama olmadan Internet, veri aktarımı, e-posta ve gizlilik ile ilgili yasalara uymayı taahhüt ederler. Oyunun, web sitelerinin ve materyallerin burada belirtilen kullanım şartlarına aykırı kullanılması durumunda Sobee'nin, web sitelerine erişiminizi ve kullanımınızı sonlandırma hakkına sahip olduğunu kabul ediyorsunuz. Sonlandırma halinde, sitelerimizden elde etmiş olduğunuz ve lisansını satın almadığınız tüm materyalleri ve uygulamaları yok etmekle mükellefsiniz. Sitelerimizi ve Oyunu kullanma hakkınızı ve bu amaçla size verilmiş şifreleri veya size tanınmış herhangi bir başka hakkı başkalarına devredemezsiniz.
Dipnot: Kullanıcı Sözleşmesini okuyunuz.
mckeremV
Dipnot: Kullanıcı Sözleşmesini okuyunuz.
mckeremV
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
Merzifon AMASYA'nın bir ilçesi bu da 4..StReetVaNdaL yazdı:Senin gibi milletin emeğiyle oynamıyor en azından bu 1. sikrizantem yazdı:ARKADASLAR adamın Verdigi adresi tamamen yanlış kimse buna yardım fln etmesin
İsmi Tarık Şen
Şehir Elazığ
Semt Eşşekleriyle meşhur yer = Merzifon![]()
Merzifon Elazığ değil Samsunun bir ilçesi bu 2. si
3.sü sanane milletten yaptığı tabiiyki yanlış birşey olsa da kimse yardım etmesin felan derken neyı kastediyorsun kavrıyamadm .
YeNiLMeZzZ
Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..

Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
StReetVaNdaL yazdı:Senin gibi milletin emeğiyle oynamıyor en azından bu 1. sikrizantem yazdı:ARKADASLAR adamın Verdigi adresi tamamen yanlış kimse buna yardım fln etmesin
İsmi Tarık Şen
Şehir Elazığ
Semt Eşşekleriyle meşhur yer = Merzifon![]()
Merzifon Elazığ değil Samsunun bir ilçesi bu 2. si
3.sü sanane milletten yaptığı tabiiyki yanlış birşey olsa da kimse yardım etmesin felan derken neyı kastediyorsun kavrıyamadm .
Benim Gibi Mİlletin Emegiyle oynamıyorsa Buda 4.

Resim Alıntıdır benim degildir

Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.