Grup bölgeleri ve Gruplar Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Grup bölgeleri ve Gruplar Hakkında

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Sayın Developerlar ve sevgili ikv dostları bir konuma henüz cevap alamamışken bugün er meydanında aklıma birşey geldi.Hepimiz heycanla yeni gelcek ''GRUP'' bölgelerini bekliyoruz.Merak ediyoruz... Yazılan çizilen ve bahsedilen bireyselliğin yok olduğu birlikteliğin ve arkanı kollanması gereken bir yere iniyoruz... Uzun lafın kısası takım oyunu ön plana çıkıyor.Bu sorun genellikle şifacı arkadaşlarımı ilgilendiyor.Bende er meydanı sırasında bir dostumun şifacısındaydım.Grubumdakileri tıklamayla seçmekte o kadar zorlandım ki eminim bunu tek yaşıyan ben değilimdir.Evet bazı usta şifaların eli alışmıştır lakin bunu basitleştirmenin bir yolu var.Gruplarımız 6 kişilik bunları tıklama yerine F1,F2,F3,F4,F5,F6 tuşlarıyla seçsek bu zorlu bölgede daha çok dayanmamızı sağlıyabilir.Aynı şekilde savaşçılarında şifaya zihin atması gerek durumlarda hep savaşıp hemde grup listesinden arkadaşını seçmesi çok zor.Bazıları çok sabırsızsın belki bunuda ayarlıyorlar diye bana muhalif olucaklar ama benim tek istediğim eğer böyle bir çalışma varsa diğer konumda dahil bir cümlelik bir açıklama dahi kafidir.Umarım oyunu bir kademe daha zevkli hala getircek basit 6 Tuş[F1,F2,F3,F4,F5,F6] dikkate alınır ve umarım foruma bakmışken biri cevap verir.

Saygılarımla

NOT :[/color] Eğer şayet bir Developer bu konuya bakar ve cevap yazarsa bunada göz atmasını rica ederim.Teşekkürler

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=14247
Resim
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos

Re: Grup bölgeleri ve Gruplar Hakkında

Mesaj gönderen qalanoth »

Destekliyorum Güzel Bir Öneri...

İkv Desteğe Gönderiyorum..!
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

Şifacı olmakla birlikte refleks lerinde iyi olmsası lazım eğer F tuşları ile yapılırsı şifacı kullanmaktan kolay bşiy olmaz ;)
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Yaslikurt yazdı:Şifacı olmakla birlikte refleks lerinde iyi olmsası lazım eğer F tuşları ile yapılırsı şifacı kullanmaktan kolay bşiy olmaz ;)

Kalecisin ya sen refleksmiş ya gözünüzü sevem o reflekslerini kullandığın gibi mantığınıda kullan ve öyle eleştir.Lütfen !
Resim
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

guzel olur bazen dınlenırken arkadan buyuye felen dalıyolar buyucu ye can basamadan yatıyor
veya grupta 2 buyucu varsa 1 nı zor ıdare ederken 2. sı korumak zor oluyor desteklıyorum
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

fenomen yazdı:guzel olur bazen dınlenırken arkadan buyuye felen dalıyolar buyucu ye can basamadan yatıyor
veya grupta 2 buyucu varsa 1 nı zor ıdare ederken 2. sı korumak zor oluyor desteklıyorum
Zor tabiki dostum hele bu yeni bölgede dahada işlerin zorlaşcağı kesin gibi şifa kendimi korusun can mı bassın orası için hazırladığı iksirlerimi içsin vs. anlayışın için teşekkürler :)
Resim
Kullanıcı avatarı
boomerang
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Southwest Wind Guard

Mesaj gönderen boomerang »

f tuşları zaten biişe yarıyor hepsinin ayrı özelliği var o nasıl olacaj :S
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

boomerang yazdı:f tuşları zaten biişe yarıyor hepsinin ayrı özelliği var o nasıl olacaj :S
Senin dediğinde doğru ama arkadaşın fikride güzel.Hem biraz daha işimizi kolalaştırır.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
Kholpashalisesil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Kholpashalisesil »

hiç uğraşmayın bence buna be cevap nede değerlendirme yaparlar onlar ı can footbol udur nedir onunla ilgileniyor
Sadece izliyorum .....

Resim
Kullanıcı avatarı
OveRCLocK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen OveRCLocK »

Fikir güzel ama pratikte işe yaramayacaktır. Çünkü F'lerden birine bastıktan sonra şifa tuşuna basmak daha zor(deneyin). Ve her grupta kimin kaçıncı sırada olduğunu anlık ezberlemek gerekiyor. Birde birçok kişi gruba girip çıktığını düşünürsek pek bir yararı kalmayacaktır. Kaldı ki bazı tuşların vazgeçilmez özellikleri var. Örneğin tüm sistemlerde(işletim sistemi, oyun, program vs) F1 tuşu yardım tuşudur. İKV'de de bu var tabii...

Tabii her zaman olduğu gibi özgün düşünceler başımızın tacı...
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra ---> :o
GB geldikten sonra -----> :shock:
Resim

Fizik ve Matematik Hastası.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön