Sayın Developer ve GamerMasterlere bir soru

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
pasakadir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Sayın Developer ve GamerMasterlere bir soru

Mesaj gönderen pasakadir »

Öncelikle İkv Halkına selamlar .Ben sadece beni rahatsız ettiği için soruyorum.Sayın yönetim bu gibi bir durumda oyuncuların paylaşımına heycan verici etkinlik reklamları bırrakıp belirsizlik içinde olunduğudan dolayı her kişinin fikrini ortaya sürüp diğer oyuncularında kafasını karıştırması bunun sonucunda İKV nin zarar görmesi yanlış değilmi.Sizden ricam en kısa süre içerisinde oyuncuları rahatlatıcak bir kaç açıklama duymak.İhtirham ediyorum lütfen yardımcı olalım oyunculara bölece kimse zarar görmemiş olsun
Saygılarımla ... Teşkilat Lonca KUVA-İ MİLLİYE Paşaxkadir-Paşaxartemiss
PaşaxKadir Paşaxkadirhan PaşaxSina
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Sayın Developer ve GamerMasterlere bir soru

Mesaj gönderen complex »

Haklısınız.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

Haklısın bi açıklama yapsalar fena olmazdı. Bence yönetimin oyuncularla iletişim eksikliği var. Ben forumun bir çok yerinde bu konuylailgili '' Ne zaman gelir acaba'', ''Bi açıklama yapsalar keşke'' tarzında çok mesaj gördüm. Yönetim Kendi halinde uğraşıyor :lol: Çıkıp ta biri deseki ''Merhabalar; Arkadaşlar daha çok beklersiniz ;) İyi eğlenceler..'', valla böyle bi açıklama bile çoğu kişiyi tatmin eder de yönetim hiç bi tepki vermiyor :lol:. Yönetim oyuncularla arasına bi mesafe koymuş(otoriteyi sağlamak için heralde) ama iletişimi de aksatmamak gerekli.
Neyse eminim onlarda çok istiyordur biran önce şu bölgeleri sürmeyi ve çok uğraşıyorlardır. Ben yönetici olsaydım savaşçı sınıfının da görev ve üretim eşyalarını koyardım grup bölgeleri sayfasına; sonra yeni gelicek yaratıkladan da bi kaç örnek gösterir, geliş tarihi ile de küçük bi açıklamayla işi bitirir çalışmaya devam ederdim :mrgreen:
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
erasde
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen erasde »

Arkadaşlar Biraz Sabır tabiki çok haklısınız ama böylesi daha heycanlı değilmi hergün acaba bu gün mü gelecek diye beklemek güzel bence. yönetimin işi başından aşkın grub bölgeleri pişerken yandı tekrar yapıyorlar heralde xD şaka maka gerçekten yönetime de hak vermeliyiz. Oyunun 3. yılını bile kutlamayı ihmal ettiler demekki o kadar ki güzel olucak grub bölgeleri.
Resim
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Arasdagli »

Earth yazdı:Haklısın bi açıklama yapsalar fena olmazdı. Bence yönetimin oyuncularla iletişim eksikliği var. Ben forumun bir çok yerinde bu konuylailgili '' Ne zaman gelir acaba'', ''Bi açıklama yapsalar keşke'' tarzında çok mesaj gördüm. Yönetim Kendi halinde uğraşıyor :lol: Çıkıp ta biri deseki ''Merhabalar; Arkadaşlar daha çok beklersiniz ;) İyi eğlenceler..'', valla böyle bi açıklama bile çoğu kişiyi tatmin eder de yönetim hiç bi tepki vermiyor :lol:. Yönetim oyuncularla arasına bi mesafe koymuş(otoriteyi sağlamak için heralde) ama iletişimi de aksatmamak gerekli.
Neyse eminim onlarda çok istiyordur biran önce şu bölgeleri sürmeyi ve çok uğraşıyorlardır. Ben yönetici olsaydım savaşçı sınıfının da görev ve üretim eşyalarını koyardım grup bölgeleri sayfasına; sonra yeni gelicek yaratıkladan da bi kaç örnek gösterir, geliş tarihi ile de küçük bi açıklamayla işi bitirir çalışmaya devam ederdim :mrgreen:
evet yönetimin oyuncularla arasında iletişim eksikliği var. o kadar gm var. forum yetkilisi var.onlardamı yeni bölgelerle uğraşıyor ? benim bildiğim DEV'ler oyun yapımcısıdır. gm'ler, forum yetkilileri oyuncularla, forumla vs. ilgilenir. yanlış biliyorsam düzeltin.ama bizde anca ya konu silmeye ya banlamaya giriyolar. eminim ki biz onlardan daha çok forumda ve oyunda vakit geçiriyoruz. ben şahsen şu anki yönetim kadrosunu beğenmiyorum. DEV'lere sözüm yok. onlar eminim ki çok çalışıyordur yeni bölgeler için. ama gm ve oyuncular arasında bayağı bi iletişim eksikliği var.
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

Arasdagli yazdı:
Earth yazdı:Haklısın bi açıklama yapsalar fena olmazdı. Bence yönetimin oyuncularla iletişim eksikliği var. Ben forumun bir çok yerinde bu konuylailgili '' Ne zaman gelir acaba'', ''Bi açıklama yapsalar keşke'' tarzında çok mesaj gördüm. Yönetim Kendi halinde uğraşıyor :lol: Çıkıp ta biri deseki ''Merhabalar; Arkadaşlar daha çok beklersiniz ;) İyi eğlenceler..'', valla böyle bi açıklama bile çoğu kişiyi tatmin eder de yönetim hiç bi tepki vermiyor :lol:. Yönetim oyuncularla arasına bi mesafe koymuş(otoriteyi sağlamak için heralde) ama iletişimi de aksatmamak gerekli.
evet yönetimin oyuncularla arasında iletişim eksikliği var. o kadar gm var. forum yetkilisi var.onlardamı yeni bölgelerle uğraşıyor ? benim bildiğim DEV'ler oyun yapımcısıdır. gm'ler, forum yetkilileri oyuncularla, forumla vs. ilgilenir. yanlış biliyorsam düzeltin.ama bizde anca ya konu silmeye ya banlamaya giriyolar. eminim ki biz onlardan daha çok forumda ve oyunda vakit geçiriyoruz. ben şahsen şu anki yönetim kadrosunu beğenmiyorum. DEV'lere sözüm yok. onlar eminim ki çok çalışıyordur yeni bölgeler için. ama gm ve oyuncular arasında bayağı bi iletişim eksikliği var.

konuyu son derece destekliyorum arkadaşlar otorite saglamak bu sekılde olmaz MUHATTAP bulamıyoruz arkadaşlar konulara bakın yok pın gelmedı yok duzenleme var bunlara cozum bulunamıyorken kalkıpta yenı calısma yapmak cok yanlıs ılk once MÜŞTERİ MEMNUNUNİYETİ yonetıcılerın sorunları varsa bızde yardımcı olalım ne gıbı taleplerı var ben ve bırcok arkadasımız gonullu yardımcı olacagına emınım ama PAYLASIM yok yazık gercekten :(
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez

“Genel Etkileşim” sayfasına dön