Lagsız Oyun Calıstırmak İçin gereken AntiLagLauncher

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Buyuculerkrali
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Lagsız Oyun Calıstırmak İçin gereken AntiLagLauncher

Mesaj gönderen Buyuculerkrali »

okeyyes yazdı:
vdnjr yazdı:SAÇMALIYORSUNUZ ! Siz İnternet bağlantısından anlamıyorsanız ben napayım arkadasşlar istemeyen indirmesin beni ilgilendirmez herhangi bi hırsızlık olayı diyorsunuzda ben internet kafelerde calıstım kac sene bilgisayarın herseyini bilirim bunları bana ogretmeyin milletin charınada kalmadım cok sukur kendi charım var eğer öyle düşünüyorsanız sileyim linki olsun bitsin ama yaptıgınız ayıp yargısız infaz denemeden konusmayın lutfen yardım ediyoruz surda bu nankorluk aynı sorun bendede oluyodu baska siteden buldum bunları yapıstırdım buraya benim pc yavas ve oglen vakti giremiorum gece ve sabah girebiliorum o yüzden bunu paylastım yani

Sen sacmalama burfan öyle bir program indirme tavsiye yapan kişi her zaman suçludur ve sende suçlusundur bu iyi niyettit bundan sonraki iyi niyet degildir senimi takip edecegiz biz boyle programalrın indirilmesine karşıyız ister senin verdigin program süper olsun ister olmasın ama yok lagları sıfırlıyormus bilmem yapıyormus ben program indirmeden lag da neymiş dersem sasarsın. senin programına bile ithiyaç olmaz ama senin verdigin giriş için kuulnaıyor sadece girş işlemi sunucu secimi oyun içindeki grafik görüntüler sunucu bağlama programı ile nasıl eş tutarsın .

Bunda hiç bir olay olmaz laglarda kaybolur diyelim ikinci gönderecen programda her hayvandan 5000 bin para kazanmamı olacqak öyle programlarda var bunlarıda biliyon dimi birde cafe çalıstırdım diyorsun yani bu işlerin nasıl oldugunu bizlerden iyi bilen bir kişi oldugun halde burda bir programı tavsiye edebliyorsun hadi git lennn yoluna milleti böyle şaçma sapan oyunlara getirmek için yırtınmayın.
bu keyloger nasıl birşey oluryor ???
Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye , Bir Söyleyene Bakarım Adammı Diye ...
Kullanıcı avatarı
xXxKriTOsxXx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xXxKriTOsxXx »

keylogeri not defteri halinde biliyorum onemlikesinoku falan yazar tıklşarsın batarsın :D ama bende indirdim öyle bişey deil ama acmaya korkuyorum acan varsa soylesin :D cunku lag sorununu bende yasıyorum
Ortalık Kötü Moruk.
Kullanıcı avatarı
Buyuculerkrali
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Buyuculerkrali »

xXxKriTOsxXx yazdı:keylogeri not defteri halinde biliyorum onemlikesinoku falan yazar tıklşarsın batarsın :D ama bende indirdim öyle bişey deil ama acmaya korkuyorum acan varsa soylesin :D cunku lag sorununu bende yasıyorum
Öncelikle Saol
Valla ben çalıştırdım dediği gibi öncelik atadım şuan herşey yolunda ama bilemem herhangi bir hırsızlık olayı olursa soylerim zaten yinede kendin bilirsin .
Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye , Bir Söyleyene Bakarım Adammı Diye ...
Kullanıcı avatarı
xXxKriTOsxXx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Buyuculerkrali yazdı:
xXxKriTOsxXx yazdı:keylogeri not defteri halinde biliyorum onemlikesinoku falan yazar tıklşarsın batarsın :D ama bende indirdim öyle bişey deil ama acmaya korkuyorum acan varsa soylesin :D cunku lag sorununu bende yasıyorum
Öncelikle Saol
Valla ben çalıştırdım dediği gibi öncelik atadım şuan herşey yolunda ama bilemem herhangi bir hırsızlık olayı olursa soylerim zaten yinede kendin bilirsin .
tamam kardes saol,girdim bakalım lag olmaz inş.
Ortalık Kötü Moruk.
okeyyes
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen okeyyes »

Biz ne diyoruz adam ne diyor biz boyle programların indiirlmesine karşıyız ister super olsun ister dandik lag sorununu çözüyor sa çözer ama o dosya devamlı güncelleniyor millet indirdi kurdu sonra ondan çalımayınca ilavesi yani yeni günceli otomatik oalrak kendisi alacak o zaman ne bilecek indiren arkadaş yada ne yükledigini ne bilecek sen buldusan güle güle kullan ama resmi sitesindede böyle programların linkini verme.

Suçlusun infazını yapsınlar o kadar
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen senhar15 »

Buyuculerkrali yazdı:
Öncelikle Saol

ÇOK SÜPELİSİN DOSTUM KAYIT TARIHINDE 12 NISAN YAZIYOR KONUYU AÇAN ARKADASTA İSE 11 NİSAN YANI KONU AÇILDIKTAN BIR GUN SONRA AÇILMIS Bİ DE ONU SAVUNUYOSUN BU İŞİN İÇİNDE BI İŞ VAR INDIRMEYIN ABİLER EMEĞİNİZE YAZIK
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
xXxKriTOsxXx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

senhar15 yazdı:
Buyuculerkrali yazdı:
Öncelikle Saol

ÇOK SÜPELİSİN DOSTUM KAYIT TARIHINDE 12 NISAN YAZIYOR KONUYU AÇAN ARKADASTA İSE 11 NİSAN YANI KONU AÇILDIKTAN BIR GUN SONRA AÇILMIS Bİ DE ONU SAVUNUYOSUN BU İŞİN İÇİNDE BI İŞ VAR INDIRMEYIN ABİLER EMEĞİNİZE YAZIK
Sen Ne KonusuonLAN daha yeni kayıt olduk gezioduk forumu mal mal konusma gözüme çarptı lag benim kmseyle alakam yok tanıyan tanır betadan haddini aşma bilader öbür forumlara mesaj yazınca sorun olmuyo bu konuya yazıncamı oluyo
Ortalık Kötü Moruk.
Kullanıcı avatarı
vdnjr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen vdnjr »

senhar15 yazdı:
Buyuculerkrali yazdı:
Öncelikle Saol

1.Kurallarda Link Koyulamaz Diye Birşey YAzmıyo
2.Emeğinize Saygısızlık Yapmak Benim Haddime Değil Çogunuz Kimbilir Neler Yaptı Onları Konusmuyorum
3.Koydugum Linkde Kötü Birşey Oldugunu Bilemezsiniz İmkanı Yok Onun İçin Kesin Falan Demeyin
4.Keyloger Kurcak Olsam Öyle Bir Kurarımki Feleğiniz Şaşar
5.Baskasının Charını Alcak Olsam da Siteden Girerim Direk Hiç Şüphen Olmasın Sitenin IP Adresini Bulmak Cocuk Oyuncagı Buldukdan Sonrada Görürsün Hırsızlıgı
6.Anlatmak İtedigim Bunun Gibi Şeylerle Ugrascak Olsam Uzatmam Anlıyomusunuz???
EskişehirLiyiz Oley.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön